-
Nedá si někdo KAFE?
-
nj, jde vidět kdo chodí s redakcí dozadu do toho kumbálu kam se já bojím :)))
-
Z vlastní kapsy doplatí, ale to se týká nových her - nedávno o těch plánovaných změnách mluvili a podávali to právě tak, že aby nalákali vydavatelé i s novýma hrama, musí zavést regional pricing, což budou kompenzovat sami právě tím kreditem navíc.
Moje teorie je, že tohle si chtěl Nordic udělat i s tou řádkou starých her, s čím je GoG pochopitelně poslal do háje. Protože by to pak chtěli všichni a GoG by mohl zavřít. -
troll poslal na streamera zásahovku
https://www.youtube.com/watch?v=Nz8yLIOb2pU -
Myslíš RESPEKT?
-
11:32 - pořád jsem ještě nešel spát. *7*
-
Hlavně z DLC bazény a děti
-
No já poté, co sem přestal hrát Counter Strike (tak 10ti letá závislost), tak si kupuju tak zhruba 8 her ya rok, možná ani to ne, protože po práci si chvilku zahraju a jedna gameska mi vydrží měsíc. Ale nevěřím, že je Watch dogs tak špatná hra. Na věci kolem už kašlu a uvidím, až zahraju (nic mega jako GTA od toho nečekám, ale tak snad to bude aspoň trochu zábavné.)
-
respekt!! - psáno velkým, ale games mi to nedovolí:))
-
hm, tak má to logiku. je to škoda, tu trojku bych tam vzal.
ale na druhou stranu GOG nově i podporuje ty regionální ceny ne? tedy že to pro různý regiony stojí jinak (měna v tu chvíli není podstatná). tedy s tím, že GOG z vlastní kapsy doplatí rozdíl ceny uživatelům do peněženky (tedy to tvrdí v tom videu). takže potom to úplnou logiku nedává. -
Oficiálně to tam nenapsali, ale proslýchá se, že to zasekli Nordic games kvůli změně cenové politiky GoGu. GoG zavedl (mimo jiné) eura s tím, že 1 Euro není 1 dolar (takže hry za 9,99 dolaru stojí 7,49 euro a hry za 5,99 dolaru stojí 4,49 euro). Což pravděpodobně Nordicu nevoní, tak jde se svými hrami pryč.
Proto jde pryč i Black Mirror, který tam byl jen pár týdnů a ani tam nevyjde trojka, ačkoliv se tak mělo v následujících dnech/týdnech stát.
Zkrátka opět nenažranost velkých vydavatelů. A to jsem Nordic doteď kvůli jejich přístupu chválil, protože na GoG postupně cpali většinu her, které jim patří. -
Rayman Origins
... dohrán! Sebráno úplně vše. Jedna z nejlepších plošinovek vůbec. Roztomilá stylizace, pěkný animace, překrásná hudba (hlavně v podvodních pasážích) a kouzelnej konec + stylový závěrečný titulky. Když si vezmu, že mě čeká ještě Legends, který má být prý ještě lepší, tak jásám už teď. *14*
Kdo nehrál, doporučuju. Kdo hrál, se mnou souhlasí. -
8:28 ještě jsem spát ani nešel. *15*
-
Electronic Arts hopes to hit $1 billion in DLC revenues this year
Tak to se máme opravdu na co těšit *7* 50% bude z The Sims 4 *15*
http://www.pcgamer.com/2014/08/27/electronic-arts-hopes-to-hit-1-billion-in-dlc-revenues-this-year/ -
spíš by mě zajímalo, proč to dávají pryč. třeba black mirror tam přidali snad tento měsíc.
-
Hrozně, druhej tejden anglickej seznamovák to je nejlepší...
-
Jenže to je ten největší problém Blizzardu poslední dekádu. Se vším něco dělají až po velkém hejtu...
-
mas kluka?
-
Jen špetku, abych usnul.
-
Včera jsem v letáku z Makra viděla tohle, nebudeme nic podceňovat!