Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 7-9. díl 17.série jsou v podstatě prequely pro hru a jedny z nejlepších dílů (názvy Black Friday, A song of Ass and Fire a Titties and dragons), další skvělý namátkou Butters Bottom Bitch, Medicinal Fried Chicken a třeba díly s Al Gorem (názvy si už nepamatuju), ty ti taky daj určitej "background" k jednotlivejm charakterům
  • Použiji zde mnou nedávno slyšené věty, které jsou tak trochu reakcí na kauzu Veskoslav a další zde přítomné kauzy, co jsou pode mnou.

Dříve jsme pro svůj osobní rozvoj četli spoustu zajímavých filozofických knih, ale od té doby, co existují komentáře na games.cz, které mají vysokou informační hodnotu, nepotřebujeme již žádné jiné čtivo.
  • South Park

Zdravím,

před časem, jsem házel koment pod recenzi, ale odpovědi se mi nedostalo a registrovat se do tohoto pekla nechtělo.
    Každopádně, jako South Park nepolíbený člověk, bych se rád nechal inspirovat vaším oblíbeným dílem, či sérií. Náhodným výběrem jsem shlédl "pána prstenů" v podání South Parku a silně mi to připomělo hru, podobné díly, či zajímavé kusy, které mi dají pár informací, pŕed hraním zmíněného RPG, případně vaše oblíbené kusy? Berte v potaz omezené množstvý času, tedy budu velmi rád za tip, který bude obsahovat byť jediný díl, který dle vás stojí za zhlédnutí i nepolíbené, příp. mi pomůže orientovat se ve hře. Díky moc.
  • MrSanta
    Proto jsem si zatím konzoli nikdy nekupoval. Mám toho dost na PC a stejně bych potřeboval nějakou stávku vývojářů, aby tak rok nic nevyšlo. To bych mohl dohrát aspoň ty hlavní velký resty. Pak mám dost her, u kterých jsem se s těžkým srdcem smířil s tím, že se k nim nejspíš nikdy nedostanu.

Jenže teď se chystá Destiny a to mě docela zaujalo, tak jsem si řekl, že bych tu konzoli pořídit mohl. Přece jen se tam pár her co se na PC neukázalo a zaujalo mě najde. Původně jsem uvažoval o PS4, i když jsem měl obavy z ovladače. Na PC hraju s X360 ovladačem a už jsem si na něj zvyknul. Kamarád si to chtěl taky kupovat, ale pak si místo PS4 'pořídil' dítě. Pak oznámili Master Chief Collection a to rozhodlo.

Půjdu do Xbox One. Ale bojím, bojím. Netuším, kde na to budu brát čas *1*. Jenom s tím, co má vyjít do konce roku a rád bych si pořídil bych si vystačil na celej rok 2015.
  • Draken69CZ
    Tak to je jen vedlejší platforma, pak tu máš hlavní PC kde taky furt je co hrát + dohrávám skvosty na X360 do toho abych teď kupoval jednu nebo obě nové konzole tak můžu dát výpověď v práci. By sousedi za chvilku zavolali policajty jakej smrad by se ode mě linul :D
  • MrSanta
    8 až 10 her - to je pro mě nálož na jeden rok *1*
  • Draken69CZ
    Tak já jsem hodně vybírávej a né každá hra mě baví, teď budu pořizovat PS3 a jestli je tam za tu dobu 8-10 her co si chci zahrát. Ale máš pravdu, čím dýl tím asi musíš zúžit výběr jinak bys neďál nic jiného.
  • MrSanta
    Čekání na víc her po bazarech je zákeřné. Her mám už teď víc než stíhám hrát. Představa, že bych najednou pořídil třeba 10 her mě děsí *1*. Už takhle budu mít co dělat s Master Chief Collection...
  • Draken69CZ
    Já si počkám na slim verzi a až bude víc her na bazarech (to platí i pro PS4)
  • MrSanta
    Předobjednáno nemám, ale kupovat budu. Původně jsem to chtěl vzít společně s Destiny, ale asi si počkám. Co kdyby vyšla nějaká tématická verze Xbox One společně s Halo The Master Chief Collection.
  • Chim
    Tak to funguje to i v opeře. Velké díky.

...a sbohem Jacku, nebudeš mi chybět :)
  • ringmancz

4D Fez

https://www.youtube.com/watch?v=9yW--eQaA2I
    sice jsem ten princip z videa nepochopil, ale vypadá to zajímavě :D
  • Veskoslav

Docela zajímavý Humble

https://www.humblebundle.com/flash
  • Jack1947
    Ta barevná blaznovina se chystrá na pc ?? no tož pak jenom Quantum Break což je Max Payne v bledě modrém balení.
  • Já pravděpodobně bílej předobjednám...Sunset vypadá dobře...další hra kvůli které jsem ho chtěl už se chystá na PC tak si jen musím se svědomím vyřešit jestli to za to stojí :)
  • n

To je započítaný. Dotovat za plnou pálku nový díly CoD po roce (a možná i dvakrát jak na konzoli, tak i na PC zpetně) není takovej finanční bič. Pořízení nějaké další tu lepší, tu horčí srandičky není potom tak akutní a bude to jen podle nálady a kvality dané hry za pár kil. A ovládání je stejně na gamepadu intuitivnější, páč jinak hry už ani nehraju, takže ani v tomto směru nevidím nevýhodu. Co se týká HW, to se nebojím - hry, který budou vycházet na PC budu hrát taky i za dekádu, takže žádná starost nehrozí. Abych si občas zapnul exkluzivní Commandos a něco od Westwoodu a podíval se bez ženy na prasárničky, tak na to si samozřejmě notebook ponechám, ale jinak priorita je konzole.
  • vyhody, celkem asi dve hry za premrstenou cenu a hw, kterej rok po vydani nestiha... *6*
  • Neviděl bych to tak černě. Tož, třeba já konzoli taky zatím nevlastním, ale jak říkáš, rozhodně je hodně dobře si zakládat na výběru podle kvality a nenechat si do toho kecat reklamou. Prostě střízlivým vlastním stylem si kupovat jen to nejlepší a uživatelsky nepřínosnější. Proto třeba kupuju na PC Call of duty co díl, protože kvalitu poznám a ocením rád se jí obklopuju, a proto taky zcela vážně zvažuju pro zřejmé výhody nad standardní platformou koupi PS4.
  • kennyB
    Á, pozor, další elitář z té nejluxusnější čtvrti *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit