-
EA předpokládá, že tento rok vydělá miliardu dolarů na přídavném obsahu.
*11* udělejme s tím něco! -
Rikat ze clovek rozdil sotva pozna je dost divny kdyz v dobe CRT monitoru vsem 60Hz vadilo jak svina a vetsinou se pouzivalo 75/85/100Hz, dnesni monitory sou na tom stejne akorat misto blikani se jen pixely prelivaji z jedne barvy do druhe a je to rozmazany a najednou to nevadi. Jako 60 se jeste da 45 je snesitelny ale min nejen ze je najednou zpomaleny ovladani ale obraz uz je neprijemnej na oci. Hodne zalezi jak je na to kazdej clovek citlivej stejne tak nizky FOV ze kteryho je nekomu i spatne. Treba takovej xenoblade chronicles kterej je v PALu 25fps sem musel hrat s prestavkama protoze to silene namahalo oci a tim padem me to zasahovalo do plynuleho hrani.
-
Taky je zpusoben tim, ze oko to opravdu tak moc nepozna. Kdyz sledujes film sledujes rozmazany pohyb, obraz co sam jede. Kdyz hrajes hru, sam kamerou tocis a tam tech 33ms proste pri 30 fps pozna mozek.
-
13 FPS je v pohode :D
-
Sleeping Dogs
-
co to je za hru?
-
To je výsměch...
http://i.imgur.com/IzIs90V.png?1 -
tak ten rozdíl je způsoben hlavně tím, že u filmů videokamera snímá i pohyb, tedy rychle pohybující se věci jsou máznuté. u her se však v současnosti používají podobné fičury při pohybu kamery, tedy pocit trhání tak velký není. jinak je hezké, na co poukazuje autor, ale nemělo by se zapomínat na to, že o tom tady řeč vůbec nebyla ;)
-
Akční RPG Dust: An Elysian Tail míři po X360 a PC také na PS4, kde nabídne rozlišení 1080p při 60fps.
Krásná hra. Doporučuji. Jedna z nejhezčích, co jsem hrál. -
autor samozřejmě poukazuje na to pořád ještě rozšířený tvrzení, že víc než 30 fps lidský oko nerozezná, což je možná pravda u filmů, ale u her rozhodně ne...
-
JJ, ucho. Stejně jako u Fov, i tady FPS nejsou na prvním místě, dalo by se říct že dokud neklesnou pod 30, moc mě nezajímají.
Samozřejmě že pokud se tiskneš 5 centimetrů u monitoru tak se to samé říct nedá. -
Vylepšila by se přece "hratelnost", ku*va, ne? Tož ucho...
-
Souhlas. Sám si pamatuju dobu, kdy jsem hrál Dooma 3 v okně 640x480, abych to měl aspoň nějak hratelý a byl jsem u toho stejně zes*anej. Ano je to lepší, ale potřebuju to, abych si tu hru užil? Ne.
-
Že pro mě nejsou FPS důležité je blbý názor? Žůžo *1*
-
nevím, že by se s tebou někdo přel o to, že to není lepší. tady je hlavně to, jakou váhu má to tvoje "MNOHEM". vadilo 30 fps u Last of Us na PS3, aby ta hra dostala taková hodnocení, jaká dostala? je to kvůli těm 30 fps špatná hra, kterou si lidé neužili? (Last of Us má na PS4 60 fps a hra tady dostala o 2 body nižší známku než na PS3, takže je jasné, že vyšší fps znamená horší zážitek :D) samozřejmě že je 60 fps lepší, ale 30 fps není taková tragédie, jak se tady snažíš naznačit.
-
Ježiši takový stupidní názor. Jenže Dooma jsme hrávali na CRT obrazovce chápeš to už? Ne na LCD, kdyby jsi hrál Dooma 25fps na LCD tak by jsi to sakra poznal :D Takové blbé názory mě fakt dostávají vždycky.
-
Youtube 60 FPS video uz nejakej patek podporuje.
-
Video vysvětlující počet fps
https://www.youtube.com/watch?v=eXJh9ut2hrc
Existuje i s CZ titulkama, je to tady v hodinovém povídání pěkně vysvětleno ze všech stran. Poznat to stoprocentně jde a hraní je MNOHEM lepší. -
Youtube už asi čtvrt roku podporuje 48 a 60 fps, takže se picnout opravdu jdi