-
Proč se tak ponižuješ Veskoslave? -
A další haha bukanýr co vidí všude Veskoslava....Fakt strašný sem lozit a bavit se nulama jako ty, co klikaj a vidí všude Veskoslavy.
-
Proč se tak ponižuješ??
-
Proč se tak ponižuješ Veskoslave???
-
P.S: Nestihnu ti napsat ani odpověď za minutu a už mi tam sázíš jeden mínus za druhým.Zařadil ses mezi místní ggg alias haha atd.
-
Cože? Nenapsal jsi jediný důvod, proč Apple. Jenom klasický žvásty, co tlačí i v Apple prodejnách a sami umí ten Apple akorát zapnout. A ponižuješ se akorát ty, když nevíš k čemu člověk může mít dva monitory, že pc považuješ za relikvii a na všechno doporučíš Apple.
-
Proč se tak ponižuješ?
-
Femto
Ty bavíš s tím Apple. Fakt jo. Prej klasické pc relikvie, nechápe na co jsou dva monitory a jiný srandy. Pověz nám ještě něco ohledně Apple, jak je skvělý, mazácký, úplně čupr super giga ultra mega nejlepší systém na planetě, jak je Windows parodie a jak ty skládáš ty audiosystémy. Stačí napsat město, já si tu kvalitu dohledám, co tam děláte na to Apple *1* -
Počky to ti mám jako zdělovat moje osobní informace? Si se dočista už pomátl? Jak jsem psal, skládáme audio- video systémy pro vily, dělali jsem ozvučení i pro soukromé firmy. Vše se jede přes OSX a IOS..
-
Stále jsi nenapsal, kde pracuješ fanatiku. A na práci je stále nejvhodnější stolní pc, což ty asi nechípeš, když stavíš skřiňky na míru pro audisystémy s takovou. Takže se udav lháři. A OS v Macu je jenom urpavená linuxové distribuce nic víc. Na kterou je dost omezený počet programů či her. Naprosto ideální na práci.
-
Windows je parodie na OS. viz http://www.guru3d.com/news-story/windows-8-1-refuses-to-boot-after-tuesday-update.html. Jinak ty tvoje lži a výmysly, překurcovaní vět - dosáhl jsi vskutku vrcholu ubožáku..
-
Já do práce potřebuji výkon a ano, v práci máme Delly a to jak stolní, tak notebooky. firma nepotřebuje vyhazovat prachy za Apple, na kterém není anoi garance výrobce sowtwaru, že tam 100% pojede....A prosím, když mě tak nazýváš lhářem, kde to pracuješ. Rád se podívám na co tak nutně potřebuješ Apple k práci...To je jenom pitomá póza nic víc. Kdo potřebuje má ho, ale nemá potřebu obhajovat, proč si jej koupil...A Air nemá výkon, smiř se s tím nebo si zavolej na oddělení Apple pro další instrukce, jak hájit školní notebook..... *7*
-
Mas nejaky benchmark, ktery dokazuje, ze stejny HW je v OSX vykonnejsi, nebo mas na mysli imaginarni vykonnost zpusobenou dokonalosti a rychlosti GUI toho unixu? *15*
-
Jenom idioot tvého formátu si koupí do práce herní notebook se 17palcovou obrazovkou, který váži bez mála tunu a má na práci nepoužitelné 16:9. Proboha raději už nic nepíš, ty jsi evidentně v životě nebyl v práci... Čekám na další pohádky a fikce. Proč se neživíš jako autor fantasy?
-
Aha femto....Zapomněl jsem. Fanatik, co klasické pc posílá do pravěku a žere Apple maximálně. Kolik ti za to platí, že to propaguješ? Air nikdy nebyl na práci a nikdy nebude, ani kdyby ses na hlavu postavil..... *7* takže si tady zase mel svoje obvyklé blbosti ohledně Apple (jak jsi psal minule a Robotron se ti vysmál, když ti dokázal opak) a dál si mysli, že 13/11 monitor je vhodná na práci. To se ti každý vysměje a zeptá se, co za práci děláš. Pracovní monitory a notebooky rozhodně nemají pidiobrazovečku, jaká je v Air. A Mac Pro, ten je zase předražený už solidně. A konfigurace nabízí konkurence lepší s nižší cenou. Jo a nevím, co s pc děláš, ale mě 8.1 startují za 10 sekund do plného přihlášení, takže máš zasraný systém a problém bude na tvé straně.
-
Mám to podobně jako Veskoslav, osobně si myslim že to je nejlepší řešení. Když máš takovouhle plochu kterou používáš i na jinou práci kromě pc tak je denní světlo k nezaplacení.
-
http://www.vg247.com/2014/08/16/star-citizen-pc-videos-2015/
-
Ne okno je vedle, Je stěna tam je herně pracovní koutek, okno, kvůli přirozenému světlu, obzvlášť, pokud člověk dělá s papíry, tak je k nezaplacení, a pak zase stěna. Ne okno a před ním monitory, to by se nedalo.
-
Ty jsi patologický lhář. Ty tvoje pohádky jsou opravdu dojemné. Takže končím, oba víme, že jsi to neměl nikdy v prackách.
-
Tak se koukni do hudebné profi- sféry, vlastně i do photo-video, pokud chceš být výkonný, pořídíš si Maca, nebudeš si pořizovat Windows, které ani nenastartují, když se aktualizují - viz. úterní update na Win 8.1