Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja nechapu co na tom nechapes... vzhledem k tomu ze to je takova vec co muze vyraznym zpusobem zmenit nebo ovlivnit hrani na pocitaci tak asi neni od veci o tom psat ne?
    Jak je to se zvukem snad musi pochopit kazdej kdo to videl alespon na obrazku - das si na hlavu okulus a pak si vezmes sluchatka.
  • frag.ment

Vývojáři Oculus Rift by rádi udrželi cenu zařízení mezi 200 až 400 dolary.

Abyste se z toho Oculustu nepo.. nechápu. Je to pěkná věc, ale proč to tak hypujete mi není jasný. Já si to doma nedokážu představit, že mám na hlavě a přes oči tuhle věc, nevím co se děje kolem mě a taky nikdo neřekl, jak je to se zvukem. Domácí kino tenhle vynýlez asi taky těžko nahradí.
  • WhySoSad
    Hrozně mi to připomíná Dragons Dogma
  • ucho

Rockstar San Diego nabírá posily na 37 pozic. Že by se chystal vývoj Red Dead Redemption 2?

V Rockstar San Diego dělali i Midnight Club, po kterém hráči taky křičí... A pokud se takto nabírá, vývoj se kolikrát ani nemusí chystat, ale už se vyvíjí, jen je potřeba více rozdistribuovat práci, aby se toho stíhalo víc.
  • Miserius
    To PAKO co na to kouká a komentuje by zasloužilo facku aby se probral... Teleportne se na lucistnika a zabije ho a on : Wooooooooooow, that was awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Byl snad na drogach?
  • Morraw
    Už o téhle hře nic nesleduji a nevyhledávám a jen se na ni zatraceně těším

Celkem mi chybí nějaká pěkná sběratelská edice
  • Keyz
    Jo, napsal to dobře. Za mě vede jednoznačně pohodlí.
    I když to neplatí jen pro steam ale obecně pro digitální distribuci. Ale nějakou spešl verzi krabicové verze rád koupím, když tam nebudu kraviny.
  • Hanzales
    Minimálně dávám plus za článeček o Steamu. vidím to stejně :)
  • Veskoslav

Shadow of Mordor 25 minut hraní

https://www.youtube.com/watch?v=oXF5INPUUN8

Docela mile mě to překvapilo, ale počkám na hru jako celek.
  • Khanemis
    GamesPlay mě baví. Je to fajn podívání na hry a kluky z redakce mám rád, jsou sympaticky civilní a přesto odvedou dobrou práci.

To samé platí pro celé Games. Jinak bych sem nechodil. Líbí se mi jakou má podobu. Byť jsou tu vždycky nějaké ty mouchy, tak z mého pohledu nevidím důvod, proč bych měl na něco tady nadávat.
  • Koukal jsem snad jenom na spintires. Obecne me letsplaye moc nebavi.
  • Keyz

Kdyby se chtěl někdo v češtině dozvědět zajímavé info o warezu tak zde to někdo sepisuje.

http://www.nazghul.cz/page/17/

Stačí to prolistovat a vybrat si články které vás zajímají. Jsou tam i odkazy na The Game Scene Char (anglicky) a další zajímavosti.
  • Keyz
    Ještě aby dávali videa v 1080p a také tak vysílali a bude to slušné :)
  • kennyB
    Problém je, Václave, že to co píšeš jsem nikdy netvrdil. Tvrdil jsem pouze to, že bych to podle vás mejma slepejma očima celkem těžko rozeznával. Ale to už je pasé, tedy tahádka, co tu na toto téma proběhla *3*
  • U Bundle Stars se nejprve dívám, kolik her z balíku má Steam Trading Cards , potom kolik DLC tomu chybí a pak až zvážím jestli má takový deal smysl .
  • Nepamatuje si náhodou někdo video, které sem postoval nějáký nebožák jako vlastní tvorbu? Byl to Čech, při těle, v baretu a snažil se recenzovat hry ve stylu AVGN.
  • Tak oni to po roce už konečně opravili? No tak v tom případě teda patří redakci velká gratulace. Haleluja, líbám všem nohy.
  • retro

Nekonečný Labůžo #06 - S Tukanem.
    https://www.youtube.com/watch?v=WUCStqw1ZEU
  • Chim
    Pokud je zajímavá hra, tak v tom nevidím problém. A nějak v tomto ani nerozlišuju mezi Hrej a Games. Pokud se zrovna hraje hra, která mě nezajmá, tak se na to přeci nebudu dívat (bez ohledu na to, kdo ji hraje a který herní server to zrovna vysílá.)
  • WhySoSad
    Pořád se tu nadává jak je všechno špatně, ale pochválil už někdo ten "novej" přehrávač, ve kterým už je 1080p a nevypne mi zvuk pokaždé když chci ve fullscreenu změnit hlasitost ? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit