-
Většina byla u mě schválených do týdne. -
Jak to ale vyzkoušíš? Pokud se ti to aktivuje tak to na tvojim psku pujde pokaždý... Klidně to pošli mě na email po vyzkoušení u tebe a ja uvidim jestli se dostanu na první stranu, žádny kody nepotřebuju tak se nemusíš bát že bych byl loupežník *1*
-
A hale, předpokládám, že to většinou jsou Online passy, jenze ty se u hromady her mezitim zrušily... EA hry už nemaj vubec online passy potřeba, respektive jsou zdarma v obchodě, totéž myslim Ubisoft hry
-
Zhruba tak jsem si to v ideálním případě představoval tak to vyzkouším, dík.
-
No hale, pokud to na PS3 zadáš tak ti to ukaze co redeemujes a muzes to potvrdit a pak ti to nabidne ke stazeni. Jeste jsem to nikdy nezkousel ale samotneho me zajima pokud po zadani a prohlidnuti co redeemujes muzes zrusit-> nedojít ke stahovani a teoreticky je kod porad funkcni... Vzdy si vzpomenu az pozde a rovnou vše akceptuju a stahuju, takze pokud to zkusis urcite napis... Jina moznost neni, neni nekde nejaka stranka kam zadas kod a rekne ti jestli je pouzitej nebo ne
-
Je to u her a jejich opravdu hodně, jde mi o to abych ho nezadal a bum měl to aktivovaný na svůj účet. Ale pokud tam je něco jako jde o to a to a chcete aktivovat? No když nikdo neporadí tak to budu muset risknout no.
-
čtenářské recenze
Nemáte někdo představu, jak dlouho se čeká na schválení u čtenářské recenze? -
Tak tě vítám do PS3 komunity (nebo konzolové) sice asi neporadím ale tak nebude toto nejlogičtější že to je jak na PC pokud již byl aktivován tak patrně to něco v tom smyslu napíše ne. KDo by proboha prodával ingame kody aniž by věděl zda je aktivoval nebo ne (pokud ten majitel nebyl originální majitel a nebyl ještě nějaký majitel předním)
-
Veselá otázka na středu - PS3
Ahoj, nedávno jsem se ptal na ty nej tituly na PS3 a našlo se tu mnoho dobrých rad, ještě jednou děkuji. Minulí týden jsem si PS3 včetně hromady her pořídil, ale polovina té hromady půjde pryč (nezajímají mě nebo jsem to hrál na něčem jiném) a tady přichází otázka: Jde nějak zjistit zda byl použit přibalený kód na nějaký in-game bonus aniž bych ho aktivoval? Her je plno a předchozí majitel si není jist. Děkuji. -
tohle je chytání slov, navíc východ Neměcka byl hojně dotován a pořád je západním. Jinak je to jiná situace, tam byla jen čast státu pod Ruskem, tady to bylo komplet, Neměcko teď těží hlavně z toho, že Západní Neměcko bylo po válce spravováno USA, takže ekonomika šla rychle nahoru a mohla po pádu Berlinské zdi částečně zvednout i východ, my či Polsko jsme to museli zvládnout zcela sami....
-
A polská inkvizice byla možná krutější než ta španělská, ale španělská měla na své straně strach, překvapení, byla nemilosrdně efektivní a fanaticky oddaná papeži.
-
NDR je součást Německa a je bývalý člen Varšavské smlouvy. A stále je dál než většina Polska. A to mám Polsko rád jsem tam prakticky každý měsíc minimálně na týden.
-
To bylo za husity.
-
Je tam obrovské množství katolíku, tak co čekáš? Takže v Polsku na venkově nemají horkou vodu a elektřinu? Ok. Neposuzuji to jen dle her, ale dle metalu a dalších kulturních akcí. Německo se samozřejmě řadí už na západ, Střed Evropy beru jen státy bývále Varšavské smlouvy.
-
Správně, důležité je netříštit pozornost a vrátit se k jádru pudla a tím je polská pobočka Kadowaka, co vyvíjí pro Japonce.
-
Nechci ti brát iluze, ale hádej, která země spolu s Německem a Maďarskem zabrala například v 38 území tehdejšího ČSR? Polsko. Ve středověku považování za jedny z největších křesťanských fanatiků, jejich "inkvizice" byla ještě krutější než ta Španělská. Mnohdy si za to, že dostali po pysku mohli sami. Nepleť si novodobou historii Polska a historii Polska. Dvě odlišné věci. A zbytek nemá cenu komentovat, typický blábol, co se píše na idnes či novinkách.
-
Zjisti si něco o politice potratů, náboženství atd.. Zase nemaluj Poláky jako něco extra. A co je to politický korektní názor? Že cikán nekrade? Nebo naopak, že cikán krade? Mají spoustů idiotů jako je Sobotka a Zeman obzvlášť ve straně NOP či náboženských fanatiků také nemají málo. Navíc toto patří na Novinky a podobné sra*ky. A doporučuji navštívit venkov, tam se sekli tak v 17/18 století. Nejdál nejsou ani po technologické stránce, ani v otázce politiky. Střední Evropa stále zahrnuje například i Německo. Jenom je zvláštní, jak ze zprávy o vývoji hry dokážeš usoudit a posoudit Poláky.
-
hezky napsáno *3*
-
Taky vždycky dostali víc přes hubu. My jsme nakonec na Václaváku vůdce zdviženou packou pozdravili, Antichartu podškrábli a do Pionýra děti poslali. Jak se říká, smrádek, ale teploučko.