-
já chci před postelovou scénou říct: We'll bang, okay? -
Chris Avellone a Brian Fargo se možná objeví v příštím Fallout: Nuka Break
Pokud se podaří vybrat $60 000.
https://www.kickstarter.com/projects/waysidecreations/fallout-nuka-break-tales-from-the-wasteland/posts/909121 -
Hlavně ať tam není na výběr něco o růžových košilích, tričkách a trenkách, jinak by mohla jistá skupina místní komunity výsledku řádně zatopit.
-
Když budeš té lásky :) magic.clan@centrum.cz :)
-
Byl bych moc rád za něj ;) email vasekveselej@seznam.cz
-
V dotazníku chybí zásadní dotaz. A to zda chceme ještě větší zadky a prsa.
-
To mám dohraný už čtyřikrát a netrpělivě čekám na dvojku. *14*
-
Bioware prosí o vyplnění dotazníku, kterým pomůžete udat směr vývoje nového dílu Mass Effect.
A já prosím Bioware, aby další Mass Effect hru nedělala. In fact, nejlepší by bylo, kdyby už nedělali vůbec žádný hry. Ale dotazníček jsem jim hezky vyplnil. *5* -
Mám stejný problém jako Ondra, potřebuji se zbavit X-COM: Complete Pack. Má někdo zájem?
-
Hotline Miami, neni to sice RPG, není to jako Shadow Run, ale je to izometrický,taktický, odehrává se to ve městě a atmosféry to má že by se dala krájet
-
Obdarováno, už nepište *3*
-
X-COM: Complete Pack
Daruji Steam klíče z Humble Bundle na hru X-COM: Complete Pack
(Apocalypse, Enforcer, Interceptor, Terror from the Deep, UFO Defense)
Vážný zájemce ať mi napíše na ondrej-tomek@seznam.cz
PS: Kdo dřív příjde, ten dřív bere! *3* -
no lepší jak bleskovka "dopočítej si sám" :)
-
já jsem to viděl rozepsaný někde na twitteru, ale už si nepamatuju kde. PC mělo zhruba stejně jako X360 i PS3 (okolo 12 %), potom X1 a PS4 nejvíc
tak jsem to našel: 36% PS4, 17% XONE, 17% PS3, 14% X360 a 14% PC -
No na nových konzolích skoro po roce není co hrát, tak se nedivím :) Je vidět jak PC táhne, byť se hned od začátku vědělo a všude řešilo, že je to zprasené docela (já teda žádný problém neměl). Teď už jen doufat, aby se UBI polepšili (:D) a 2ka bude o level dál.
-
V ty univerzite... Nejdrive jste je videli kdyz jsi prijizdel na koni a pak uvnitr univerzity a kdyz jsi nasel jeden z zaznamniku tech doktoru tak na tom rikal, ze opice jsou infikovany a dokonce ho pokousali a proto se pak zabil -
infikovany opicky si ted fakt vubec nepamatuju, v jaky to bylo casti? a souhlas, zifary byly kouzelny, to umi snad jen v naughty dog -
Ten uz vysel? Jestli je jeste v nejakym pre-alpha bullshitu nebo neco takovyho, tak to zatim nechci. Chci hrat plne, dokoncene hry.
-
wasteland 2 ?
-
Nejaky takticky RPGcka v izometrickem pohledu ve stylu Shadowrun Returns (ktery jsem sice jeste nehral, ale z gameplay zaberu me zaujal)? Neco spis futuristickeho, temneho s atmosferou, zadny fantasy, odehravajici se ve meste (preferuji), se strelnymi zbranemi?
Vim, ze mi v tomhle muze pomoct strejda Google, ale tady je skvela komunita, co vzdy dobre poradi, tak radte.