Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    GZ přeji ti mnoho dalších štastných chvil, které tě jistě zde ještě hodně čekají.

Nepřátel se neboj, na množství nehleď.
  • Tilwaen
    Dle nicku asi šetří na jídle.
  • Jack1947
    Obchod? na f2p je chudej na platící hráče je bohatej - + ted jsem dostal mecha a (timed) jasný ale proč ne. Mně to bavá je rio přesně ta hra kdy příjdu ze školy si s kamarádi orazit nebo s neznamými lidmi co třeba potkám. Vypustit pátu při zabijení enemáků nikde jinde to není... takové skoro odpočinkové. Jen dycky než lvlupneš to by ses ukousal jak dlouho ty poslední expíky trvaj. Jinak ok a vzhledem k tomu že je plánovanej až 70levelů . - což je celkem sranda pač jsem skoro u 33... BTW mechy jsou možné využít i v COOPU vlastně jediná cesta na dokončení misí. Vždy platí kdo nechce hrát PVP nemusí... ostatně se ani moc nehraje... a za ty prohry mi to nestojí. TRochu mne naštvalo že ted se mi hra víc seká, předtím jsem měl i přes 30fps no ale dejme tomu.
  • Ty jsi pil?
  • Když čtu blbosti, co tu někteří píší, mám chuť taky něco napsat.

Dnes 27.8. 2014 je to přesně rok od mé registrace na games.cz. To je pravda a tímto komentářem chci tento okamžik zvěčnit. Dřív než bude půlnoc. Přeji všem diskutérům spoustu příležitostí objevovat nové a nové hry, jelikož názor jednoho diskutéra je kolikrát lepší než názor sto recenzentů.
  • x_ander
    Z GoGu za pár dní úplně zmizí 35 her (včetně věcí jako Gothic 2 a 3, Black mirror, Spellforce atd.), a teď jsou v dost velkých slevách. Berte, dokud to jde.

http://www.gog.com/promo/last_chance_special_promo_270814
  • Já nechápu proč se říká že je obdrží zdarma když se PS+ musí předplatit, stejně jako se musí předplatit Netflix, Google music atd.
  • Kozy
    Mám ho odtamtaď a funguje v pořádku.
  • Mě to na PC baví. Asi nejsem tak sofistikovanej hártkchor hráč.
  • Miserius
    PS3 hry na PS+ stoji uz pul roku za starou belu, uz jsem to i zrušil, horší je že mam uz 150 her z pluska a az budu nejakou chtit, zas si to zaplatim *1*
  • ucho
    indie věci mi vůbec nevadí, ale tento měsíc mi přijde zatím úplně nejhorší.
  • Členové PS Plus programu obdrží v září zdarma hry Velocity 2X (PS4), Sportsfriends (PS4), PlayStation All-Stars Battle Royale (PS3), Hoard (PS3), TxK (PSV), Joe Danger (PSV).

2Zas indie kokotiny, nahovno sem kupoval PS4 s PS+.. vlastně jo, abych se řezal , když vidím co davaj na PS3ku zadarmo *6*
  • Veskoslav
    Jelikož jsem už viděl rozvrh, tak ne.
  • ucho
    to jo. a až si budeme vyměňovat herní zážitky, kdo co dohrál a tak.
  • WhySoSad
    Jooo, ta bezstarostná léta *9* *4*
  • Kozy
    Zkoušel jsem closed betu, nemůžu říct že by to bylo špatný ale přišlo mi tam málo obsahu, hlavně obchod byl chudej, jak to vypadá teď?
  • Miserius
    Kez bych chodil zase na střední nebo základku *1*
  • škola

tešíte se do školy? ja jo už se nemužu dočkat až uvidim spolužaky prece jen toho volna už bylo dost
  • kennyB
    Nemá někdo prosím jeden uchošťour???
  • to nikoho nezajíma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit