-
A na oridžinu Tájtnfól.
-
Ja nerikam ze ti GT sedet nema. Bezpochyby je to kvalitni zavodni titul (i kdyz co se me tyce tak bych byl pro kdyby kvantitu uz konecne nahradili kvalitou). Taky jsem u ni stravil par veceru coz zatim o AC rict nemuzu.
-
Až do neděle si můžete zdarma na STEAMu vyzkoušet Borderlands 2. Pokud se Vám zalíbí, je pro Vás připravena 75% sleva.
A taky Dishonored :) -
Drasťa: Tak jasně že to není žádnej ultra simulátor. Ostatně, mám raději GT, než rFactor. Ale to záleží každém, co mu sedne lépe.
-
GT je takovej ten pop-sim. Neni to arkada ale nejaka ultra detailni simulace to teda rozhodne taky neni. rFactor i iRacing to podle me strci do kapsy bez mrknuti oka.
-
Oproti AC rozhodně nemá. Ta používá laserové snímání reálných tratí, GT ne.
-
GT je v mnohém ohledu arkáda??? To jsi asi hrál jiný GT. A reálné zpracování tratí má taky *3*
-
A? *6*
-
no tvl prý Jindra Penísák...
-
Mám PS a mám doma všechny díly GT a souhlasím s Veskoslavem. GT je v mnohém ohledu arkáda, která si hraje na simulátor. Assetto Corsa má reálné zpracování tratí, snaží se o reálné podání jízdního modelu (což u GT a jeho tisíci autech prakticky není a jednotlivé modely např hatchbacky se chovají všechny stejně prakticky) a graficky je zcela někde jinde než GT.
-
"GT mu nesahá ani po kotníky" píše člověk, co má s PS3 nulovou zkušenost a pohádky na dobrou noc o svým zázračné prací, kde máté PS4, PS3 vynech...
-
Aha. Mě se zobrazoval za 0,25 ale jenom základní hra. Ale ta série mě stejně nějak minula, takže ani tu základní hru nemám.
-
trvalo to zhruba hodinu a byl to rovněž Collector's Bundle, tedy se všemi DLC. za 0,27 eur dobrej kauf... ještě mám jeden jako gift, tak ho časem někomu daruju... jinak po opravení ceny to stálo snad stejně jako teď v téhle akci, takže tak...
proto ho tady taky lidi rozdávají ve velkým:
http://www.steamgifts.com/open/search/tropico%20coll -
O něco menší hardcore simulator než rFactor, ale i tak podle mě jeden z nejreálnějších simulátorů, co se na pc vyskytuje. GT mu nesahá ani po kotníky. A graficky je to podle mě nádherné a to ještě není finální verze.
-
No on sice byl, ale asi 10 minut a nebylo to včetně všech DLC.
-
Walking Dead Season 2 finale
Finale druhe sezony bude pristi tyden -
já jsem ve veřejných nevyhrál ani jednou ze zhruba 350
-
Sice je, ale tak když má někdo trpělivost... pak taky dá osobě vědět a někdo mu může něco dát lepší než nic ne?.
-
Po tom co byl klic na Steamu za tohle za 27 centu? lol
-
Assetto Corsa
když je to teď v akci na steamu, k čemu byste to přirovnali? je to spíš Gran Turismo nebo rFactor? teda zábavná "simulace" nebo hardcore simulátor. díky