-
Rockmith
Rozhodně doporučuji, Guitar Hero s tím nemá nic společného. Přitelkyně byla schopná po pár hodinách zahrát základ songu. pokud umíš, využiješ pady a spoustu dalších možností. -
Mobilní blbina? Vždyť to je sandbox, ve kterém máš spoustu možností jak vytvořit bojová vozidla, nebo letadla. Je to v ranné alpha fázi. Mělo by tam být mnohem více featur a modifikovatelnosti.
-
Až na to, že pracují na zcela jiném principu ty hry. Ale jo, ono to je jedno. Autíčko jako autíčko.
-
To jo!.
-
Nebavím se jen o grafice, dyť je to jak mobilní blbina. To si radši zahraju Command and Conquer znovu po letech.
-
Řekl bych, že grafika v téhle hře nebude to hlavní.
-
Dyť to vypadá strašně, co je na tom tak super?
-
Tady je odkaz na demo, kdyby to někoho zaujalo:
http://www.indiedb.com/games/terratech/downloads/local-multiplayer-pre-alpha-demo-v2-windows-only -
on se vyskytl !!
-
TerraTech
Lidi, mrkněte na tuhle hru na KS:
https://www.kickstarter.com/projects/payloadstudios/terratech-physics-based-vehicle-construction-and-c
Jedná se o hru kde stavíte vlastní vozidla z modulárních komponent a pak s nimi bojujete a těžíte suroviny. Je to celé postavené na propracované fyzice.
Pokud Vás to zaujme, pošlete to dál. Byla by škoda, kdyby to nevyšlo. Lidi jsou z dema nadšení.
Možná by tomu TG mohlo udělat trochu reklamu. Tohle si to myslím zaslouží. -
Kolik sis toho šlehnul dneska?
-
Sranda je ta že VG jelo deathpush od začátku TI a přitom to nikdo nebyl schopen zastavit. Stačil by jeden pitomej kotl a ten push by je rychle přešel
-
jo, dobrý odhad. Je to renesanční dílo, které si pozornost zaslouží.
-
Obrazem: Grafické porovnání PS4 a Xbox One beta verze hry Destiny.
Detail: jedná se o porovnání Alfa a Beta pro PS4, Xbox One tam není. -
Obrazem: Asi nějak takto by mohlo vypadat The Last of Us, kdyby vyšlo na první PlayStation konzoli.
No a přesto to vypadá dobře ! *15* -
jestli to nebude tím, že to od TFF je muzika a to od Lorde naprostá sratzschka.
-
Hodně dobrej song, ale ten to není. (Nemusíte mi to vysvětlovat já to chápu)
-
Pecková hra snad se dočkáme i trojky, jinak už je to 10 let od druhého dílu docela to letí.
-
Syberia Bundle za 1€ STEAM
Dnes na Steamu jsou oba díly téhle super adventury za 1.09€ -
Svatá pravda. Ale Lorde měli alespoň snahu to trochu posunout a to se cení, i když se mi to moc nelíbí.