Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack: Já to nekupoval, dostal jsem to ke grafický kartě. A nijak zvlášť to nehájím, má to svý mouchy, jen mi ten hate přijde ke kvalitám hry nepřiměřenej.
  • Jack to hrál, pokud vím, tak to dohrál jako jeden z prvních tady na Games a i tak to upřímně nenávidí. :-)
  • Jack1947
    Vesko laskavě zalez zpátky do práce na stavbu a nelez tam kam nemáš. Dík.

Hejt si hra zaslouží a basta.
  • Veskoslav
    Veko, jednoduchá odpověď. Protože Jack. Nehledej v tom logiku.
  • Best plot twist ever.
  • Jack1947
    Nepochopils nevadí, taky nechápu lidi když něco koupí a obhajují to i když je to naprostá s*ačka zuby nety přitom krve by se v nich nedořezal... takže ještě jednou nehejtuju hru kterou jsem nehrál. *4* (i když možná jsou i vyjímky).
  • Jack: No, jestli jsi to nehrál, tak taky nechápu proč se o tom vůbec snažíš bavit.
  • Jack1947
    To víš že nehrál a vůbec proč se o tom bavit... hejtuju jen COD protože je to moderní jinak žádnou hru.
  • Jack: Hrál jsi to nebo jen hejtuješ, protože ostatní taky hejtujou?
  • Jack1947
    Hejp by měl být lidem u zádele, když ta hra beztak bude vždy zkažená ale na druhou stranu - příslib možného pokračování které možná konečně nabídne i to co chybělo a to hratelnou hru.

Když to selže kravinky za hodně peněz vždycky budou, "You rob me im not gonna fuck with you"
  • Jack1947
    Co tě nemá, asi to není tak lehké zhodnotit no. *7*
  • Gambit92
    Za ten hype si hráči můžou sami *3*
  • to taky nechápu, XIV je nejlepší mmorpg na trhu a recenze tu neni, hlavně že je tu recenzováno spousty her o kterých se nikdy neslyšel(ano narážím na indie scénu)
  • Ty se celkově zle vyjadřuješ.
  • Nesmíš ten hype tak hltat a pak ti nebude vadit. Já třeba o Watchdogs viděl jen předváděčku z E3.
  • Hlas lidu: Majitelé Xbox One by na své konzoli uvítali port Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

Hlas lidu: Čtenáři Tiscali.Games by uvítali recenzi Final Fantasy XIV. --- Fakt nechápu, proč píšete články o tom, že v TESO dostane člověk peta po 3 měsících hry (FFS) a na recenzi FFXIV furt kašlete.
  • Kdybych měl hrát jen podle diskuzí, tak si zahraju tak dvě hry ročně...
  • Jack1947
    Přesně tak. *3*
  • potom hypu si to zaslozi ! *16*
  • frag.ment
    To si právě myslím, že je hate vůči této hře dost přehnaný.. uvidím, až zahraju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit