Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A zustali tu sami retardi, jako GGG a jeho multinicky.
  • Taky tady ubylo chytrých lidí, takže tomuhle už nikdo bohužel neholduje.
  • sipecka
    Neber to jako poklonu a jo s recenzemi je šmitec, jak je ten nový web, tak to tady nikdo nečte...
  • davidBray
    respekt !
  • Mě to u něj už ani nepřekvapuje. *1*
  • Jack1947
    Poklona od trolice je vážně dobrá dík. *3* Apropo tvé recenze jsou šmitec?
  • Jack1947
    Kvůli jeho vtipné povaze, je to srandista. *4*
  • pokoj je tvuj ale jestli nemas svoleni od vlastníka bytu tak jseš v prdeli
  • píše nekdo kdo si zajebe stenu deadpolovym ksichtem
  • Chybí ještě GGG a vaše trolí rodinka komplet.
  • Veskoslav
    Maxíku, to že jsi jeden z nejtupějších trolů, co se tady vyskytuje, jsi už potvrdil. Nemusíš to dělat znova a znova. To vítězství ti bere málokdy někdo jiný.

P.S: Ten pokoj je můj, můj vlastní a teď jsem si všimnul, jakto že tě, šípek a spol vidím. Detroller vypnutý. Musel jsem ho vypnout spolu s Adblockem....
  • jdi se léčit, tvoji pritelkyni odkazuju at se s tebou radši rozejde, svazky s duševne nemocnymi osobami se nedoporučují
  • na tom totiž ani k chapani nic neni
  • Veskoslav
    Klalický znak: Černo oranžový. Stříkací pistolí přes šablonu. Až to bude kompletně hotové, tak to sem na Games hodím, ještě draka budu dělat na strop. To buď budu mrtvý nebo se odstěhuje k mamince, že spí s děckem, co kresli nějaké pitomé Lambdy na zeď a jeho kamarádi, ho ještě povzbuzují.
  • blixa
    Reklamy co nejak prekryvaji obsah se urcite cas od casu objevovat budou. Ale budou mit vzdy omezeni zobrazeni max jednou za 8 hodin. Ale uplne vyhnout se tomu nejde - inzerenti to proste chteji.
  • Draken69CZ
    Tak jestli je to z HALF- pravda tak si masér, foto pls + foto výrazu paní :D
  • Veskoslav
    No dneska jsem dokreslil hlavu Deadpoola na zeď, dodělat nápis Boobies a skoro hotovo:) Znak Half Life schne na druhé straně. Jenom ženské osazenstvo bytu má pitomé kecy o tom, že to nevypadá na blankitně modrou na kterou (jsme) se domluvil(i/a) *1*
  • k čemu by ti byl doma živej kojima omg
  • Přečetl jsem tvé "recenze". Evidentně inteligenčně pod úrovní Jacka, takže taky nechopil(a), co je tam napsané.
  • Keyz
    tady jsou ty samé + další
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.781722505188171.1073741836.349361458424280&type=3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit