Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hehe omluva za mistifikaci :)
  • Bude i DLC :)
  • Jack1947
    Nemám proti naklikávání když to někomu pomůže proč ne, nikoho neobhajuji jen řikám že mají občas i hmotné a rozumné argumenty proč a co TheGGG je trol a netají se tím a jejdasek má občas zcestné argumenty a občas také celkem dobré.

Takže začínáme bejt dneska už trochu na bodu mrazu... co dalšího tam máš? Nebo nemáš. *7*

Hele, má cenu tu rozbíjet už tak poškozenej systém kdy v tomhle chaosu už ani neví kdo na koho reaguje... takže vše ostatní je jen nabalenej balast kterej se jen cpe všude možně.
    Navíc je to ale uplně uplně mimo hlavní topic což je celkem zásadní- jenže děti se rádi chytaj všeho víme ne.
  • Jack

Jistěže. Jejdasek je chytrej člověk s rozsáhlým přehledem. A replikantskou pryž tu poznáš hned z fleku, takže není co řešit. Můžou ti ukrást jméno, ale neukradnou ti mozek, to je prostě eternita...
  • Me prijde trapne ze obhajujes Jejdaska, GGG a spol. coz jsou nejvetsi naklikavaci tady a mluvis o naklikavani. *5* Trochu demagogie nemyslis?
  • Miserius
    Ja to dohral na lvlu 10 a to bylo naprosto vpohodě *1* Celkem me stve ze jsem si zprvu tech par levelu dal, netusil jsem ze to budu chtit projit takle
    Aha, ja mluvim o jednicce, ty mas nadpis bez dvojky a video je dvojka :D
  • Jack1947
    Příjde mi to poněkud trapné, ubohé a zoufalé ale když se rád někdo pobaví... to je zase naopak o důvod víc být registrován jak by mně asi někdo mohl ukrást nick co? Hmm nijak.

Takže naklikáme, nahoníme a jede se dál. (Jo hodně zoufalý pokus). Blby jako si ty ale už nelituji. Lituji Games že se s tímhle povlem musí tedkanc potýkat.

Ještě si napiš tak 50postů jak si totady všem nandal a jaký si hrdina a pak si di šnupnout mouku a zajed zpátky do boxu... Pro dnešek už toho bylo dost tak zas zejtra jo. *3*
  • Rofl, Jacku, to jsme opravdu nevedeli.
    Nerikaji ti blesk?
  • A jak bys me asi tak mohl zabanovat? "trotle" *3*
  • Jack1947
    Takže jen sranda hm... tak hlavně že ses pobavil... nemám slov. *7*

he/he: Zdá se mi že tohle asi nebude ten náš jejdasek, páč ten se chová aspon trochu normálně... tohle vypadá na zoufalce co rád krade nicky a pokládá je za vlastní.
  • Nenech se prosit. Vždyť je to tak jednoduchá otázka.
  • kennyB
    Asi už máš dost hodin nahráno, protože si vedeš dost dobře. Jen jsem se chtěl zeptat, projdeš to i s dlcčkem???
  • Draken69CZ
    Taky mi to nejde.
  • Pro he/hetarda bohuzel nemam odpoved na otazku jak otazka souvisi s veci na kterou se pta.
    Jinak Jack got owned. *5*
  • To ale neni originál kolega...
  • Dark Souls lvl 1 run

Můj pokus o SL 1 Run...první část
    https://www.youtube.com/watch?v=IzfT1It1cjc
  • Jack1947
    Ty píšeš taky bláboly viz Steam je zlo... takže to zas takový blábol není a defakto je to reakce na hlavní reakci téhle debaty... Ty si zastánce konzolí ne tak by si měl souhlasit.
  • A jak tohle má souviset s tím, co psal Jack?
  • Jack1947
    kenny máš za potřebí se vůbec s trotlem co si dá nick jako náš (jeden z mála prezidentů co za něco stál - čímž ho vlastně uráží)

Bavit, tady se kloudné odpovědi nedočkáme, pžál bych redakci nějakého toho Viktora čističe co by takovéhle trotly banoval a kdyby nedali pokoj a nebylo zbití i zkopal do kuličky.
    Ultimátní ban - respkt nějaký automatický spam filter vím asi by to nefungovalo ale trochu by mohlo

Banovat by bylo myslím málo... .
  • Jak tenhle blabol souvisi s tim, co psal Hanzales?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit