-
Nejsem Veskoslav.Nechápeš,jak tě tak čtu.
-
No o hratelnosti už nemůže být pomalu řeč...
-
Nebo to může být alternativa pro ty co nemají novou konzoly, nebo pc na nextgen verzi.
-
Za prvé Veskoslave. Ty jsi ten poslední, co by měl někoho napomínat, že píše v anonymu, když tu denně vystřdáš x -účtu.
Za druhé Veskoslave. Tam v té diskuzi vidím jen N7N7, kdyby měl stejný avatar a pod nickem max, tak uvěřím, takhle vidím jen N7N7. -
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/risen-3-titan-lords-recenze-241711/?page=4
Spokojený? *7* -
já si teda počkám, alespon na demo, než budu odpisovat PESa, hratelnost je důležitější než grafika
-
V jaké diskuzi? To snad můžeš poslat odkaz ne?
-
Až na to, že N7 se pozapomněl odhlásit a psal jako max se svým účtem, ale spi dál "detektive".
-
Kdyby ti dva měli aspoň stejný vkus na hry, tak by byla nějaká naděje, ale ti dva jsou naprosto v rozporu. Takže velice špatně pane detektiv...
-
Konami oznámilo, že PC verze fotbalu PES 2015 bude hybrid mezi verzí pro staré a nové konzole. Módy a hratelnost budou z PS4/ Xbox One verze, grafika "lepší než PS3/ X360".
Tak to už se konami může rovnou zahrabat, nevěřím, že by tomu dal ještě někdo přednost před Fifou, která má být konečně v "next gen" i na PC -
Max alias N7N7. Raději jdi na svůj nick, už ses provalil....
-
V poho, chtěl jsem jenom at se napraví a zamyslí stalo se... netřeba víc provokovat je vidět že hoch jde do sebe což je jedině dobře. *4* Víc takových napravených lidí jako je on.
-
Tak trochu alibizmus od tebe, hodit všechno na mě. Začni hledat chyby u sebe a ne u ostatních, jelikož nejsem první ani poslední s kým tu máš rozepře...
-
Díkes. *3*
-
ted je na steamu galactic civilization 3 beta, hraje to nekdo? premyslim ze bych to koupil
-
Píšeš jako on, jsi ve stejné diskuzi jako on, posíláš ve stejný čas přísvěvky jako on, chováš se vuglárně se stejnýmí obraty jako on, bojuješ proti jeho úhlavním nepřátelům stejně omezeně jako on. Takže jsou dvě možnosti : jsi to ty a jsi patologický lhář nebo máš rozdvojenou osobnost. Vyber si...
-
No ty jsi stále nepochopil, že nejsem Veskoslav. Ale na to jsi příliš blbej, jak tak vidím. *3*
-
Už jsem si dal haha do skriptu, neuvidím, co píše a nebude mě to lákat na něj reagovat. Vím, že mé chování a zasírání diskuzí je obtíží a kazí celkový dojem. Takže nejenom, že omezím psání, ale doplnil jsem si na haha skript, takže jeho příspěvky se mi už nebudou zobrazovat, takže nebudou ani reakce na něj, ať si bude psát o mě sebevětší kravinu.
-
Nevím jestli je mi z tebe zle nebo jestli je mi tě líto. Ty potřebuješ asi nějakou léčbu, tohle je už trochu moc, co tu předvádíš...
-
Neboj i na paranoidní chování jsou léky;)