Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj, koupit si hw bez vykonu a her resi problemy s hrami kompletne *5*
  • A klidne muzu zacit rovnou. Pc hrac rekne, ze mit 60+ fps je lepsi nez 30+.
    Pribehne butthurt konzoleboj a jediny co vyplodi je, ze pc master race misto hrani her sleduje dropy fps.
    Ten samy konzoleboj o sobe pak rekne, ze je "normalni clovek".

Opravdu jsi normalni. Normalni dment. *5*
  • kennyB
    Doufám, že alespoň pod tímto nickem *1*
  • smaž to DRM, prodej PC a kup svobodnou platformu PS4. S PC jsou pořád nějaké problémy, to vyřešíš jedině tak, že přejdeš na herní platformu...Dlouho jsem váhal a teď jsem maximálně spokojený...
  • Ano, ty, GGG, Miserius, God-of-war, Jejdasek, haha a spol jste ti normalni. Ja ti to pripomenu, az budes zase psat nejaky pokrytecky a vykonstruovany blabol. *3*
  • kennyB
    Nekromant33. Nevšiml jsem si, že by konzolisti psali o konzolové grafice, jak někdo může hrát gamepadem atd.
    V. Havel: Nebyl jsem fanbojem do doby, dokuď se tu nezačali objevovat anonymní srač.y od podobných deme.tů, jako jsi ty. Docela by mě zajímalo Václave, pod jakým nickem jsi vystupoval třeba včera/předevčírem. Jo a jsem i pc hráč, tedy ten normální, ne ten, co patří do pc kri.l race *3*
  • Jack1947
    Není to spíše naopak, mně tahle slepá nenávist vůči něčemu příjde jen hloupá ale taky to mají lidi co už jim to zatemnilo dočista mozek... žádná obhajoba nebo jestli je dostatečná obhajoba to že člověk si udělá pohodlý při hraní her, kdežto na pc ve většině případů je nalepený na obrazovce. Tak ano, takhle se to dá brát taky, na druhou stranu kde není obžaloba není soudce a ani kat. Co by jsme si bez "konkurence" počali a aby konzole válčily sami mezi sebou? to by už byl vítěz pomalu jasný ne. Takhle to je lepší v rozumné míře ovšem.

Vždycky obhájci pc rasy spíše pobaví než urazí ačkoli jen pár tmavých vyjímek se vždy najde...

Jo aha, takže zbytečné se bavit pc trotl koukám... (nereagovat).
  • Nekromante, nema to smysl KennyB je jeden z pokryteckych konzolovych fanatiku. *3*
  • nekromant33
    Ohánění výkonem je v nich běžný, ale většina flame vláken začíná nadáváním právě na pc master race.
  • Podival jsem se. Jedinej kdo breci jsou konzolisti. Takze jsi lhar a traged. Jako ostatni konzolebojs.
  • vlastik.plaminek
    Myslím, že tam zmiňoval, že se tam musel dívat kvůli alchymii a nějakým dalším mechanikám. Přitom ve hře jsou tutoriály, které toho vysvětlí celkem dost. Ale přiznám se, že po šňupání Tolkienova popela z poprsí lehké ženy a medieval England jsem tomu už nevěnoval moc pozornost a celkem rychle jsem to vypnul.
  • Nijak. Konzolisti jsou butthurt, ze jejich hry maji hrozny engine, spatnou grafiku a jejich konzole slaby HW. Misto aby to resili racionalne, zacali plivat na PC, protoze to urcite muze za to, ze si konzolisti kupujou shitovy hw.
    Proto si vymysleli nemesis se jmenem pc master race a vkladaji do ust kazdymu kdo hraje na pc tenhle blabol jenom proto, aby si pohladili bolavy ego.
  • Jack1947
    Předně je to pořádná demence, pár set zakomplexovaných Pccčkářů co se tak moc cejtí že zapomínají na to - že právě ty zminované a nenáviděné konzole dali pc hrám možná více než celá pc scéna dohromady byly tady vždy,vždy tu budou respkt navždy. Pár dětí s dlouhými udy ale kratším vedením s tím moc nenadělá, no pravda o těch udách se dá taky dost polemizovat.
  • kennyB
    Možná ano, možná že ne. Stačí se podívat na jakýkoliv článek o konzolové hře a člověk si pak sám udělá představu o tom, jak to je.
  • nekromant33
    já myslím že to je jen chiméra konzolistů
  • MickeyMutant
    On neříká, že četl manuál. Jen o něm podotkl, že prvním varováním je jeho tloušťka, která je dostatečná k tomu, aby se s ním dala pohodlně umlátit koza.
  • Ani bych neřek.
  • To nebylo ani věcné, ani stručné a navíc plné hatu. Evidentně máš komplex pane GGG *1*
  • Veskoslav
    A nemáš jeden jako beta verzi a druhý klasický? Protože jenom beta zatím umožňuje skrývat hry v knihovně.
  • steam

Můžete mi poradit, jak aktualizovat Steam? Ve Windows XP se mi automaticky zaktualizoval na verzi, která umožňuje skrýt hry z knihovny a má v liště trochu jinou ikonu. We Windows 7 mám ale pořád tu starší verzi. Normálně se mi to aktualizuje automaticky, když dám ručně kontrolu verze Steamu, napíše mi, že mám aktuální.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit