Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shefield2

Ještě letos vyjde (pravděpodobně multiplayerové) nové DLC do The Last of Us. Ty předešlé, které jste si zakoupili, budete mít zdarma dostupné i v PS4 verzi. 

Těch bleskovek týkajících se Naughty Dog nebo The Last of Us je tu tolik, že si tu hru snad koupím, i když nevlastním ani jednu z konzolí, na které vychází... *1*
  • ringmancz
    má tu někdo zkušenost s Metal Gear Solid Legacy Collection? konkrétně s aktivováním kódu z německé nebo jiné verze
  • Prasaak

Ještě letos vyjde (pravděpodobně multiplayerové) nové DLC do The Last of Us. Ty předešlé, které jste si zakoupili, budete mít zdarma dostupné i v PS4 verzi. 

S tím, co jim jejich noví páni dovolí.
  • + to samé potom nabízelo i další rozšíření pod názvem Soulstorm.
  • Mám dojem, že Dawn of War dark crusade si pohrával s nějakou tou "globální" mapou, ale tak komplexní jako TW to samozřejmě nebylo.
  • Jack1947
    Ne?
  • a existuje něco jako total war, ale z vesmiru ?
  • Pethulla
    ale pořád jenom v Early Accesu a na Steamu za lidových 93 euro - no nekup to.
  • Keyz
    Navíc je možné již i nějak zkoušet hrát Galactic Civilization 3
  • Pethulla
    Galactic Civilization 1 nebo 2.
    Nebo staré, ale pořád dobré Master of Orion - jenom se vyhni trojce
  • ahoj

doporučil by mě někdo nějakou pořádnou vesmírnou 4X strategii ?
  • Moc díky, ten druhý se mi snad podařilo ukrást. :-)
  • Tilwaen
    S čím vlastně nemají Němci ve hrách problém?
  • PS4 Destiny beta klíče

L59E-BTN7-C94A
    M62F-NNN6-FHL2

klíč stačí zadat do Reedem codes v PS store, pokud vám to půjde ,rád si s vámi zahraji *2*
    ID:Ronhal
  • Třeba si to ta hra zaslouží :) Těžko říct, osobně jsem ji zatím nehrál
  • Jsem rád, že i zde, na této konzolemi prohnilé stránce, kde chci šířit osvětu, se našel někdo, kdo plně rozumí tomu, co jediná správná víra prosazuje.
    Požehnán buď, kennyB, neboť jsi ukázal, že tvá víra je silná.
  • Johnny

Last of Us, Last of Us, Last of Us

Někdo je v bleskovkách velmi zaujatej, ne li zamilovanej do The Last of Us? xD
  • Pro mě je úžasná celá hra :) , ale kdybych měl napsat moment, který mám nejradši tak by to asi také byla Tommyho přehrada, a hlavně následná ´´projíždka´´ lesem k ranči. :)
  • kup si pc a divinity original sin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit