Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warriosparky
    Taky se mi to teď začalo objevovat *13*
  • kennyB
    Sakryš, přijdu na tuto stránku a antivirus mi hlásí, že zablokoval infekci z
    hxxp://sa.symcd.com/ *8* Stalo se to už někomu, nebo jen mě???
  • Video: Čtrnáctiminutový gameplay záznam z PES 2014.

Není to PES 2015?
  • frag.ment
    Je fakt, že her zatím není moc, ale já jsem včera pořádně rozehrál iNfamous: Second Son a je to docela sranda. K tomu bych měl jeden dotaz, jestli to tu někdo hraje. Zjistil jsem, že mi nefunguje ukládání během mise, dam ručně save v menu na novou pozici, hra se uloží, ale když ji načtu tak jsem stejně na začátku checkpointu jako u autosavu. Je to celkem frustrující pro lamu, jako jsem já. To první obrněné auto jsem ničil asi 2 hodiny, než se mi to podařilo :-) Máte to taky tak, nebo je chyba někde u mě?
  • Sportovní hry, InFamous, beta Destiny, Killzone. Něco málo určitě je, ale bohužel ne dost.
  • moc děkuji

moc děkuji :)
  • WhySoSad
    Poprosil bych Daikatanu :)

whysosadcz@outlook.cz
  • davidBray
    ahoj, anachronox kdyby ještě byl, uh1e@seznam.cz díky
  • Souhlas. Ovládání vozidla bylo strašný. Vlastně i hraní samotné hry bylo hrozný utrpení. Proto jsem to ani nedohrál. Musel jsem se svým volným časem vynaložit jinak a lépe.
  • A když už se objeví nějaká zajímavá, tak je to remastered verze z konzolí minulých generací (Last of Us, Oddworld: Abe's Odyssey, GTA V) *1*
  • Posláno...
  • prosba

Ahoj pokud by to šlo tak prosím X-COM: UFO Defense
    masaoczech@gmail.com
  • Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.

Coz je trochu divny kdyz vezmu v potaz ze na PS4 neni zatim jedina zajimava hra
  • Nabízím Steam klíče pro hry:

X-COM: UFO Defense
    Anachronox
    Daikatana

Stačí jen napsat jakou hru chcete a přiložit e-mail.

Rozdáno, zavíráme krám.
  • Průzkum: Čínští hráči preferují PS4 před Xbox One.

vetsina hracu preferuje PS4
  • Veskoslav
    Mako? Nejhorší a nejpitomější vozidlo, co kdy Satan sestrojil, aby si mohl dělat pr*el z toho, jak to super skáče po těch horách. To už raději Hammerfield. Lépe manévrovatelné, lépe vyzbrojené a mnohem rychlejší a univerzálnější.
  • Jazz
    Dost možná, ale to jsem neměl takovou chuť si to zahrát.
  • MrSanta

Mass Effect 4 - koncept

MAKO se vrátí, hurá. Teda aspoň z mého úhlu pohledu, s tou potvůrkou jsem v jednotce moc rád jezdil.
    https://www.youtube.com/watch?v=MzueBbcXqRk
  • Vidim to uplne stejne. Dik za nazor.
  • Pokud te zajima jen SP kampan, tak nejlepsi byla v puvodni hre a navazjue na ni myslim dow2 retribution. Pak je k tomu samostatne jeste winter assault, ktery je z pohledu imperial guard a ma samostatny pribeh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit