-
Tak se těším na tvá videa z nějaké Souls hry *14* -
Mně se zdá, že Poláci ze Střední Evropy jsou nejdál i jejich postoje, nesmluvavé, politcké korektní, nenechají si sráat na hlavu, žádní přizdisráči(ano dívám se na Zemana a Sobotku) a nemalé plus je také Zaklináč :)
-
Kadowaka Games oznámí v listopadu pět nových her, přičemž jedna z nich bude od From Software (Dark Souls).
Zřejmě nějaká polská pobočka Kadokawy. Poláci šikovný, už u nich vyvíjej i Japonci. -
Video: 12 minut v kooperačním módu Xbox One exkluzivity Sunset Overdrive.
Vypadá to docela zajímavě, ale přijde mi, že jsem na to jaksi málo retardovanej. *6* -
hrál jsem zatím jen asi hoďku :) a rozhodně jsem nechtěl říct, že by byl Wasteland 2 špatnej... jen že když je takovej hype, tak to prostě spousta lidí nakoupí hned v release day, aniž by četla nějaký recenze, ale už je to koupený a zaplacený a pro vývojáře úspěch, i kdyby to byla třeba úplná blbost... takže když něco prodá milion a půl kopií za čtyři dny, neznamená to skvělou hru, ale úspěšnej marketing
-
samozřejmě je výhoda, že je vývoj zaplacen kickstarterem, ale tam je jiná cílovka. z pohledu prodeje hry (novinky) je tento výsledek slabota, a ukazuje to na malý zájem o tento žánr (nebo takto realizovaný žánr). super meat boy měl jaké prodeje? první den 15 tisíc? a to by měla být v porovnání s wasteland 2 hříčka. z finančního hlediska jsou v suchu a můžou být spokojeni prakticky s čímkoli. se zapisováním do herní historie je to ale slabota... za ty čtyři dny bych si představoval za slušný stav tak dvojnásobek toho, co uvádí...
-
Naopak. Většina lidí, co to chtěla, tak to měla z EA nebo z Kicstarteru. A na to, že se jedná o okrajový žánr RPG, tak slušné číslo. Nevím kolik si představuješ, že by měli prodat.
-
na 4 dny je to celkem slabota.
-
:) som cakal ze sa ozve Kubas, kedze mal bohorovne vyhlasenie :)
alebo ze by to bol len blby troll?... -
1 500 000/40$ (cena na steamu)= cca 37 500 kusů hry
-
zbrane automaticka rifle zatim (energo mam jen slaby 3 doted)
heavy mi taky dlouho byl spis na obtiz (ale ted jsem nasel zbran, co dava cca 20-30 dmg a bursty po 6)
ja si dal u jedny z hlavnich postav smart ass a prvni followerka ma hard ass, snad krome jednoho rozhovoru jsem tim zatim vyresil vsechny (tam bylo potreba kick ass a nic jinyho neslo)
ale jsem teprve tak ve ctvrtine odhadem -
vidim ze si to hral, co myslis, na ake zbrane je najlepsie sa zamerat? ktora recova abilita je najdolezitejsia? kolko je cca potrebne dat bodov do speed, inteligence, charisma?
ktore npc ti najviac utkvelo v pamati? -
jdi zpatky do cod *1* *2* *15*
-
Ale ale, snad jsem se tě nijak nedotkl? *5*
-
tak ted jsou smutny oba vysledky, prestoze divinity si to zaslouzi jeste min *5*
-
Tak to prodalo víc, omylem napsal kusy místo dolarů.
-
o to je smutnejsi, ze divinity zatim prodalo jen pul mega...
-
Tak oprava prodala za 1,5 milionu dolarů, chyba PR InXile
-
Pravda, ale aspoň to může pomoct žánru, když někteří další uvidí, jak i taková hra může i vydělat hromadu peněz.
-
škoda, že to nic nevypovídá o kvalitě hry, jen o nadrženosti hráčů...