Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano,taky jse zagooglil. A dostal jsem se taky k této odpovědi. Jen prostě když chci vyhledat hru tak mi to najde pouze tuto mapu, nevadí. Zkusim se v tom pohrabat. *3*
  • Pilgrim66
    Wiki rika ze by jich melo byt 6 aktivnich a 2 neaktivni.
  • dik :) *8*
  • MrSanta
    To zní velmi brutálně. Požaduji screenshot!
    PS: na multiplayer se mnou nepočítej *15*
  • sipecka
    Veskoslav klesl tak, že už ho stírá i Jack *15*
  • Dust 514

Ahoj, předevčírem jsem si stáhl na FtP Dust 514 na PS3. A měl bych takovou hloupou otázku. Zatím jsem za těch asi 10 her okusil pouhou 1 mapu a docela už to začíná být otravné. Možná jsem něco přehlédl nebo nečetl nebo tak něco ale snad tam není jen jedna mapa,nebo snad ano?.

Děkuji za odpověď.
  • Keyz

Balík portrétu do Wasteland 2

http://www.firedrive.com/file/1B1B310CF0BFB417

Vložte do: Documents\My Games\Wasteland2\Custom Portraits
  • Video: 8 minut gameplay záběrů z Final Fantasy XV.

Videomateriál už naneštěstí není dostupný.
  • 16 minut z RE:REV2

www.youtube.com/watch?v=X0s09AFgxkY
  • Nebo si spíš nepochopil co tam píše což je u tebe pravděpodobnější.
  • God-of-War
    Vsechno zalezi na tobe. Za celou hru nemusis vubec potkat Quiet.. Zalezi jen na tvym stylu hrani.
  • Jack1947
    Tak, a je to tady VESKOSLAV se konečně dočista ZBLÁZNIL! *2*
  • Ronox
    Kojima-san je prostě mistr! Kua už se na to těším jak malý dítě. V tenhle moment se takhle těším jen na Zaklínače a MGS. Snad ani jedno nezklame.
  • ringmancz
    z názvu nejde úplně poznat o co půjde. a jestli jsem to dobře pochopil, tak bude možnost ho nevzít
  • Představen nový prototyp Oculus VR + další info

http://us5.campaign-archive1.com/?u=88dbd06829e35d5cbf84bbc2e&id=3599a57265&e=b36b943aa9
  • Draken69CZ
    Jj i ten název videa je dost matoucí :D
  • ringmancz

Final Fantasy XIII se rychle zařadilo mezi aktuálně nejprodávanější tituly na STEAMu.

na nuuvem je teď ještě o něco výhodněji než na steamu. sice to otravuje s adresou, ale co jsem se díval, tak to jde jednoduše obejít. a koupil jsem tam kompletní Flatout sérii za 65 korun
  • C-BEAM
    pretože to asi nikoho nenapadne
  • Veskoslav

Dnešní hraní

Dneska jsem se na to opět vrhnul. Baví mě to, ale jednou za čas stačí. Vybaven těžkými zbraněmi a zásobou důležité tekutiny jsem se vydal do boje. Před bojem samotným jsem ale musel zabezpečit perimetr. Šikovně vymyšlené obrané pozice se záhy ukázaly jako nesmyslné, když první kapky dopadly na místa nechráněná obranným perimetrem. Vzal jsem si bonusovou schopnost a jal se dál pokračovat v činosti. Docela úspěšně! Až do chvíle před finálním bossem, kdy jsem zjistil, že bonusová schopnost způsobila rovné a přesně narušení obranné linie a místo toho udělala ošklivě zbrázdněné rýhy, které zasahovaly do dvou až tří předchozích rýh z minulých bojů. Nic naplat, nová, menší zbraň, doplnit tekutiny a snažit se zabránit katastrofě nápravou rovných obranných linií, žel bohu praskliny v obraně a nemožnost použití bonusu zapříčinily pád a obranna sice funkční a nepříliš vábná. Tentokrát jsem bitvu prohrál, ale zítra, zítra zvítězím definitivně i když netuším ještě jak. Malování aneb bojová smrt malbou je pekelná hra. Jenom ten bordel by za mě někdo mohl uklidit:-D
  • ringmancz
    na začátku jsem si říkal, co kdyby si ho vzal s sebou a potom by mu pomáhal až vyroste :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit