Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když to nebude ve flashi, tak by to snad konečně ohlo šlapat normálně a ne se zpomalovat, když toho na obrazovce je víc. To mě dokáže naštvat, když hra, která nemá nijak náročnou grafiku, žádný scrolling nebo náročné efekty, nechodí pořádně na počítačích, které jsou mnohonásobně výkonnější, než před lety, kdy podobné hry mívali i vymakanější grafiku. Jen aby ta nová verze neměla monstr pixely, aby byla pořádně retro, jak je dnes v módě.
  • Podívejte se na sběratelskou edici Zaklínač 3: Divoký hon pro Xbox One. Kromě sošky a artbooku tu najdete i karetní hru Gwent.

Ale,že Vám tak strašne nevadia špeciálne efekty pre Nvidiu priamo v hre,ale všetci sa budete odbavovať na niakych kartičkách,naviac len u zberateľky.
  • Veskoslav

Zajimavý Bundle.

http://www.bundlestars.com/all-bundles/scorched-bundle/?%20%20utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+scorched
  • Veskoslav
    Ta je i v pc verzi. Včera mi kamarád Polák psal na CD Projekt a tam mu napsali, že verze pro Xbox One má navíc karty. Možný důvod je taky ten, že karetní hra od CD Projektu má vyjít na tablety a na pc, ne na konzole.
  • přesně proto jsem si 2014 nekupoval, ale 2013 mám
  • Tilwaen
    Oba jste Veskoslavové. Spokojeni?
  • Ano, jsou stejné, až na ty kartičky... takže nejsou stejné :-). A také tam píšou něco o plátěné mapě.
  • Tilwaen
    Nějak se nám to freemium začíná rozmáhat i na nemobilní singleplayer hry. Co jsme komu provedli?
  • Veskoslav
    http://www.filmarena.cz/hra-pc-zaklinac-3-divoky-hon-collectors-edition

Prakticky totožná kolekce. Nevidím v tom rozdíl, tak že bych hned psal na CD Projekt, jakto, že jim dali kartičky navíc.
  • To já taky. Do vydání RE7 to bude skvělá výplň.
  • Podívejte se na sběratelskou edici Zaklínač 3: Divoký hon pro Xbox One. Kromě sošky a artbooku tu najdete i karetní hru Gwent.

Bože,oni hovorili o obsahu hry nie zberateľky. A predsa až na tie karty sú tie zberateľky rovnaké. Nechápem prečo by na tom malo byť niečo negatívne.
  • cumpi3
    to prave muze...2014 se moc nepovedla, ale trinacka je genialni a lepsi nez arkadova fifa
  • kennyB
    Určitě tam přidaj i nějaký ty sbíratelný věcičky, takže se čas zvedne třeba i na dvojnásobek. Sakra, jak já se na tu hru těším *14*
  • slavek.skara

Podívejte se na sběratelskou edici Zaklínač 3: Divoký hon pro Xbox One. Kromě sošky a artbooku tu najdete i karetní hru Gwent.

Tak tohle Cd prjekt podělal.....Nejdříve říkají jak vše bude uplně stejné pro všechny platformy a pak takovejhle gong...mě osobně nejde vůbec o tyhle balíčky ale spíše o přístup a vsadím se že komunita na tohle bude hodně zle reagovat.
  • Atmosférický horor Evil Within vám prý zabere přibližně 15 až 20 hodin podle stylu postupu a zvolené obtížnosti.

Dohrání klidně může zabrat i 70 hodin. Záleží jestli budete 50 hodin čumět a zkoumat level design a zbytek vyplňovat hraním. Čímž chci říct, že je to irelevantní bleskovka. *6*
  • Veskoslav
    Tak ono to funguje i pro Black Flag, ne? A nijak to neovlivnilo hru. Tedy aspoň myslím.
  • Pilgrim66

Assassin's Creed Unity bude mít mikrotransakce. Prý ale jen pro ty, co nebudou chtít na vybavení vydělávat ve hře a rovnou si raději něco odemknou. Samotného designu hry se tohle ale prý nijak nedotkne, je to jen zkratka pro netrpělivé.

A sakra...
  • Konami oznámilo, že PC verze fotbalu PES 2015 bude hybrid mezi verzí pro staré a nové konzole. Módy a hratelnost budou z PS4/ Xbox One verze, grafika "lepší než PS3/ X360".

vsichni 4 jste se zblaznili, jediny co je v pesu vazne na hofno pred konkurenci je strasne osekanej career mode... jinak grafika, hratelnost ... nemuze byt ani rec? vaaazne ?
  • Psychotic
    Já se tedy divím, že ten PES ještě vůbec dělají... 2014tky se prodalo 1,2 milionu napříč platformami. Pro srovnání, FIFA dala 14 milionů. Třeba EA Sports zabalili sérii NBA, když začala prodávat pod milion.
  • pry se tam N7 prihlasil inkognito jako max, zrejme si chtel potrolit. Jenže každy ví že N7 je ve skutečnosti Veskoslav, tak snad nechceš tvrdit ze ja jsem veskoslav

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit