Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze vic jak prumerna aaa hra, bravo *5*
  • Lukyz
    Shadowrun Dragonfall nebo třebas Watch Dogs mají celkem dobrý OST - to je asi vše co si "aktuálního" vybavím. A ještě třebas Divinity OS *14*
  • z poslední doby nevim (kromě Divinity Original Sin samozřejmě), ale super soundtrack má Sword and Sworcery
  • janchor

tipy na herní muziku

Čau, prej si tu povídáte o hrách? Sháním doporučení, co hrát dneska v noci v rádiu, konkrétně tipy na nový soundtracky z poslední doby. Zatím tam mám Abyss Odyssey, Wasteland, něco z Destiny.. za případnou nápovědu předem díky!
  • Mě odrazuje hlavně tohle:
    GAME IS IN EARLY ALPHA STATE. DO NOT BUY IT UNLESS YOU WANT TO SUPPORT DEVELOPMENT.

Vzhledem že tohle je přímo psané v obchodě, tak bych byl velice opatrný.
    A navíc chtějí vydat ještě MMO verzi, to mi přijde že s nakonec někdo ukousne příliš velké sousto
  • Kampaň Alien: Isolation bude dlouhá 12-15 hodin.

speedrun 3-4 hodiny *6*
  • Veskoslav

Nový Steam

Tak jsem docela mile překvapen. Konečně vidím v seznamu u prodeje hry, co už mám v knihovně+hodnocení od uživatelů. Celkově to rozhraní vypadá přehledněji, jenom na tu modrou si budu muset zvyknout.

P.S: Nehrál někdo: Life is Feudal: Your Own? Docela mě to zaujalo, takových her moc není.
  • Morraw
    Tyjo, tak to ti zatím neřeknu, ptže přihlášku jsem posílal dnes ráno *1* Ale předpokládám, že během tohoto týdne by to mohli poslat.
  • Inquisitor
    Seká se to video, nebo hra?
  • Veskoslav
    A stojí to za to?
  • WhySoSad
    Uši mám dvě, další nepotřebuju *3*
  • davidBray
    konečně reklama, která sem sedne :D
  • Na novyho Strogholda se moc tesim :) Jeste udelat remaster Empire Earth a budu spokojenej *1*
  • Morraw

Triad Wars Closed Beta

Na oficiálních stránkách už je možnost se přihlásit od uzavřené bety.

https://www.triadwars.com/
  • Si chrápal někde v lese ? *1*
  • doporučuji tyhle dvě hry vynechat, jelikož jsou graficky obě hnusné a nepřináší vůbec nic nového oproti starých klasikám, takže jestli jsi nehrál klasiky, doporučuji klasiky, pokud si je hrál, tak počkej na PoT...
  • Trpoico 3 zdarma

Tropico 3 zdarma na humble bundle storu
  • ringmancz

Steam

tipuju, že za chvíli se tady o tom objeví článek, ale steam má novou hlavní stránku a celkově je modřejší

a konečně se dá vyhledávat podle funkcí (co-op, workshop, achievementy...)
  • Morraw
    Jsou to defacto stejné hry. Party turn-based. Záleží jestli máš radši fantasy nebo post-apo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit