-
V tom pripade bych zkusil tohle https://www.alza.cz/gaming/fixed-joy-duo-pack-d5283040.htm?kampan=adpla_obecna_Gaming_prislusenstvi-pro-hrace_c_1o1_FXDsc005_9062877&gclid=EAIaIQobChMI8bfqkrG12gIV0RXTCh2kNQccEAQYASABEgLltfD_BwE
-
určitě PS4pro, máš 4k TV, podpora supersampling pro starší hry, "výkon", jedinou nevýhodu vidím že je dražší.
-
Dojde to nejdřív až za dva týdny.
-
Do CR posilaj tak kde je problem? :D
-
a co teprve jak lidi divne cuci, kdyz si clovek vezme ponozky do sandalu.
-
Tvůj telefon neumí bluetooth? Jsou speciální gamepady na mobily a root fakt nepotřebují. U nás v Praze většinou lidi blbě čumí na všechno a osobně je mi jedno jestli je to kvůli tomu že hraju na Switchi nebo 3DS v buse nebo kvůli tomu že je léto a mám kalhoty nebo bůhvíco jim zrovna příjde divné, naopak když jsem v Brně tak mi příjde že si lidi hledí svého. Ale jestli tě to trápí ok ber přísavku, osobně mi nenápadná teda nepříjde.
-
tak zkus neco takoveto:
http://www.humor12.com/data/media/1/computadora-portatil_www_Humor12_com.jpg -
Ne, nebyl. Protože můj telefon nemůže být rootnutý, bez rootu nelze ovládat gamepadem telefon. Potom nechci vypadat přede všemi jako nějaký počitačový maniak, co nevydrží ani chvilku nehrát hru. Lidi jsou hrozní v tomhle směru. U vás někde v Praze možná hrajete s velkým gamepadem hry na mobilu v držáku i v tramvaji a nikoho to netrápí, třeba i babka sedící vedle vás se přidá se svým iPhonem X, ale tady na Moravě je to moc křiklavé. Chci něco nenápadného.
-
"Kde se U NÁS dá koupit joystick na mobil?" - přečti si tu větu ještě jednou!
-
Da se to koupit treba na https://www.dhgate.com/
-
Zadej do heureky nebo kamkoliv jinam "fixed joy" ale není to ten samý typ. Nebylo by pro tebe lepší bezdrátovej gamepad, ať už s držákem nebo takový do kterého telefon přímo vložíš? Imho je to lepší než tyhle přísavky
-
Tak zrovna MHW je mnohem lepší hrát s někým, hlavně end-content :) a ano, bazarovky vložíš a hraješ. Žádný online passy jako dřív apod.
-
Pojedu takto. Z MP her nemá Ps4 nic, co by mě zajímalo. Spíše Uncharted, Bloodborne, Horizon, monster Hunter, nový Spiderman, Shadow of Collossus atd.
A jak to funguje s bazarovkou? Koupím, vložím a hraju? -
ano.
muj nazor je, ze za ty penize se vyplati, ale zalezi, jak moc a jake hry chces hrat. moc exkluzivit tam zatim nedavaji. jestli vic hrajes na PC, vic se patrne vyplati v podobnem duchu Humble Monthly.
jestli ti jde jen o exkluzivity, tak asi zbytecnost. to se vyplati spis koupit bazarovku, dohrat a prodat dal. -
PS+ je pak jenom kvůli MP, že?
-
Kde se u nás dá koupit joystick na mobil?
https://www.dhgate.com/product/new-mobile-tactile-game-controller-mini-joystick/408791592.html#s4-19-1b;srp|4025169476
Nevíte, kde by se to u nás dalo koupit? -
neni to lehky rozhodovani. Pro ma lepsi vykon, ale prijde mi, ze na vetsine her to neni poznat, takze vylozena nutnost to neni. najde se ale par titulu, kde ten vykon bude Pro zdimat lepe. to by ale nemelo znamenat, ze na zakladni verzi je to nehratelne nebo velky problem. osobne uz jsem vymenil zakladni verzi za Pro (bral jsem pred pul rokem novou za 8k, coz jsou smesny penize).
co se tyce ceny her a setreni na hrach, tak ceny jdou dolu taky celkem svizne, takze pokud na neco nechvatas, tak mas za rok treba za polovic.
a jeste posledni detail, je celkem mozne, ze Sony letos nebo pristi rok oznami PS5. od vydani PS4 uz ubehlo 5 let, coz je +- zivotni cyklus mezi PSky. ale kdo vi, jak to tentokrat bude, mne ten vykon na hry aktualne staci a za me spokojenost. ale tak ja planuju jeste neco zahrat na PS3, kde mi zbylo par restu. -
Tak je v akci limitovka s Hunter:) vypadá pěkně a za 10490 není špatná. Beru to sobě, ale děti na tom valit budou taky
-
Pokud chceš dohánět resty, bude ti stačit i základní PS4 a za zbylé peníze si nakup skvosty, které ti unikly. Pokud na tom chceš hrát ještě další čtyři roky i nejnovější hry, tak bych ti jako majitel základní PS4 doporučil PRO. Obávám se, že základní PS4 tak za rok pomalinku přestane stíhat.
-
Pokud máš 4K telku, tak je to celkem nobrain a ber Pro. A kdybys neměl, tak bych jí doporučil asi i tak, protože ty výhody plynoucí pak z možnosti preferovat framerate, nebo rozlišení jsou skvělý. Jediný faktor, který by to mohl ovlivnit je cena, ale už i Pro se dá sehnat za super cenu.
Když se mě na tohle někdo zeptá, tak to vždycky rozlišuji, jestli to berou dětem, nebo sobě. Pokud sobě, tak Pro.