Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Twitch

Tak nakonec je google nekoupí jelikož je koupil Amazon.
  • Jack1947
    Ano i ne, jsem se zle vyjádřil. (tedy že souhlasím jen na půl).
  • Tilwaen
    Dokázal by sis odpovědět sám, ano/ne? :-)
  • kennyB
    Ano, opět trefa. Václav Klausů vždycky říká jen pravdu a nic jiného než pravdu. Dneska jsi nějak ve formě, raději to vzdávám a jdu koukat na tydlyvizi *3* *1*
  • Rozdil mezi nama je ten ze ja rikam pravdu ktera jde dolozit fakty. Fanboj je ten kdo lze o svoji oblibene veci takze to ja byt ani nemuzu *3*
  • Miserius
    Dal bych si simulaci ruského zemědělce... Poklidně orající ruský traktor napadla silnou palbou přesila čínských vojáků, traktor palbu opětoval a po jejich totálním zničení opět pokračoval v mírumilovné orbě. Po dokončení orby traktor odlětěl zpět na základnu
  • kennyB
    Ano Václave, třeba jako já a hlavně ty *3*
  • Opravdu to není tak špatný, jak se může z internetovýho hate zdát. Přes všechny mouchy je to zábavná hra.
  • Jack1947
    Který bude bojovat, po vzoru svých předků o svou půdu a bude se odehrávat v otevřeném světě japonského venkova. Množství interakce podobně jako v minulých dílech...herní doba minimálně 25hodin.
  • MickeyMutant

Nová PS3/PS4 hra série Yakuza dostala název Yakuza Zero: The Place of Oat.

Bude to simulátor japonského zemědělce.
  • Jack1947
    Grafomanie či hypergrafie (z řeckého grafein - psát, mania - touha) je chorobná touha psát. V lékařském smyslu jde o chorobný stav mysli, pro nějž je typické psaní nesmyslných, nesouvislých shluků slov, v obecnějším slova smyslu termín označuje chorobné nutkání psát texty literárního charakteru, většinou bez ohledu na jejich kvalitu, případně slouží jako pejorativní označení pro autora málo kvalitních děl. Tomuto obecnému chápání je bližší odborný termín typomanie, který označuje chorobnou touhu po publikaci vlastního díla.

Ano/ne

http://cs.wikipedia.org/wiki/Grafomanie
  • Treba fanbojs jako ty *15*
  • Nevím na co si stěžují nikdo je přeci nenutí chodit na steam. např. takový minecraft se prodává za ty jejich 3 stovky jen přes vlastní stránky a jak je úspěšný.. Tohle mi opravdu připadá jen jako brečení neúspěšných.. Poslední dobou mi připadá, že si každý myslí, že když vytvoří indie hru tak na tom musí vydělat.
  • frag.ment
    A ten update je pro všechny platformy? Já hru vlastním na PS4 (dostal jsem ji v bundlu), ale ještě sem se k ní nedostal, protože po hatu na internetu na její adresu raději hraju prozatím jiné hry..
  • Dr.FlyHack

Poslední update (v1.03) do hry Watch Dogs konečně přináší možnost hacknout vybraného kamaráda.

On tu blbost ještě někdo hraje ???
  • Proc? Dik je uplne neskodnej...

Navic zijici dadaista je dneska uz velika vzacnost.
  • Dobře, možná jsem to trošku přehnal, ale kdyby mu dal někdo do jeho klece místo počítače tužku a papír, třeba napíše i nějáký bestseller.
  • kennyB
    Proč ??? Myslím, že je tu jiná sorta lidí, kteří by toho psychiatra opravdu potřebovali *3*
  • Inquisitor
    Tim myslim, ne zbytečně přemrštěná. Jinak díky, vypadá to dobře :)
  • Každopádně by měl vyhledat pomoc psychiatra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit