-
Spíš po té hrůze co předvedla Itálie ne -
Ten se asi zapíše do síně slávy - německého internetu dětí s opuchlám mozkem. *15*
-
Kladivem přímo do mozku. Není co řešit *16*
Vypadá to na zcela zbytečného šílence. I když, jestliže se v dospělosti dokáže o sebe postarat.. Proč ne.
Ale větší sranda je ten Němec https://www.youtube.com/watch?v=q8SWMAQYQf0 -
Na flek přesně já, po tý hrůze, co včera předvedl pan sudí proti Itálii.
-
To je už trochu extrém no... *7*
-
*1* Sakra, to je brutální *1*
-
No jo, když můžu něco ukrást takto radši ukradnu než to má zadarmo(legálně). Makes sense... *7*
-
Tak se přiznejte.... Kdo to je?
*1* *1* Tohle už je moc, až to uvidí nějaký amík tak založí novou talk show
https://www.youtube.com/watch?v=Eodp-rZVe1w -
Já si nic nevybírám, jen jsem informoval, že na TPB je k dispozici AWAN též zadarmo.
-
Není nad to mít 2 konzole, připojené v síti. ( stejné značky). On ten nextgen byl vždy o vzájemné "synchron-izaci" *15*
-
Já pořád moc nechápu kdo tu funkci tak moc potřebuje, zvlášť když máš i PS3
-
*1* A to si ještě za 13 € můžeš koupit token , který poníží bodový zisk libovolného teamu . Spíš než na systematičnost to vidím na pěknou blafuňařinu od Valve : /
-
No bohuzial uz neni. Treba to proste sledovat, okolo polnoci bol Torchlight, som sa tiez dozvedel dnes rano.
-
Já to tam nikde nevidím. Na hlavní stránce nic, když ji vyhledám, stojí pět dolarů...
-
Na druhou stranu, já taky tápu. Oproti vůbec prvním dílům je to pořád taková na půl vyvedená sranda, u které se sice pěkně ničí zídky a baráčky, ale celkově o ničem.
-
GoG Alan Wake American Nightmare
Teraz Alan Wake American Nightmare na GOG zadarmo -
true nextgen hudbu nepotrebuje, natoz na cd *6*
-
no a co
a co jako tyvole jsou tu jiný weby nebudu platit jak d€m€nt (nechápu proč je zakázaný tohle slovo) když mám prachy akorát tak pro sebe *16*
To radši podpořim Adblock *5* *5* *5* -
Dnes vyšel nový systémový update pro PS4 (v1.72) a PS3 (v4.60).
Ajé, tak to budu dneska po práci aktualizovat tak 2 hodiny (mám obě dvě).. Konečně by ale mohli zařídít, aby šly na PS4 přehrávat hudební CD, nechápu, proč to nejde.. -
Obrazem: Detailní pohled na Arna Doriana, hlavního protagonistu Assassin's Creed Unity.
Měsíc po vydání hry, někdo v souborech najde deaktivovanou postavu assassínky. *5*