Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tafaraj
    Hele neviděl jsem o tom ani řádku, takže si myslím, že ne ....Auta jsou modelována do posledního detailu, takže asi ani neni třeba nějaké teselace :)
  • A rovněž tím způsobíš smrt nenarozeného dítěte.
  • Cracknutim hry okradas vyrobce. Dokonce i kdyz vlastnis original, tak mu tim zpusobujes velkou skodu.
  • Veskoslav
    To bylo první, co jsem zkusil. Nefungovalo to.
  • Tak dozajista se najde crack, který by tě této povinnosti zbavil, ovšem nechci tě nabádat ke špatnostem.
  • Nevis nahodou, jestli vyuzivaj tessellaci na autech?
  • Veskoslav
    A není něco, co by mi umožňovalo to hrát bez DVD v mechanice? Je to docela otravné...
  • Tafaraj
    Mluvilo se o demu, takže asi bude možnost vyzkoušení :) Jinak na příspěvek a účast v alfě bylo dooooost času *2*
  • Tafaraj
    Hehe, to jo...nechápu ty mínusy *1*
  • p.s.
    ale pokud te zajima kampan tak nekdo rika že dark crusade melo lepší
  • to myslíš dawn of war? nejlepší je soulstorm, proste čím pozdejší, tím mas víc frakcí a jednotek
  • Jazz
    Mě tak nehorázně serou, že prostě stopli fundování v půlce... *16*
    Už jsem na to nadrženej jako králík dýl než rok, ale chci si to nějak odzkoušet, jestli mě to vůbec bude bavit a díky nim... *10*
  • Warhammer

Ahoj, vím, že to sem nepatří, ale potřebuji pomoct. Jaký je nejlepší díl z Warhammeru 40.k jedničky? Mám na steamu všechny díly a nevím jaký si vybrat *9*
  • Tafaraj
    Aktuálně 774, jinak mi to tahá snad každej den (Senior Manager)...optimalizace lepší, daní za optimalizaci jsou pády hry :)
  • Jediné, co mě u módů na stalkera vadí je to, že nejde používat quicksave/load. Když člověk zapomene ukládat tak....
  • Muzu se zeptat, jakej mas build?
  • Tafaraj

Systémové požadavky hry Project CARS odhaleny.

Hlavně stále optimalizují... s i5 750 a GTX 660 jsem si to na High/Ultra v dešti nezahrál....série screenshotů...teď bez problémů
  • Veskoslav
    Já mám úplně to první vydání, co u nás vyšlo, ta rozšířená edice. Kde jsi dostal kompletní bestiář v češtině, mapu a takové blbosti. Je to rusko/ukrajinsky (hlavně frakce Svoboda mluví Ukrajinsky)+kompletní čeština (kamarád říkal, že se liší od těch, co byly vydané potom)+kompletně česky cutscény. Se přiznám, že CS jsem dojel myslím třikrát a bugy jsem nějak nenarazil. To mám jak kompletní profesionální českou verzi (mluví všechny postavy ve hře). Ale používám ruština+titulky. Zní to lépe. A CoP? No když jsem poprvé potkal "trpaslíka" v mateřské školce, nestačilo mi ani 40 nábojů do GP37, aby to umřelo.
  • WhySoSad
    Povedenej je mod complete, předělává to pěkně od podlahy
  • Jack1947
    Když ti nevadí těch pár nervů - apropoo kampan za policii jsem pro jistotu nedojel = velká nuda. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit