-
Moje PSN ID je shodny s mym games uctem, ale stahovani neni zrovna dvakrat svizny. Zatim jsem nekde na 15%. Jdu docist novotou stale vonici "KURVA VELKY SIN CITY" a treba se to v mezicase dotahne. -
http://www.steamgifts.com/giveaway/58ZjW/the-7th-guest
-
toľko nadčasov som už dĺho nevidel, je to pekne vyrovnané...
-
ringmancz@aol.com
-
Napiš sem email a já ti ho pošlu.
-
Dostal jsem od Bungie 3, jeden ja, jeden kamos a jeden tady
-
Němci s tím mají problém, takže to tak udělali i pro zbytek Evropy
-
kdes to vzal? já chci taky
-
Good, třeba se tam potkáme... Dyštak muj PSN ID je hilts663
-
Byt bylo na moji Plejstejsne nutny prenastavit wifi, aktualizovat system a restartovat—tak me nikdo nepredbehl a klic se mi podarilo aktivovat. D I K ! Ted uz vesele stahuju.
PS — Redeemnout kod pres webovej prohlizec v PC se mi pro nefunkconost PSN linku nepodarilo. -
PS3 Destiny beta klíč
Klíč pro aktivaci bety Destiny na evropskym PS3 účtu... Trvá to do 27.7 tak si někdo zapařte
29AJ-9LN9-MGJA -
Multiplayer The Last of Us: Remastered bude v Evropě cenzurován. Stejně jako v původní verzi tedy ubude krve a nepůjde ustřelit končetiny.
Po pravdě řečeno mě to až tak nevadí, ale přesto to nechápu, připadá mi to strašně stupidní, když na trhu jsou mnohem brutálnější hry, které jsou bez jakékoliv cenzury prodávány. -
Řekl bych, že v USA více vadí obnažené ňadro, než končetiny létající ve vzduchu. *7*
-
Časem tohle bude i v Evropě.
-
S tím mají problém spíše v USA a né v Evropě...
-
Protoze by ses z toho mohl zblaznit a jit postrilet nejaky lidi neasi.
-
Multiplayer The Last of Us: Remastered bude v Evropě cenzurován. Stejně jako v původní verzi tedy ubude krve a nepůjde ustřelit končetiny.
Proc ??????????????? *16* -
na Amazonu je
-
Jasný, pak se nemůžeme divit že se tak vehementně warezí. Viva la w@rez. *4*
-
na Amazonu film neni a VUDU je nejaka Netflix-like P2P streamovací služba na filmy vlastněna Walmartem? Tam ten film je, ale rozhodne to nebudu platit Walmartu, kdesi cosi se registrovat atd., zaplatil bych tvurcum, kdyby umoznili platbu kartou a já si mohl stáhnout drm-free film k sobe na disk, nebo ho ve full hd streamovat, v dnešní době fakt nechápu geolokační znepřístupnění samotnými tvůrci filmu.