Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fremencz
    taky jsem to zaznamenal
  • Jack1947
    Tak plakej, máš btw ještě čas. Já kvůli nedostatku času jsem se k tomu nedostal třeba to budeš hrát první a na kompjůtru. Jen pro info. *4*
  • Grid 3

Na topinkovačích už "vyšel" včera a je volně ke stažení. Na PC se čeká. To jen pro info je to s tím, však vy víte s čím. Až tu zase někdo začne pindat, že na topinkovačích nic takového není.
  • ja mam nahrano v novem simcity docela hodne a považuju to i tak za velice slušnou hru. mam mainstreamovy herni pc (nani to high end ale je to slušný stroj) a vím že simcity není zas tak náročný. jinak co tak čtu ruzna fora, tak muj dojem je že nad novým simcity proste komunita zlomila hul a nema fanoušky (jinak mapy nejsou jediny problem ale to je mimo tuto diskuzi).
    ja to vidim tak že kdyby vydali vetší mapy formou dlc, kde by upozornili že tohle dlc ma vetší naroky na hw, nikomu by to neuškodilo. nemusí odemknout cely region, už jen zvetšení o 20-50% by značne zmenšilo ten pocit "stisnenosti"
    jinak zajimave je že se to rozhodli rešit ve svem dlc "cities of tommorow" tak, že se mesto staví víc do výšky (megaveže) než do rozlohy
  • Designer Kurt Mugenau je z 60 fps nadšen.

To je tak, když někoho zavřete s konzolí na 10 let do sklepa :D
  • Pro Solitude:

No ze je to zrovna na PC, tak by tam mohli dat aj nejaka nastaveni. Kde Pepa s kalkulackou si bude stavet kadibudku a Franta s necim poradnym bude mit megamesta.

A vubec, to fakt zeres ty kecy co ti dava vydavatel, jak to neslo udelat protoze to a ono ? Kdyz pak fanousek bez zdrojoveho kodu a s pochybnymi znalostmi informatiky ty problemy dokaze opravit sam.
  • prište si o hre nejdriv neco zjisti predtim nez ji koupis *7*
  • Doufám, že je HF2 zachrání. Crytek je snad jediné velké studio, které se nebojí využít výkonu PC platformy.
  • Veskoslav
    Jak říkám, zaujala mě ta hra cenou a videi, co prezentovala. Tak uvidím, co to je za srandu. Očekávání jsou na nule, protože lovení dinosaurů prohrálo s Magickou, tak to není ve slevě, tak se poohlížím po nějaké FPS a že jich je hodně málo:(
  • Simcity, jsem nehrál a ani nekupoval, ale myslím si, že kámen úrazu je celková dostupnost. Snažili se hru optimalizovat, tak aby si jí bylo možné zahrát co největší možné procento lidí i s obstarožním železem, což vyžadovalo stanovit si nějaké mantinely (velikost mapy kromě jiného). Po vydání hry se zvedla vlna nevole proti tomuto kroku a vývojáři se ho snažili napravit řešením díky kterému by mohli zvětšit herní plochu aniž by zvýšili požadovaný výkon. Člověk, který dělá ten mod se dívá v podstatě jen na limit výkonu svého PC, vývojář ale musí zahrnout všechny zákazníky, kteří mají již hru zakoupenou za určitých podmínek (HW nároky) a nemůže jen tak zvýšit náročnost hry. Navíc změna velikosti mapy (aby to mělo vůbec smysl) by musela být mnohem větší, něž přidání pár políček navíc.

Nikdy, jsem neřekl, že zvětšení mapy není možné (ostatně vývojáři také ne), jen se na ten problém dívám z druhé strany barikády.
  • ucho
    Planetary Annihilation má naprosto jinou cenovou politiku a ta hra ještě nevyšla, je v Early Accessu a je v něm poměrně dlouho. A i když je 66 % celkem dost, u té hry se předpokládá, že základní cena půjde dolů, tedy to výsledné procento tak velké nebude. U Nether máš slevu 80 %, což je pořádná sleva, prakticky rozdávání za "dvě piva", jak říkáš. Vývojáři tím dávají jasný signál, že si neváží lidí, kteří si to po vydání koupili za plnou. U Planetary Annihilation byl například vidět pravý opak, kdy vývojáři cenu drželi nahoře kvůli lidem, co přispěli na kickstarteru víc peněz do přístupu do té bety. U hry Nether je to však pro předchozí hráč kopnutí do zadku. Ano, je to multiplayerová hra, ale sleva 80 % je v této fázi projev zoufalosti, kdy v podstatě degradovali cenu na necelé 3 eura... S tímto přístupem nemůže mít ten projekt dlouhou životnost. Ale tak u čistě multiplayerových záležitostí se přežít poštěstí málokomu.
  • Veskoslav
    Total Anihilation taky šel s 66% slevou a rozhodně nesmrdí, spíše naopak. U té hry to spíše vidím, že není moc rozšířené a slevou naláká nové hráče, co pak další přitáhnou. Ale můžu se mýlit, večer řeknu jaké to je:)
  • ringmancz

BattleForge na steamu

zaregistrovali jste, že v hlasování bylo Battleforge se slevou 33 % za 0 Euro a když jsem na to klikl, tak se mi ve steamu otevřel Origin, kde ta hra ani nebyla? :) už to vyměnili za Wasteland 2
  • ja se nebudu pouštet do diskuzi kdo je kdo, je to trapný hlavne když 80% prispevku tady je od tebe pod ruznymi nicky
  • ucho
    Release Date: 5 Jun 2014
    pokud v podstatě nová hra jde do akce se slevou 80 %, něco tady smrdí.
  • kennyB
    Uděláš z toho jednohubku???
  • Veskoslav
    Ne, není:)
  • Veskoslav
    Tak za ty peníze, co to je teď, tak jsem do toho šel. Ty dvě "piva" mě nebudou tolik mrzet, pokud to nakonec dopadne špatně.
  • Veskoslav
    Totožnou zprávu psali, když vyšel Crysis 2, takže bych to bral hodně s rezervou. Navíc uvolnění vývojářských aplikací v rámci předplatného na Steamu je podle slov Cryteku vysoce ceněné a dost oblíbené s průměrnou půl roční předplacenkou. A aby to koupil Wargaming? To bych raději zkrachoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit