Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je výhra v loterii.
  • Veskoslav
    Osobně jsem Smite nehrál proto, že by to co se týče hratelnosti byla dobrá hra, ale spíše proto, že tam proti sobě bojují bohové, takže hlavně kvůli tématu:)
  • Jack1947
    http://www.steamgifts.com/ Tady sice, můžeš vyhrát ale i nemusíš ale jednou třba se na tebe usměje štěstí - jo a je to většina zadarmo.
  • Jack1947
    Ano, SMITE souhlas taky nemám rád moc ten pohled z výšky a neustálé klikání to mně moc nebaví, mám radši přimou akci. *4* Nepřejlednost je spíše u těch klasických moba her ne, když neví pak člověk kde vlastně je... pomalu.
  • Pro mě je zas lepší 3rd person. Hraju hlavně střílečky takže jsem vtažen přímo do akce a mnohem lépe se soustředím. Ten RTS pohled mi přijde takový odtažitý. Ale každý preferuje něco jiného. A takhle je to vlastně stavěné. LoL a DOTA přitáhne hlavně fanoušky strategií a diablovek a Smite zase hráče co baví WoW a různé střílečky.
  • Veskoslav
    Přímo ve hře. Jako jo dá se to, ale pohled "zvrchu" mi přijde pro tento žánr přesnější a přehlednější.
  • Myslíš jako UI nebo přehlednost přímo ve hře?
  • Veskoslav
    U Smite je problém nepřehlednost.
  • Já na tyhle MOBA hry nejsem. Jediné co mě opravdu baví je Smite. Ten RTS pohled mi u her kde rozhoduje každá vteřina vadí a Smite přesně tohle odstraňuje.
  • Na moby kasli! Robocraft je jedina cesta!!!!!
  • Veskoslav

Pro fanoušky Tropico

http://www.bundlestars.com/all-bundles/tropico-4-collectors-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+tropico
  • Veskoslav
    Tak to není klasická MOBA, že:) Ale včera jsem tam potkal blázna, co postavil B-Wing. Sice to létalo krkolomně, ale palebná síla slušná *1*
  • Otevreny svet a otevrena oblast jsou dve rozdilny veci, tak si to uvedom ty cobole! *7*
  • MickeyMutant
    60.
  • a k čemu ti to bylo
  • Zahraj si Robocraft!
  • kde bych našel nejaky levný steam gift na europa universalis 4
  • Veskoslav

MOBA na pc

Zrovna včera večer jsem neměl do čeho píchnout, práce hotová, přítelkyně s babincem na dovolené, tak jsem si dal práci a zkusil zmapovat nejprve žánr MOBA a kolik her je na pc k dispozici v rámci F2P modelu. To číslo mě docela zarazilo. Využil jsem od vyhledávání až po klasickou Steam nabídku her a došel jsem k číslu 59. 59 her MOBA a opravdu je z čeho vybírat. Od klasické LoL, Doty či Hon až po tak bizarní, že bojujete opačně za miniony a zabíjíte hrdiny až po řízení draků. A k tomu se chystá vyjít či se připravuje dalších 10 her tohoto žánru. Začíná to být už docela slušně zastoupené a člověk si prakticky vybere jakýkolik žánr (FPS, RPG, RTS) a i pohled. Od plošinovky po klasickou až po FP pohled. Docela zajímavé zjištění. Jenom do povědomí se ale dostane 4-5 her tohoto žánru a zbytek je okrajový.
  • MADDEN

Chtěl bych si zahrát nějaký Madden jakej díl by ste mi doporučili? (Pc master race *1* *1* )
    či jestli je nějaká novější alternativa na pécé?
  • Jack1947
    Vyčpělé... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit