Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Kde jsi vzal to původní vydání, to by mě fakt zajímalo. A zajímalo by mě na jakém "stroji" to hraješ, tedy jestli to vůbec hraješ. Hra mi jede na 60 fps při maximálních detailech a při 1920*1080. Mimochodem, to že někdo řekne, že něco někdy na něco vyjde, neznamená, že to prvně nedodělají. Tyhle pseudozávěry jsou docela sranda. Někde byl rozhovor, že konzolová verze bude minimálně půl roku po vydání ostré verze na hlavní pc platformu.
  • nechces hrat alfu- nekupuj nedokoncenou hru. chces hrat- nediv se ze neuvidis v těchto pripadech verzi 1.0.. oni to stejne avizovali ze to bude jeste beh na dlouhou trat. realita je ze ea je ve vetsine pripadu stejny zlo tako ftp
  • Dean Hall právě oznámil na tiskové konferenci Sony, že DayZ vyjde na PlayStation 4.

Dean Hall oznámil... bla bla bla, ta hra je už rok a půl v alfa verzi a oni už přemýšlejí nad vydáním na konzoli? Si dělají srandu ne? Prvně by to chtělo optimalizovat a udělat trochu funkční verzi na PC, protože to co to dělá s GPU ve městech je nehoráznost -> kvalita modelů a textur na blití a můžete být rádi za 20fps na jakékoliv nastavení, přitom lesy a příroda vypadají celkem pěkně. A to nemluvím o kvalitě připojení na jakékoliv servery, kdy při hraní jde těžko mluvit o plynulosti, protože každou půl hodinu na vás vyskočí hláška "Po dobu X sekund nepřišli žádné zprávy". Ale ano chápu ho, chlápek je jen peněz chtivý a já blbec mu na to skočil. Jsem rád, že jsem neviděl stav hry před 2 roky a půl, kdy mělo být původní vydání alfy.
  • A v čem že je to ta zhouba?
  • Kozy
    Pro ty co lámali hůl nad Space Hulkem.

http://www.rockpapershotgun.com/2014/08/12/space-hulk-ascension-edition/
  • Říká piratska nula.
  • On se ale nepicnul... *7*
  • mit takovou krasnou dceru tak se nepicnu, uz jen kvuli ni
  • Ty si zlý chlapec, nemám tě rád a zhouba si ty games. *11* *12*
  • Steam zhouba pc hrání..
  • Vrook
    Osobně twitch nesleduju (obecně nesleduju jak někdo hraje hry), ale bratranec přes to streamuje a prej je to strašný - každou chvíli je nějakej turnaj v LoLku a masy děcek to přetěžujou tak, že se všechno ostatní laguje.
  • Steam dawn

Probíhá udržba na štýmu, něco si pžej...
  • Pokud budou pokračovat v trendu, tak to bude už dost nehratelná volovina...
  • Inquisitor

Max Payne 3

Na steamu za 5 €
  • residentevilfans
    Driveclub,Bloodborne a Order beru Day1. Amen. *5*
  • Miserius
    Driveclub, Until Dawn, Bloodborne, Order
  • jindra.veliky

Sony

wtf? Co to bylo za stupidni konferenci? Jenom porad blby hry ve stylu Little Big Planet a jedna Indie kravina za druhou.....doufam, ze jste tady vsichni indiefilove spokojeni! Misto poradnejch her jako Uncharted 4 atd. ukazujou takovy hry pro decka! U HAPPY? *16* *16* *12* *12* *10* *10*
  • Inquisitor
    Tim zvukem formule totálně zabily.
  • Miserius
    Fail je, ze koukas na Twitch...ofiko stranky a Full HD naprosto bez problému
  • Veskoslav
    No jako v poho je, ale jakmile dostanu 3-4 rány zezadu a sundaj mi zadní část trysek, tak můžu jít na párek. Jako chápu, že jsem si koupil pašeráckou krabici do vesmíru, ale aspoň mi mohli dát lepší děla:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit