Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • owny
    pro jistotu se už nedá rok na originu vůbec koupit, aby se náhodou nepředali *1*
  • ringmancz
    a co to jak se celý auto leskne a všechno se v něm odráží? stromy, mraky a tak
  • Nene, to bylo normální 4:3, ale pro menší rozlišení než dne ;D
  • My takhle hráli Crash Team Racing v emulátoru. Kdo dojel poslední pil. A pak ještě Tekken (po každém kole). No, potom jsem usoudil, že Macháček (ta hra s kostkama) s holkama je zajímavější varianta...
  • ZvacA
    Nemá cenu vykládat o tom, jak je silná celá hra, ale pro mě spíše jako nejzajímavější část představuje hned úvod a kapitola s vypuknutím epidemie. Tím víc, že většina projektů na podobný post-apo téma se tomu vyhýbá a hráče nebo diváka přímo hodí do již podělanýho prostředí. Ale tomuhle se podařilo nastínit sice klasickou, ale pořád výbornou atmosféru a vizi. Tím víc škoda té krátkosti toho úvodu, přestože to samozřejmě nemá být tou hlavní náplní celé hry.
  • Miserius
    Vidíš, to mi nějak vypadlo... Mě se hrozně libilo když jsi vyjel koněm na schody a najednou jsi uviděl cely to namesticko a opičky před tebou...
    A žirafy ty jsou už klasika
  • Rozhodně příjezd na koni na tu Univerzitu. Prozkoumával jsem ji ani nevím jak dlouho, maximálně jsem si to vychutnával, plus moc příjemná hudba. Jinak je samozřejmě celá hra od začátku do konce moje nejoblíbenější pasáž :) ale kdybych měl vyzdvihnout fakt jen jednu, tak zrovna tuhle.
  • Miserius
    Vizionáři... V roce 2005 a jako dělaný pro tablety *1*
  • no fůůůůůůůj *11* *15*
  • Miserius

Video: Reklama na The Last of Us Remastered.

Výborný... Ten soundtrack miluju... Jdu si zahrát jednu kapitolu *14*
    Pro lidi kteří to hráli, co byla vaše oblíbená kapitola/pasáž? Něco co se vám přesně trefilo do vkusu nebo k čemu se rádi vracíte... Prosím dyštak do spoiler tagu, je to stará hra ale když vyjde na PS4 a spousta místních to chce hrát poprvé...
    Za mě rozhodně začátek kapitoly 7 - Tommyho přehrada... Bylo to přesně v fazi hry kdy jsem do toho byl maximálně zažranej a když vylezete zpoza mostu a najednou se naskytnul pohled na opuštěnou, poničenou vodní elektrárnu... *8* Hned jsem si řikal že to tam prolezu, co tam asi bude, jak se tam dostanu a že to asi nebude tak uplně prázdny jako to vypadá nebude... No výborný... Stejně tak mam rád zimní kapitolu a "outro" kapitolu... asi bych mohl pokračovat ale vyjmenoval bych všechny kapitoly... Elektrárna je ale stále muj top pocit ze hry... Ze všech her co jsem hrál *3*
  • Pilgrim66
    http://web.archive.org/web/20050211022555/http://games.tiscali.cz/

Myslis jako treba 2005?
  • Seznam volantů a pedálů, které budou podporovány ve hře Project Cars. (+ Videoporovnání záběrů ze hry se záběry reálnými)

Zajímavej odraz v zrcátku :) Chudák řidič ve hře nic nevidí.
  • Seznam volantů a pedálů, které budou podporovány ve hře Project Cars. (+ Videoporovnání záběrů ze hry se záběry reálnými)

Fanatec FTW!
  • To mne teda ten prisernej font vadi porad ale uz se kvuli tomu nevztekam...
  • Kozy
    Jedině nějakej tlustej nerd
  • Keyz
    To je celkem jedno kdo to má.

Hlavní je, že jsou borci a myslí i na lidi kteří to mají i když je jich méně. A posouvají technologii dále. O mnoho lepší přístup jak klasika, kdy to vypadá na všem stejně a je jedno co nastavíš...
  • A stejně, pamatujete si starej design games? Už nevím jak dlouho to je, co to změnili, ale vůbec si nevybavuju, jak vypadaly diskuze apod. Lidi se rychle přizpůsobí. Teď už mi pročítání (když už teda pročítám) článků kvůli nevkusnýmu fontu a velikosti písma nevadí.
  • ringmancz

Jiná než PC verze vesmírného titulu Star Citizen se v tuto chvíli a za aktuálních podmínek neplánuje.

"We’re about ready to build the ultimate AMD rig with FOUR R9 290Xs and AMD’s eight core CPU driving a set of 4K monitors in Eyefinity"

Dámy a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás to má?
  • ringmancz

Jak získat všechny rozšíření do Sims?

stačí pár let počkat, než hru přestanou podporovat
    http://www.pcgamer.com/2014/07/16/the-sims-2-is-being-retired-ea-to-give-owners-a-free-ultimate-collection-upgrade/
  • nekromant33

Spekulace: Připravují se dva nové striptýzové kluby do GTA Online.

doufám že otevřou Cockatoos

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit