Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No Archeage jsem zkoušel. Je to zajímavý mix několika MMO. Velmi dobře se to hraje. Možnost být PK (nebo tady tuším pirát) je pro spoustu lidí to, na co čekali. Jenže ve hře vidím jeden zásadní problém, labor body. Je na ně vázána spousta věcí a jejich nedostatek mě vyloženě iritoval. Pravda, když si zaplatím, budou přibývat rychleji. Ale stejně si nemyslím, že to bude stačit. A ejhle, jaká náhoda, v marketu je item na jejich doplnění! *1*
  • tam se nedá jet normálně? jestli ne, tak nezájem tyjo
  • Dishonored, Bioshock: Infinite, Dark Souls 1/2, teď ten InFamous: First Light, GTA IV, Borderlands (ty velký), Fallout 3/NV, Read Dead Redemption, Dragon Age 1, Far Cry 3: Blood Dragon a určitě nějaký Mass Effectí DLC. Tohle jsou pro mě ty, co jsem si nejvíc zapamatoval a nelitoval jejich koupě.

Btw jde vám login přes mojeid?
  • Docela mě to bavilo a čekal jsem,že už to na notebooku veteránovi nerozšlapu,ale jelo mi to pěkně na medium okolo 30 fpsek,takže za mě spokojenost a hra sama o sobě celkem zábavná. Kdyby to nebylo dělaný jako MMO a šel by tam offline mod,tak bych si to i koupil,ale takto počkám až na nějakou slevu třeba *4*
  • Pro fanoušky Minecraftu a MMORPG

Ahoj,

příští týden jde do otevřené bety ArcheAge, sandbox MMORPG s velmi zajímavými možnostmi. Vydání je pak už hned 16. září, takže pokud se o něm chcete dovědět něco víc, tak si můžete přečíst i můj článek: http://mujsoubor.cz/magazin/archeage-otevrena-beta-nove-mmorpg-superstar-se-blizi
  • Je to hezky, dobre se to hraje a kouzla davaj cloveku takovej hezky spravnej pocit ale diky porad stejnym nepratelum se brzo dostavi stereotyp docela brzo.
    Kraftovaci system je docela fajn i kdyz jsem trochu doufal ze pujde vis do hloubky. Libilo by se mi treba kdyby tam kouzla sla kombinovat jako v Tranzistoru coz se bohuzel nedeje.
    Pribeh tam je ale vlastne jako by tam nebyl i kdyz ty hrdinove mi jsou docela sympaticky. Zatim bych rekl ze to je na fakt poctivejch 7/10 nebo 8 s odrenejma usima ale jestli to bude dal repetitvni tak se bojim ze to bude chtit jeste o stupinek mene.
  • frag.ment
    Já konzolista sem si teda vzal metr a od sve TV s úhlopříčkou 102cm sedím přesně 2 metry a připadá mi to akorát.. 5 metrů mi připadá už fakt extrém a hlavně taky jestli je konzole pod TV (to většina lidí má), tak by se ani nedalo hrát s káblíkem, když dojde baterka..
  • Draken69CZ
    To kouká z pokojíčku přes chodbu a kuchyň do obýváku ne :D
  • Jack1947
    Pokud připustíme tak to podraz jistě je. You know marketing, thats how it running. *3*
  • u toho me dycky napada, a opravdu to muselo vyjit zvlast? a kolikrat je cena tech dlc nehorazna i vuci delce obsahu, pokud uz pripustime, ze to neni podraz od zacatku
  • nekromant33
    no zatím mě bavilo jen tak jezdit po tý mapě, závody mě nebaví vůbec, to už radši ty challenge...
  • Dishonored mělo příběh?
  • Přesně tak, 5 metrů je extrémní vzdálenost, 3 metry jsou ok pro dost velké televize nad 100cm. 8 metrů je špatný vtip a tak široké místnosti ani většina z nás doma nemá. :-)
  • WhySoSad
    Tak co říkáte na Crew ? Ovládání není nakonec taková hrůza, je to isce arkáda jak poleno, ale řízení je celkem zábavný *2*
  • EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.

No jasne... UPLNE TYPICKY Electronic Arts... Ti smradi este aj na posr@nych DLC zarobia viac, nez na fungl novej hre (zalezi, samozrejme, od budgetu). Kiez by uz konecne EA skrachovalo a pustilo na trh o cosi zmysluplnejsie premyslajucich distributorov... Lez, to by som chcel zrejme od EA vskutu az priiiiiiiiiiilis vela... *16*.

Ok, tak teda ja jdu tradicne blejt, velebnosti *11*.
  • Nintendo zveřejnilo seznam her, které vyjdou na WiiU a 3DS do konce tohoto roku.

No, peknych par veci tam je! Fantasy Life vypada zaujimavo, som na to zvedavy (ale ASI to nebude nic pre mna, uplne presne nechapem co vlastne bude cielom tej hry, zatial mi to najviac pripomina asi fantasy Animal Crossing + je to od Level 5, coz je vzdy plus).

Shin Megami Tensei 4 konecne pride aj do Europy - sice len digital only, ale na druhu stranu za krasnu cenu 20 eur, coz je super, velmi sa tesim. Dalej samozrejme Persona Q, Smash Bros a Monster Hunter 4, to su zarucene pecky (aj ked, s Monster Hunter 4 asi pockam kym v EU vyjde NEW 3DS).

Jedine co mi tam chyba (fuck you Square Enix) je Dragon Quest 7 3DS. Skvela hra a nechapem preco ju proste odmietaju lokalizovat, hlavne po uspechu Bravely Default.
  • nekromant33
    Zaplatil bych za to, čemu se před deseti a více lety říkalo datadisk. Nezaplatil bych za něco, co před deseti a více lety bylo běžně již součástí her případně se vydávalo zadarmo (např. mapy do multiplayeru fpsek).
  • Ty tvoje žvásty. Operovat tady nějakýma stupidně hodnoceníma na games a ještě za takových podmínek, ty jsi vážně v*l člověče. A hlavně u recenzentů, kteří vůbec neřeší fps. Navíc recenze, kde ten člověk tomu dal nižší hodnocení jen proto, že už to tu jednou bylo, jen na jiné platformě :) Kdyby to nejdřív vyšlo na PS4, tak by jsi měl hodnocení prohozená.
  • Lichdom: Battlemage

Hraje to nekdo? Ma cenu do toho investovat nejakej peniz nebo je to blbost?
    ---
    Tak ja to vyzkousim a pak vam reknu :D
  • ale to jsi hrál na CRT. 25 fps na CRT a LCD jsou 2 různé věci.

Na CRT máš defakto zaplý gsync.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit