Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=KBgTdRMb3xY

Další díl zde.
  • Kozy
    Tohle se dá vztáhnout na velkou část zdejších přispěvatelů.
  • Jack pise hodne a rad. Muzes s tim nesouhlasi a muzes proti tomu i protestovat ale to je tak jediny co se s tim da delat.
  • shefield2
    Záleží, co si představuješ pod pojmem "slušná cena". *4*
    Já obyčejně nakupuji v tomto bazaru: http://www.game2k.cz/
  • Není Jack grafoman? Nedokážu si jinak vysvětlit, proč píše komentáře k věcem o kterých evidentně nic neví.
  • Poslední update (v1.03) do hry Watch Dogs...

Tak to snad půjde už normálně udělat ta hidden trophy Traced... snad.
  • ucho
    tak já to říkal už dávno, že ty neustálé akce degradují cenu her a lidi se navíc ty hry naučí nekupovat. proč něco brát za 200,-, když to za nějaký čas bude za 20,-. ale tak cenovou politiku si řeší sami autoři, blizzard je v tomto například nekompromisní. puppy games nedělají žádné herní trháky pro masy, takže se není čemu moc divit, že z nich nejsou milionáři, kteří si na nic nestěžují...
  • Inquisitor

Hry na psp

Nějaký tip na obchod z velkým výběrem za slušnou cenu?
  • Nyní však podle Puppy Games jedna hra odpovídá dolaru a při nákupu čtyř her tak jednotlivec přinese čtyři dolary. "Poté, co si svůj podíl vezmou Valve a výběrčí daní, vaše hodnota neodpovídá ani polovičnímu hrnku kafe." V takové situaci je prý jakáko

http://bonusweb.idnes.cz/kritika-obchodniho-modelu-nezavislych-her-fj4-/Novinky.aspx?c=A140819_153946_bw-novinky_anb
  • Jack1947

Poslední update (v1.03) do hry Watch Dogs konečně přináší možnost hacknout vybraného kamaráda.

Peckáá, a v příštím díle můžeme konečně už očekávat hotovou hru ne? Odkdy z nebe prší samá prasata *7*
  • shefield2
    ... třetí si hraje? *15*
  • Nebo se jedná o reinkarnaci Jindřicha Ptáčníka:)
  • Jo, mozna tak na konzoli, ktera nema vykon. A zrychleni? Na konzolovym shitenginu toho NFS vypnuti fps capu hru zrychlilo, protoze to byl zpatlany port. Na dobre PC app se tohle nedeje.
  • Paulcz

Phil Fish už si zase postavil hlavu - prý nabízí k prodeji značky FEZ a POLYTRON a opět si smazal účet na Twitteru.

To není tak jednoduchý, větší počet FPS může být na úkor něčeho jiného, Např. fyziky a pak se to sice všechno zobrazuje rychle, ale jsou tam různý prodlevy a vznikají artefakty atd.
  • Ni Rajch netvrdil, že árijec jest nadřazeným. Správnější definice je "pc master race je ten, jehož konzolisté nesnáší (ať už důvodně, či jen z vágních pohnutek".
  • Do konce tohoto roku se zřejmě žádné novinky o Crackdown nedočkáme.

1. to je lež, co říkáš
    2. mám high-end pc i konzoli
    3. já si užívám výhod obou.....když se dva perou.....
  • Miserius
    Upadá
  • Thorar
    Díky. Ale škoda že je tam jen 2. a 3. díl.
  • Jak je to s češtinou?
  • hrát rpg bez levelovani charakteru? whats the point

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit