-
Mě se vubec libi tvoje "logika" Predchozi dily se mi libily ze jsem je hral nekolikrat, ale Ascension se mi nelibilo protoze dnes prší... -
I feel your pain bro, really...
Tak třeba néé no, třeba jo. Akorát nevím jestli mi řikáš abych se nebavil - tudíž se nemám u toho bavit nebo se určitě u toho nebudu bavit protože to nebavilo nimkoho a co je tam tak nezábavného. Vždyt to že to není plnohodnotný díl to vím dávno. Rubání je všude stejné nebo ne. Pak tě lituji kdyř si koupíš hru kterou ani nedohraješ... (jo Darksider 1,2 ) mě je to taky občas líto že něco nedopařím ale peněz mi líto není. (naštěstí). -
Omg co to placas? Ascension je proste slabota, muzes si davat na ohlasy lidi nebo na celkovy ohlasy nebo cos to zase vypotil za blabol, ale nebudes se u toho bavit jako treba u tretiho dilu... A ne, bohuzel jeste neprselo, nesnasim tohle vedro
-
Copak začalo pršet (aspon u nás konečně) a tobě se náladička zhoršila co? já si zahraju GOW jednou a nedám ti určitě zapravdu... GOW se zkazit přece nedá nebo jo...
Ánoo dám více na něčí ohlasy néé lidí co to nebavilo ale globálně - a tam to prostě je dobré ale nebudeme se dohadovat. -
Těžko se tomu dá věřit když hra sbírala celkem vysoká (i když né přehnaně vysoká) hodnocení... asi byla chyba někde jinde. *7*
-
Jo, Tenchu byla skvělá série. Je fakt, že jsem si taky hned vzpoměl na TLoU a v jedné části i na nového Tomb Raidera. Jinak hra vypadá hodně dobře.
-
Ascension byla slabota pánové... Ani jsem to nedohrál...
-
Každej nemá tak dobrou pamět jako ty. Já se považuju za velkýho herního znalce, ale při sledování Evil Within gameplaye by mě nikdy Tenchu ani MGS nenapadlo, a to jsem obojí hrál. Právě, že mi v hlavě přistálo hned TLoU, protože je to holt čerstvější no. Co naděláš.
-
Mám to úplně stejně jako ty, ale bylo by dobrý, kdyby se už konečně přesunuli k jiný IP.
-
Za prvy jsem se ptal na BETU, o ktery v tvy citaci neni ani zminka a navic to mas (jisteze jsem hledal zdroj) z eurogameru...
PS—A hned pod tim clankem jsem narazil na clanek jinej—o LEVELu. A to teda byla hodne neprijemna sonda do hovinek v hlavicce jednoho individua. -
Nic, to je akorát krásná ukázka toho, že chybí jakýsi přehled o videoherní historii. Pak je možno vždy po určité době udělat "kolečko", a začít znovu objevovat objevené prvky, ale přisuzovat je novějším titulům, aby působily na oko lépe (a prodávaly).
Těžko vysvětlovat že existuje například nějaké Tenchu nebo nějaký MGS (obojí na PSX), které jsou akčně adventurní hry viděné ze třetí osoby a umožňují průchod jednotlivými úrovněmi tichou i akční cestou, jak se hráč rozhodne. To vše dávno před nějakým TLoU.
Jelilkož toto novodobá (vydavatelskými firmami správně přiohnutá) generace hráčů nemůže pobrat protože nemá odkud vzít znalosti, tak pochopitelně bude přirovnávat jenom k titulům ze současného "kolečka", ergo například k TLoU. -
Ascension jsem nehrál, ale trojka mi přišla jako nejlepší díl. akorát je pravda, že příběhově už by další díl byl míň zajímavej
-
Příští hra od Sony Santa Monica (tvůrců God of War) bude vyvíjena v novém studiu "The Reserve".
Teď jestli to bude zase další God of War nebo je konečně napadne udělat i něco jinýho... -
"Vaši Guardiani z Destiny s vámi budou schopni cestovat z jedné konzole na druhou, pokud zůstanete věrni jednomu systému, tzn. z PS3 na PS4 nebo mezi Xboxy, potvrdili Bungie."
-
Pozitiva BF
Já kritizují EA, ne Battlefield. A abych to dokázal napíšu pozitiva a nevyužitý potenciál BF.
Nebudu se zaměřovat na singl, ten jak každý ví je jen navíc ( Bad companny 2 měla docela dobrý příběh)
1. Na Battlefieldu se mně nejvíc líbily vždy multiplayerové mapy, ty jsou rozsáhlé a člověk si vždy mohl vybrat jak mapou bude postupovat a s jakými zbraněmi.
2. Grafika celé série byla dobrá až skvělá, takže velké plus.
3. V mnoha dílech byla taková zvláštní ale dobrá destrukce.
4. Jako nevyužitý potenciál určitě vidím nové herní módy, které by vyčlenily BF od normálních stříleček. Ty v BF:HD jsou akorát jiné módy s jiným jménem
5. Zběsilá akce je velice návyková. -
V dobe 4GB patchu a 50GB her se neda 2,5 rikat zrovna macek, ikdyz lidi s kvalitnim pripojenim jako ja (ano O2 ste skveli) to nepotesi. Jinak pamatuju si na propareny dny s MB2 v nejake alfa verzi a uz tam sem se paradne bavil, takze muzu doporucit. A vubec, kdo jeste nehral JKA tak at to rychle napravi, jedna z nejlepsi her co znam *14* .
-
Nový The last of us?
https://www.youtube.com/watch?v=NZpIxiWPjtk&list=UU-lHJZR3Gqxm24_Vd_AJ5Yw&index=5 (komentáře)
Co mají tolik společného? *7* -
EA má už prachy v kapse
No jo, co chceš od EA. Není schopna dodělat jeden podělanej titul (Řekněme si to na rovinu, polovina titulů není dodělaná) .A když kur** nestíhám tak to odložím. Na tohle se nedá nic říct. Hra samotná má ale velký potenciál kterej EA s Battlefieldem 4 definitivně zkurvili. A naposled chci říct tohle: absolutně nechápu, že najednou EA básní o tom, že BF nebude vycházet každém rok a že naslouchají hráčům. OK, možná na to přišli, v pohodě. Akorát na to přišli po asi 15 dílech napříč platformami, desítkou datadisků a stovkou DLC. Opravdu tleskám -
Nový update pro Battlefield 4 opět způsobuje mnoho problémů, a to včetně těch, které již byly vyřešeny.
:D
Tady asi nemá cenu nic dodávat, jen mě štvou ty paka, která tohle hrají, protože díky nim bude další díl stejná zabugovaná srajda. Kdyby lidi měli rozum a vykašlali se na tu blbinu, tak se vsadím, že BF 5 bude vynikající hra. -
Mít zbytečnej rok života šel bych do toho.