Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Nemyslim normalni nazory, ty si prece prectes od kazdyho, ale nadavky a ty nesmysly co se řeší dole
  • super bájo :) já jsem anonym teda, tudíž moje myšlenky nemají žádnou hodnotu, ale vždycky si rád přečtu úžasný erudovaný názory zaregistrovaných myslitelů, jako jsou Veskoslav nebo Jack :D
  • Jak se tam ten jeden ani nechtěl odlepit pomalu od toho poháru
  • Miserius
    Pod to bych se podepsal :)
  • Miserius

Pro anonymy

Jen bych chtěl podotknout, pro wannabe troly: Anonymy nikdo nebere vážně, založte si účet, do tý doby vás nikdo neřeší, jen ostatní anonymové který si mění nicky stejně jako trenky
  • To nemyslíš vážně srovnávat combat s Witcher? Dark Souls v realtime řeší tvůj armor, tvoji weapon. protivníkuv armor, štít a dělá z toho v podstatě simulaci středověkého fantasy. Pak jsou tam mýty a legendy jako ty o Artušovi, tuny informaci o světě, nádherna grafika ne polygonově, ale artově. O atomsféře se škoda mluvit a hudba? Ta hudba, to je prostě něco nádherného. Ta hra je číré umění. Bavím se o jedničce, dvojka není špatná, ale je to spíše už "jenom" dobrá hra
  • Přehypované Dark Souls? Myslíš to jedno vydané video před launchem? Prodeje jedničky bylo okolo mega po pár měsících, dvojka je na tom o něco lépe. Ta hra hype nepotřebuje, ona se hypuje sama svými kvalitami, ale i dle prodejů to není žádná masová záležiost, ale jen pro těch pár opravdových hráčů.... Navíc hra se dá projit bez kotoulů, čili hodně špatný trolling.
  • U Witchera nejde jen o souboje. Je tam kupa jiných aspektů, které jsou výborné. A co je u Dark Souls? Tam je to hlavně o soubojích. Sto lidí, sto chutí ale mě ty souboje v DS vůbec nepřišli skvělé a revoluční ba naopak, byli stejně odfláknuté jako u Witchera.
  • hm, chyba je fakt medzi stolickou a klavesnicou..bez urazky *7*
  • Ucho,nevíš,co se stalo s www.bundlecentral.com nefunguje *13*
  • Tak trochu vedle no :D
  • Ač pc- hráč jsem nucen využívat Win 8, když to vezmu skrz platformy, tak už jen Android je horší než Windows...Takže vše ostatní je lepší než OS od MS. Tolik chyb, modrých obrazovek, záseku, freezu, čistění registrů. Zlatej Linux....
  • Přehypovaný simulátor kotoulů je Witcher 2, Dark Souls je jedna z nejlepších her historie. Doslova herní Art...
  • Video: Dvacet minut ve hře Lords of the Fallen.

To vypadá úplně stejně (nudně) jako ten přehypovaný simulátor kotoulů zvaný Dark Souls. *6*
  • Video: Čtrnáctiminutové záběry z boje o vlajku v multiplayeru Call of Duty: Advanced Warfare.

Jako vypadá to zábavně, to jo, ale mám takový pocit, že už jsem podobný, ne-li identický gameplay už někdě viděl. Jo, už vím, v Black Ops 2. Ehm.
  • Video: Čtrnáctiminutové záběry z boje o vlajku v multiplayeru Call of Duty: Advanced Warfare.

Poletují tam jako vítr v bedně. Naprosto fádní a tuctový. Pidi mapa, nulová destrukce, málo hráčů, nemastný neslaný vizuál i audio. *6*
  • Tak já bych si za 30 poskládal totálně nabuřenou mašinu. A ty si klidně kup nějaký apple za 30 který sotva zvládne excel a word najednou *1* . Synku jak si čtu ty tvoje příspěvky tak vidím jaká jsi marketingová oběť. *1*
  • U Applu objektivně samozřejmě znamená: Cena=high / Výkon=low. Ale pokud objednáš ihned dostaneš 2 písničky dle vlastního výběru zdarma! A to se vyplatí!

No s těma 7 minutama kampaně z minule to už máme celou hru...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit