Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu hudbu jsem vybral, protože si myslím, že se to k hernímu intru hodí. Taky jsem se tak trochu snažil inspirovat u herního pořadu Re-Play. K názvu OnlyHardcore : Název jsem zvolil, protože chci natáčet hry pouze na nejtěžší obtížnost. Medium není pro mě výzva.

Každopádně děkuji za názor.
  • Thorar
    Moc dlouhé, jinak to jde, neurazí.
  • Keyz
    Termín Harcore hráč se asi značně posunul *15*
  • Keyz
    Jen dotaz k technické stránce.

Proč to je v 720p? Pak ty záběry z her nevypadají tak super.
  • Miserius
    To je strašnej typ hudby tohle... *11*
    Taky me zajima nazev... Only hardcore a tam "Press A to save the world" hry typu CoD
  • Zrovna Fixerský kontrakty jsou ve WD strašná nuda a nemyslím, že by na tom coop něco změnil. *6*
  • ucho
    nejsem moc fanda takových zvuků (nevím, jestli to nazvat hudbou nebo jak), ale nějakou cílovku to asi má. sestřihy ujdou, ale přijde mi to zbytečně dlouhé. stačilo by poloviční...
  • oktavius66
    Celkem pěkné herní intro a hudební podklad. Není přeplácané grafickými efekty, jak to dneska lidé mají. Dávám ti palec nahoru. Snad budou tvá videa stejně dobré jako tvé intro. Přeji hodně štěstí s natáčením. Jo a jinak- velmi pěkné logo k tvému kanálu *3* .
  • Omlouvám se za toho smajlíka, ujelo mi to :/ .
  • Názor

Zdravím,
    mohu vás poprosit o Váš názor na mé herní intro ? Kritiku uvítám. Nejsem žádný profesionální grafik. Tohle intro je první, co jsem v životě vytvořil a proto se obracím zde na herní komunitu.
    Zde přikládám link na video:

https://www.youtube.com/watch?v=_OkttA4R7Lg

Nechci si dělat reklamu. Jde mi čistě o názor lidí. Děkuji předem za případné komentáře a palce nahoru, moc si toho vážím. *11*
  • Morraw

Watch Dogs DLC Bad Blood

Pro všechny majitele Season Passu už je k dispozici, s týdenním předstihem, nové DLC. Zběžně jsem to proletl a kromě kampaně s T-Bonem, obsahuje i desítky fixerských kontraktů, které lze plnit i v coop modu s jiným hráčem. Zábava určitě na pár hodin.
  • Taky
  • ucho

Defense Grid 2

http://store.steampowered.com/app/221540/

je to venku
  • Tilwaen
    FTL má super soundtrack
  • WhySoSad
    Tak jsem se chtěl podívat jak vypadá ten velociraptor v roce 2014. Liší se teda podstatně od toho co jsem viděl v Jurským parku !

https://www.google.cz/search?q=velociraptor+2014&safe=off&biw=1920&bih=943&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4pwhVN2AFaGd7gaurYDgCw&ved=0CAYQ_AUoAQ
  • WhySoSad
    Souhlas se Sword & Sworcery, to má parádní soundtrack a hned si ho jdu pustit :)
  • Obrazem: Nové screeny z chystaného freeware projektu Jurassic Park: Aftermath.

Graficky to nevypada spatne ale rikam si ze kdyz uz si dali takovou praci s tema dinosaurama tak by alespon mohli jejich model udelat trochu aktualni. Predstava o tom jak vypada velociraptor v devadesatych letech byla trosicku odlisna od toho co o nem vime dnes.
  • Nový, neoficiální remake Resident Evil 2 je na cestě - poběží na Unreal Engine a nabídne i kooperaci. (+ video)

Autor (zatím) tvrdí že nehodlá tento remake vypustit .....
  • Nový, neoficiální remake Resident Evil 2 je na cestě - poběží na Unreal Engine a nabídne i kooperaci. (+ video)

Co to je? :D takový retardovaný gameplay a ty zvuky brokovnice u pistole to je taky síla :) A To jsem si říkal, když jsem viděl Unreal engine, že by to mohlo konečně vypadat k světu a hlavně se to hrát dobře.
  • Veskoslav
    Dík. Bál jsem se, že jsem jediný...Taký mi padá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit