-
Sice mě ta reklama taky štve, ale pochybuju že by se vůbec dalo něco žalovat. Padlo tady něco o tom, že podobné reklamy se mají dávat na stránky, na kterých se potvrzuje plnoletost, což je nesmysl. Dítě sice odklikne dovršení 18 let, ale už nikdo nezjišťuje, že je tomu tak je. Navíc je internet plnej p.rna, dekapitací a dalších podobnejch videí a stránek, kam děti stejně choděj. Žaloba kvůli reklamě na kasíno je podle mě nesmysl. -
co se týče te žaloby, nejde jen o uložení povinnosti odstranit reklamu, ale taky uložení povinnosti zdržet se takoveho konaní do budoucnosti + možna by uložili i tiscali nahradit trovy rizení (svym spusobem šikanozni žaloba, i kdyby jim prisoudili jen ty trovy tak by to stalo za to), ale mužu se mylit
-
presne, navic kamarat i 13 lete dite ma "ciste nahodou" stejnou bonzackou povahu jako vesko *3*
-
Pro hru Ryse: Son of Rome se připravuje speciální herní klávesnice
http://i6.minus.com/iZh4NZejPvrUc.png
*15*.. -
Tak když jsem si ten adblock vypnul na radu žluté lišty, tak bych toho rád zneužil *1*
-
Tys ale zákeřňák *15*
-
GTX 980
Když je již na to zde reklama, tak by mohla být v soutěži ne? *5*
To by krátkodobě zvedlo přísun lidi na games. Hlavně kdyby soutěžní otázky byly označeny jako reklama aby ten kdo má adblock by nic neviděl *15* -
Co se týká generální klauzule, nevidím v tom rozpor s dobrými mravy soutěže ani způsobilost přivodit újmu (újmu ve smyslu soutěžního jednání). Ale je to o názoru. Každopádně už jsme asi hodně off topic :)
-
Rozhodně není blbost to řešit. Já nechci, aby se na webu, kam choděj děcka, podobný reklamy objevovaly. Vadí mi to lidsky i profesně.
Nekalá soutěž - stačí, když zůstaneme u generální klauzule. Potřebuješ rozpor s dobrými mravy soutěže a alespoň potenciální újmu. -
Srry,ale musím se přidat. Osobně to na mně hned zapůsobilo také jako kec. Netvrdím ale, že to tak je, jen to tak opravdu působí. Kamarád, shodou okolností právník a 13 letý bratr přimyšlený tak rychle, že jsi tu větu ani nedal správně dohromady ;o) A vztek nad nějakým anonymním prohlédnutím to jen myslím utvrzuje. (normálně by jsi se nad tím myslím jen povznesl). Navíc pepaskočdopole je taky fakt neprůhledný - registrace 3 dny nazpět a jediný příspěvek začínající hned slovem "trolí" - člověk by musel být fakt uplně blbý aby ti to neprohlédl (minimálně jednou) :)
PS: určitě nestojím na straně zdejších slavných anonymů a trolů, a na straně zvolené reklamy taktéž ne. Jsem i rád, že se čtenáři začínají ozývat a to hromadnějc. Ale ty jsi to musel vzít zase tak trošku po svém, což :) -
mám pocit, že sa vracajú zlaté časy simulátorov a nie len tie vesmírné sú na vzostupe. Po odskúšaní Assetto Corsa ktorý má totálne dostal, dúfam, že na rovnakej úrovni bude aj P.Cars. Čakanie na Oculus bude ako väčšnosť, DK2 nechcem.
-
Elite: Dangerous
Prvni dojmy jsou opravdu uplne skvely! Takovej pocit z "letu" vesmirem jsem proste jeste nezazil! Prvni skok byl neco z ceho jsem si div necvrnknul.
Jeste by to chtelo ten Oculus... -
Pravidla jsou, a jejich dodržování musí konktrolovat příslušný úřad, případně policie (pokud by šlo o trestný čin). Ale co na tomhle žalovat u soudu?
-
Jak píšu výš - domáhat se zdržení se samozřejmě lze, ale v tomhle případě to prostě nemá smysl podávat. Ta reklama bude dávno pryč ještě předtím než vůbec soud nařídí jednání, natož rozhodne.
-
No co se týká žaloby, tak viz. můj příspěvek výš - imho žalobou se reálně nedomůže ničeho. Podat podnět ke správnímu orgánu je naopak jediný krok, co se v tomhle dá prakticky udělat. A trestní oznámení... trestný čin v tom moc nevidím, ale to už je na něm.
-
No možná jsem to nenapsal přesně, ale myslel jsem to tak, co se na tom dá "reálně" žalovat. Obecně samozřejmě můžeš žalovat ledacos (i když nekalou soutež v tomhle opravdu nevidím, ať se dívám sebevíc), ale aby to mělo nějaký reálný právní důvod?
Ochrana osobnosti mě taky napadla, ale tam nějaký zásah neprokáže ani za nic, natož nárok na nějaké zadostiučinění. Pak mě napadlo žalovat uložení povinnosti reklamu odstranit - což ale prakticky nemá smysl, protože proč by to proboha dělal a hlavně než vůbec dojde k nějakému řízení, tak ta reklama bude dávno nahrazena jinou.
Jedinou možnost vidím řešit to správněprávní cestou. Resp. podle mě je blbost tohleto vůbec řešit, ale pokud si někdo prostě potřebuje rýpnout... se žalobou ale imho těžce narazí a utopí v tom prachy. -
nejaky obezni človek by je taky mohl zažalovat že tu maji reklamu na mcdonalds
-
neni to tak že když nekdo kona protipravne, mužes se na soude domahat žalobou aby tak nekonal (žaloba o zdržení se protiprávního jednání)?
navíc jak rikas bych poslal bonz dopis nejakemu organu, nevim jak je to v čechach ale jsou organy ktere hlidaji dodrzovani pravidel v oblasti reklamy, ochrany mladistvych a pod. a za to hrozí pokuta -
škoda že podava jen trestní oznamení, imo zavrit je do basy nestačí meli by ješte platit
-
což samozřejmě není pravda, protože mně například žádný klíč nedorazil. jdu zkoumat.
edit: tak ono se to musí redeemovat ručně na stránkách. no nějaký mail mi teda o tom poslat mohli... zvolil jsem si tedy gog.com
edit2: ještě by mě tedy zajímalo, co to dávali za verzi hry, protože se to netváří ani jako standard edice...