-
Ubisoft oznámil, že Limbic Entertainment začal pracovat na vývoji Might & Magic Heroes VII. O hře zatím víc nevíme, kromě faktu, že vyjde v roce 2015.
Mě uplně nehorázně štve že zařízli nečekaně Might & Magic X: Legacy...hlavně že do AC3 vydávali dále DLC ač to bly propadák jak prase. -
čím to jezdí velorexem?
-
Uncharted PEGI 16. Nic proti Uncharted ale tohle ti nevyšlo :D
-
no takhle to nefunguje. sice je vývoj dá se říct zaplacenej, ale teď si hra na sebe potřebuje vydělat, aby mohli rozjíždět další projekty sami.
-
jj, radsej by mal ist na socialku, ako taky LOLEC
-
NHL 15
NHL 15 na next gen pry nebude obsahovat EASHL. To asi EA plusove body neprida... -
fetka
Romero je fetka, radsi by nemel uz delat nic. -
no, zaplatene to uz maju, vsetko navyse je bonus...len si neviem predstavit, kolko ludi si to navyse kupi, kedze predpokladam ze kickstarter podporila vacsina ludi, ktora ma deficit tychto hier...
btw, strasne sa to podoba na Icewind dale, ktore robili ludia z Obsidianu, nie BG :)
dokonca su tam rovnake ikony kuziel a abilit -
Pěkný, neuvěřitelný, jak to má vlastně vzhled Baldurs Gate, jen je to takový modernější kabátek. S tím by se mohly dál dělat zajímavý věci, jestli to bude mít komerční úspěch.
-
John Romero prý začíná pracovat na nové střílečce. Tak aby to zase nedopadlo jako Daikatana...
Preboha... casom som uz pomaly komplet zabudol, ze Romero kedysi stvoril nieco TAK PRISERNE, ako bola Daikatana. Dnes ste mi to, zial, pripomenuli (velmi pekne dakujem, ehm *7*)...
Nuz, tak teraz uz len treba dufat, ze sa Romero svojho casu skutocne poucil a nevyprodukuje dalsi $hit. -
gamescon pillars of eternity
http://www.twitch.tv/twitch/b/557643505
zacina to od 1h:5min -
Ucho: Možná bych neřekl, že líp, ale rozhodně toho stihla víc... Mód má spoustu funkcí navíc, ale ze zpracování je prostě cítit, že je to dělaný na koleni. Na druhou stranu Dean trpí přehnaným puntičkářstvím. U všeho řeší nepodstatný detaily, snaží se to ladit do svý absolutní spokojenosti a protahuje tak celkový vývoj.
-
Pokračování oblíbené tahové RPG strategie, Blackguards 2, se připomnělo novým teaserem.
krasne..uz len k tomu pridat brutal pribeh a je to ista kupa -
Hlavně, že "Prepurchase to receive DLC Pack!". A i tak to je mezi top 10... lidi si opravdu nechají pořád kálet na hlavu, to je úžasné.
-
Netvrdil jsi jeden přísvěvek nahoru, že jeden 60FPS? Tak zase tu lžeš a trolluješ? Že tě to pořád baví..
-
jako malej, hádat se tady, kdo má lepší hračku a vychloubat se :D
-
ano, je smutné, že komunita dokáže udělat něco líp než tým, co má k dispozici milióny za prodej alfa verze...
-
MŮžeš mi říct, co je na GTX770 a i7 (kterou jsi nespecifikoval) TOP PC? Top PC by rozhodně nemělo kartu za 8000. Mám obdobně výkonnou kartu od AMD (R9 280X OC), i5 a rozhodně mi nelítá fps pod 20 ve městě, ale většinou lítá kolem 32-38 fps v tom největším městě, co je ve hře. Vesnice pak od 45-50 fps naprosto v pořádku. Takže buď má něco s pc, že mu to jde pod 20 fps nebo něco špatně nastavil.
-
Víš haháčku, já narozdíl od Tebe skutečně mám výkonné pc a schválně jsem si pustil DayZ, jak napsal, že to jede pod 20 fps. Pravda, letělo to dolů, ale nedostal jsem se pod 32 fps. A chápu, že Tě sere, že mám lepší pc, na které ti rodiče nedali penízky, takže nebreč a raději jdi zase nadávat na pc scénu;)
P.S: Takový Warthunder letecké bitvy při filmovém nastavení scény (podle tvůrců nevhodné pro hraní) a se vším zapnuté mám 110-115 fps, pozemní bitvy pak 40-45 fps. Takže se ukousej tím, že si zahraji v takové grafice, v jaké ty nejspíš až tehdy, když vylezeš ze základky a půjdeš si na brigádu něco vydělat. -
Doporučuju pouze pro lidi s internetem nad 512 kBps.