Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ucho je ještě navíc prolhanej páč, občas si mně přečte (asi ze zvědavosti) . Klidně at stráží pořádek tím lépe. *3*
  • Přesně tak, uvidíme. Všichni si to můžeme vyzkoušet, protože je to sakra zadarmo. :-) Ale osobně jsem mnohem víc nadšený Landmarkem, který je v současné podobě už opravdu velká bomba. a to ještě není ani zdaleka tak daleko ve vývoji jako ArcheAge a už vůbec nezmiňuju to, že celý Landmark je jen přípravka na EverQuest Next.
  • Jdi na oznámení Google+
  • Ano, mohlo by to být v pohodě. Ale s charaktery typu čistého crafta, se zcela jistě spousta lidí může rozloučit. Ale uvidíme, nerad bych maloval čerta na zeď.
  • of topic

kdyz se tady kazdej pta na cokoliv, ja se taky zeptam neco mimo - kde jsou na youtube zprávy? fakt to tam nemužu najít, dokažu odeslat zprávu ale když si chci kouknout svojí poštu tak to nemužu najit. predtim to šlo a jak tam udelali ty zmeny tak to nenajdu
  • No, jelikož s Patronem přibývají 5x rychleji a i v době, kdy nehraješ, tak je to sakra rozdíl a podle mě to bude už v pohodě hratelné. Když ne, stejně to budou muset upravit.
  • ringmancz

A Voyeur for September vážně není divná voyerská hra

ale autorun (ne nekonečnej) Super Meat Boy Forever na PC a tablety

http://www.joystiq.com/2014/08/29/new-super-meat-boy-is-an-endless-runner-for-pc-tablets/
  • DLC kupuju jedině v případě, že k původní hře, která stojí za to, vyjde po čase něco většího co se dá označit jako klasickej datadisk. Kupříkladu Wrath of the Lamb pro Binding of Issac.nebo Gold upgrade pro Jets 'n' Guns. Bohužel takových vychází drtivá menšina. :/

Pokud hned od začátku výrobce chrlí co pár týdnů nějaký nesmyslný DLC s minimem obsahu tak na to prdím, nekupuju ani základní hru a radši si počkám na GOTY verzi až bude někdy ve slevě.
  • ucho
    neřekl bych, a naštěstí nevidím, co tady Jack píše. psát to kdokoli jiný, tak ani nepípnu, ale že v tom má bordel samotný Ježíš, to je mírně šokující...
  • Vrook
    Co to, Jack se s tebou podělil o funkci strážníka diskuzního pořádku na games.cz? *15*
  • EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.

ja im k tym trzbam urcite nepomozem :)
  • Arma 3 50 procent sleva.

Arma 3 je na stránkách Bohemia Interactive o víkendu k dispozici s 50% slevou.
  • Ale hra nejde spustit bez internetu. Závody jdou jet offline,ale jakmile ti spadne připojení či něco,tak tě to vykopne do menu. A to nepočítám ty vykopávání kvůli tomu,že tam bylo asi hodně lidí či co já vím a pak jsem musel ještě 5 minut čekat než se zase připojím zpět *3*
  • 8 metrů? Ty jsi jinej level. *1* *1*
  • ucho
    a proč to cpeš sem a ne do diskuze s připomínkami k webu? zjevně nejsi vševědoucí...
  • DOTAZ pro technické odděleni

Dobrý den,
    neotravoval bych již podruhé, pokud by se nejednalo o problém globálního charakteru. Jest zcela prostý. Nelze se přihlásit skrze MojeID účet. Prosím někoho z technického oddělení, aby se na tento problém zaměřil a pokud možno jej eliminoval.
    Děkuji mnohokrát
    Váš spasitel.
  • Ne, nejde a byl bych rád, aby se na to někdo podíval.
  • Myslím, že u každého závodu bude možnost jestli online nebo offline
  • Jo odpovídá to. Ten trailer už jsem viděl dřív, a že tam nacpali i Lady Gaga jsem si poprvé nevšiml. Asi se z ní stane hérečka *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit