-
takze vic jak prumerna aaa hra, bravo *5*
-
Shadowrun Dragonfall nebo třebas Watch Dogs mají celkem dobrý OST - to je asi vše co si "aktuálního" vybavím. A ještě třebas Divinity OS *14*
-
z poslední doby nevim (kromě Divinity Original Sin samozřejmě), ale super soundtrack má Sword and Sworcery
-
tipy na herní muziku
Čau, prej si tu povídáte o hrách? Sháním doporučení, co hrát dneska v noci v rádiu, konkrétně tipy na nový soundtracky z poslední doby. Zatím tam mám Abyss Odyssey, Wasteland, něco z Destiny.. za případnou nápovědu předem díky! -
Mě odrazuje hlavně tohle:
GAME IS IN EARLY ALPHA STATE. DO NOT BUY IT UNLESS YOU WANT TO SUPPORT DEVELOPMENT.
Vzhledem že tohle je přímo psané v obchodě, tak bych byl velice opatrný.
A navíc chtějí vydat ještě MMO verzi, to mi přijde že s nakonec někdo ukousne příliš velké sousto -
Kampaň Alien: Isolation bude dlouhá 12-15 hodin.
speedrun 3-4 hodiny *6* -
Nový Steam
Tak jsem docela mile překvapen. Konečně vidím v seznamu u prodeje hry, co už mám v knihovně+hodnocení od uživatelů. Celkově to rozhraní vypadá přehledněji, jenom na tu modrou si budu muset zvyknout.
P.S: Nehrál někdo: Life is Feudal: Your Own? Docela mě to zaujalo, takových her moc není. -
Tyjo, tak to ti zatím neřeknu, ptže přihlášku jsem posílal dnes ráno *1* Ale předpokládám, že během tohoto týdne by to mohli poslat.
-
Seká se to video, nebo hra?
-
A stojí to za to?
-
Uši mám dvě, další nepotřebuju *3*
-
konečně reklama, která sem sedne :D
-
Na novyho Strogholda se moc tesim :) Jeste udelat remaster Empire Earth a budu spokojenej *1*
-
Triad Wars Closed Beta
Na oficiálních stránkách už je možnost se přihlásit od uzavřené bety.
https://www.triadwars.com/ -
Si chrápal někde v lese ? *1*
-
doporučuji tyhle dvě hry vynechat, jelikož jsou graficky obě hnusné a nepřináší vůbec nic nového oproti starých klasikám, takže jestli jsi nehrál klasiky, doporučuji klasiky, pokud si je hrál, tak počkej na PoT...
-
Trpoico 3 zdarma
Tropico 3 zdarma na humble bundle storu -
Steam
tipuju, že za chvíli se tady o tom objeví článek, ale steam má novou hlavní stránku a celkově je modřejší
a konečně se dá vyhledávat podle funkcí (co-op, workshop, achievementy...) -
Jsou to defacto stejné hry. Party turn-based. Záleží jestli máš radši fantasy nebo post-apo *3*