Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PanS
    Tak v tom si nemáte co vyčítat.
  • Jack1947
    To mi příjde pak zbytečné si stěžovat u videí ( kde budou spojlery), navíc ta hra má kolik 32hodin ? příběh... no je pravda že po dohrání a epilogu se hrát už nedá ale před epilogem se může všechno důležité dohnat.

Tak sis na to měl vzít extra čas pokud je to jediná hra co hraješ -
  • Jack1947
    ucho zřejmě má solidní matroš :D
  • 0011
    Týjo první video od crowbcata co není zavádějící, už jsem myslel že se nedočkám *1* jo je to smutný, škoda toho šíleného respawnu ve dvojce, jinak by to byla skvělá hra, ale král je pro mě pořád jednička, čtyřku jsem ani nedohrál. Jinak mi tohle video připadalo jako srovnání Zeldy a Horizonu akorát místo RPG stříleli šípama, ale je to tak, většina velkých studií se tak moc soustředí na grafiku že jim unikají ty skutečně důležité věci jako herní mechanizmy a implementace fyziky, ale zrovna u Ubi to nechápu protože v Rainbow Six Siege tyhle věci jsou
  • Lukyz
    To je stejné jako u GTA4 a GTA5 - odstranili hromadu skvělých funkcí, pravděpodobně kvůli tomu, aby uvolněný výkon mohli využit pro lepší grafiku. *13*
    Jinak FC2 je podle mě masterpiece, který má pro mě jedinou, ale za to obrovskou vadu na kráse a to respawn hlídek, které jsou po delším hraní opravdu, ale opravdu otravné.
  • ucho

Dear Esther

lidi, kdo jste to hrál, je normální, že v tý jeskyni lítám?
  • SalemCZ

Far Cry 2 vs Far Cry 5

Next gen v praxi, vím že tohle se řešilo i u Mafie a dalších her. Ale některý věci mi přijdou že by snad měli být samozřejmý třeba ty mraky na obloze. https://www.youtube.com/watch?v=FCeEvQ68jY8
  • Mart9
    Bohužel jsem pracovně vytížen, takže mám zatím odehráno jen přes 30 hodin. A ještě mi připadá, že příběhem postupuji velmi pomalu.
  • Nulovou hodnotu mas ty, neschopen diskuze a zamysleni se nad tim, co jsem vubec napsal.
  • SalemCZ
    možná alespon kdyby šli koupit přes steama tak by to mělo úspěch, někdo by prodal nůž z CS a měl by novej komp.
  • Jack1947
    Už abys to dohrál teda... -.-
  • Mart9
    Vadí mi, když se dozvím popis jakékoliv mise, natož konec hry. Takže díky za odpovědi, stejně jako všechny rozhovory s Danem si dám i tento dokument až po dohrání hry.
  • PS4 (za předpokladu, že máš vhodný firmvare) už má portnutý Linux. Akorát nevím, jak je to se současným stavem tohoto Linuxu a jestli všechny součásti OS fungují.
  • ucho
    to je hezké, že je pro tebe konzole zabitá, ale když se podíváš na čísla prodejů, mohlo by ti dojít, že tvůj pohled na věc má na tuto problematiku nulovou hodnotu ;)
  • Konzole je (pro me) zase zabita tim, ze si na ni nemuzu dat vlastni os, jinak uz bych mel doma xbone x. I za cenu toho, ze by si musela komunita ohnout vlastni drivery.
  • Fractal node 202 nebo Silverstone Raven a mam vlastni steam masinku.
    Nevim jestli uz jsem to nekam nepsal... *15*
  • ucho
    víceméně se tam prozradí konec hry, ale tohle bude překvapení jak pro koho plus je diskutabilní, jak moc komu vadí tohle vědět.
  • ucho
    ani ne, šance na úspěch tam byla, i když cenově se konzolím prostě rovnat nemohli.
  • Ano a docela velké.
  • PanS

Valve vzkazuje, že Steam Machines ani SteamOS nezatracuje, do budoucna s nimi i nadále počítá.

Jejich chyba, tyhle Steam Machines byly předurčený k neúspěchu už od oznámení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit