Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrovský náskok je víc než jasný, každý rozumný člověk po krátkém čase vidí, jestli má smysl tvořit odznaky nebo ne, v případě, že ne, tak chytrý člověk si to nechá na moment, kdy jeho tým má šanci na výhru :) Navíc existuje na netu x témat, kde se lidí domlouvají na nejakém společném boomu a ostatní to pak po hodině vzdají :)
  • frag.ment
    Máš něco, čím tento blábol podpořit?
  • ucho
    ne
  • Steam sales

Nepříjde vám dívné, že na Steamu každý den vyhrál jiný tým (který před tím nevyhrál) a navíc s obrovským náskokem, navíc když lidé jsou do týmu rozdělování náhodně?
  • Miserius
    Chlapče, musíš pochopit že to že něco unikne dříve a stáhne si to 10% potencionálních zákazníku a to že něco unikne později a stahne si to 50 potencionálních zákazníků je docela rozdíl...
  • Miserius
    *1* Máš pravdu, Sony vyslalo jednoho špeha kterej to vykřikuje po vesnicích v ČR
  • Uvidíme :) Se Sickboyem asi natočíme :) Ale teď jsem na týden až do začátku srpna úplně mimo civilizaci, takže až potom ;)
  • Protože na konzole přeci jen víc kupují děti, respektive rodiče za ně, až se za pár let tahle generace posune a děti zjistí, že musí platit ze svého (a spoustu dalšího sami), tak se stočí k warezu.
  • A ty seš překvapenej? U naprosté většiny multiplatformních her je konzolová venku dřív. To, že i s tím náskokem je i tak nejstahovanější PC verze, je věc druhá...
  • Dobrej trolling. Dokud PCčkáři budou hrát "na warezenou" ve větším množství, jak konzolisti, Ubisoft a osatatní se na PC stěhovat rozhodně nebudou.
    Rada: Přestat hrát na warezenou.
  • Prej jo no. Ale teda nevím, nevím. Žeby celej herní průmysl utáhlo PC? To se mi nějak nezdá....
  • Veskoslav
    No mě to nespadlo ani jednou a sekání taky nějak neregistruji. Na to, že je to EA mi to přijde dost plynulé.
  • Keyz
    To je stále v Beta verzi. Navíc co jsem před týdnem koukla na nějaké video, tak se to sekalo jako prase.

Zrovna jsem hrál Space Run
    http://store.steampowered.com/app/275670/

Dobrá HC hra na kratší chvíle. I když FTL mě baví více.
  • Veskoslav
    Pravda:)Opraveno, děkuji. Ale i TA mám doma:)
  • Keyz
    To se vracíš do roku 97 :)
  • Veskoslav

Planetery Anihilation

No všem doporučuji vyhnout se NPC na nejtěžší úroveň obzvlášť u víceplanetárního systému. Jak ten mě převezl, kdy jsem dobil hlavní planetu a on si vesele stavěl na dalších dvou planetách silné meziplanetární transportní armády:) Ta hra i když je EA, tak je pecka a všem milovníkům klasické RTS doporučuji, rozhodně nebudete litovat:)
  • SalemCZ

Crytek je podle informací německého Gamestaru na pokraji krachu. Jako pravděpodobný kupec se jeví Wargaming. Katastrofou byl pro studio prý vývoj Ryse.

možná by bylo lepší kdy by Crytek koupil někdo z velké trojky, Wargaming by moc Cryteku asi neprospěl
  • SalemCZ
    chudák Nintendo
  • jo, ja slyšel že tahle generace konzol už je poslední a pristi nebude.
  • konzole jsou warezackej raj, ubisoft uz to pochopil, bali kram a stehuje se zpatky na pc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit