Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Steam kategorie

všiml jsem si, že už jdou rozkliknout kategorie, ale když si dám local co-op hry, tak je vidím pouze na první stránce, na další stránce už se vypisují hry podle nějakýho jinýho nastavení. dělá vám to taky?
  • Myslím si, že usměváček patří k těm šťastlivcům, již vyhnuvší se kopřivám zakopali svou auru uměleckosti hned a tak hluboko, že cokoliv nevonící jejich poznání hodného jejich velkého i, si příhodně spojují s velikostí a věkem osoby. Oni sami se zhmotnili zapomocí nespecifikované dimenze, až sice vzniklo okamžité krásno s cítěním a koulemi, které nelžou, však které si vybírá daň tím, že dotyční diametrálně blbnou.
  • Kozy
    Puboš, to určitě ). Na to že to je od Uweho tak mě to bavilo.
  • Jack1947
    Jak tak koukám byl všechno jen ta puberta ho minula velkým obloukem ale jak říkám nikdy není pozdě... *4*
  • Morraw
    Jo, protože ty jsi asi nikdy puboš nebyl, že..
  • Morraw
    Postal byla sranda. Far Cry už moc ne. Ale nesmím zapomenout na In the Name of the King, kde mě nasral ptže Dungeon Siege miluju a na ten film jsem se těšil *1* Ale teď koukám, že to má další dva díly, tož to musím někdy zkooknout
  • jo pro nějakýho puboše co v tom vidí svoje nesmysly nejspíš jo, užij si to
  • Překvapivě záhadno, jak se v místních intelektuálních vodách, kde se jinak mísí porozumění a přátelství a směje se sluníčko na všechny, a kde encefalony pracují na plný obrátky a řada entit se věnuje filosofickým otázkám, se jeden nedočká odpovědi ve slušně vedené a chytře se vyvíjející diskusi.
  • Kozy
    Postal je bomba.
  • Jack1947
    Co mu nadáváš, vždyt je to jeden z mála anonymů tady co má občas tak inteligentní a věcné názory že by tebe a ostatní zarazil takovou silou do země... že bys byl rád propadnout se do číny. *4*
  • Jack1947
    Postal byl náhodou celkem brej, AITD zase taková ftipná parodie a měla i druhou podstatně horší část Bloodrayne jsem ani radši nekoukal. Líbilo se mi ještě Far cry, Jack carver (Til Schweiger) neměl chybu.
  • Hehe uplně zdebilnatěl, jak se mi zdá.
  • Veskoslav
    Tak co jsem viděl já, většinou noční "horory" a takové to, není nic v televizi, kouknu se: BloodRayne: The Third Reich, Alone in the Dark, BloodRayne a Postal. Jedna větší sra*ka než druhá, kdy na režijní židli seděla nejspíš opice a mlátila do rytmu činely a podle toho se točilo.
  • No právě...
  • ringmancz
    kolik z diskuzujících vidělo vůbec jeden Uweho film?
  • Jack1947
    Sežen si Assault on wallstreet a budeš myslet že sníš... Rampage 2 taky prej nebyla nejhorší ale R1 je srdcovka neviděl jsem tak parádně udělanou pomstu všem těm kdo utiskují bejt to tak tady ... i když no tam to bylo poněkud přehnané.
  • Spades
    To není bundle od Humblebundle, čili to není Humble. Je to bundle.
    Naučte se rozdíl, pokaždé tady čtu humble klepnu a je to nějaká úplně jiná stránka...
  • Morraw
    Poslední film, který jsem od něho viděl byly Tunnel Rats a to se mi líbilo, až jsem skoro nechtěl věřit, že to točil on.
  • Já myslím, že s velkým smyslem. Vysvětli mi, prosím, čím by nemělo to andrzenovský kopyto za jeho adaptace být maximálně rovno skopčákovi s jeho sice taky mišmašem, ale o stupínek něčím zajímavějším mišmašem.
  • Jack1947

Oculus Rift DK2 nás krapet vypekl, takže kvůli technickým potížím začne dnešní gamesplay později. S největší pravděpodobností okolo půl osmé. Omlouváme se za zdržení.

Nevadí, holt je to nevyzpytatelná věcička no... ale vy to zmáknete. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit