Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně tak, tohle je škoda i stahovat ;)
  • Jack1947
    Jo víme o CBT, si pozadu. *3*
  • Jazz
    Co to sakra meleš?
    Sám jsem ten run neviděl, takže nevím o čem to tu točíš, ale SRunner copak může za to, že mu vývojaři umožní něco, co nikdy fungovat nemělo? Když muže projít zdmi, proč by to neudělal? Měli mu v tom vývojáři zabránit...

Přeci jenom SPEEDRUN znamená, že hru dohraješ, co nejrychleji, tak nevím proč blbě komentuješ a říkáš tu, že to nemá nic společného s hraním. Pokud se ti to nelíbí, založ si novou disciplínu, třeba si ji pojmenuj - SLOWPLAY a hraj si hru klidně 100 hodin. Garantuju ti, že se na to bude dívat mizivé procento lidí.
  • BF Hardline

Nevím jestli o tom víte, ale Battlefield Hardline už má otevřenou betu pro všechny. Stačí se zaregistrovat. http://www.battlefield.com/hardline/beta

Já asi s radostí vynechám. *4*
  • Jack1947
    Čas odhodit předsudky a stát se konzolistou, čím víc nás bude tím silnější budem.
  • Vzhledem k tomu, že v nejzápadnější části města nevytáhnu ani dneska GTA IV nad 20 FPS, tak s nějakým jásáním počkám. Budu rád, když mi to pojede jako PS3. Je to řehole bejt PCčkář :(
  • Jack1947
    At, má ovečky mě tento fenomén nikdy nějak zvlášt nebavi, ani se mně nedotkl. Jak už bylo řečeno k ztrapnovaní na youtube není potřeba moc inteligence a svede to i podprůměrný mentál... hlavně at si užije své prachy o to jde především. Jo ale něco dokázat to už je trochu v dnešní době problém. Borci pro mne tihle lidi moc nejsou.
  • Je desne protivnej a dementni ale ma roztomilou pritelkyni. Je to hloupy ale jenom diky ni jsem jedno takove video cele shlednul.... nastesti jsem mel zapnutej adblock.
  • Keyz
    jdi se stádem nebo ho veď :)

Ten borec co to točí je vede. Sice jakmile mu ovečky odrostou tak se dívat nebudou ale dorazí další.
  • podle mne se na to hodne lidi kouka diky cutiepie
  • Magrunner

Právě ted je na GOG magrunner: dark pulse zadarmo ke stažení
  • Jack1947
    Jen je asi nikdo neměl moc rád... tak dá se jedzt i na samotářské pozici záleží na člověku ne, nebo snad směr někomu určuje dav? *3*
  • Jack1947
    Magrunner:dark pulse a docela čerstvá záležitost... kdo nehrál a má rád styl POrtal atp... tak silně doporučuji. *3*
  • kennyB
    To je podobný tomu, když si youtuber udělal jméno na Minecraftu. Taky mají nehorázně moc odběratelů. A podívej se na "kinga" Bíbra, taky tam nenajdeš fanynku nad 15. Holt děti dneska udávají trend a další se přidávají *1*
  • ucho
    tak trefil jsem se, jsou to obě věci najednou :D
  • Keyz
    Jo, to jsme již viděli. Chtělo by to ukázat ty vylepšené demolice.
  • Keyz
    Nic extra vidět nemusí. Prostě dav. Dívá se na to faranta a ve škole (školce) a děti o tom kecají. Když se na to nebudeš dívat, tak budeš mimo dav možná (v tom nejhorším případě), tebe někdo vyhodí z přátel na fejsíčku

A to je prostě velký problém! Přece si to pamatuješ ze školy anebo z práce. Málo kdo nechce být součástí nějaké skupiny a jakmile se odlišuješ čumí na tebe jako na vola někdy se tě snaží vytěsnit :)
    I když je vtipné, že mnoho lidé v práci které někdo vytěsnil se pak stali řídícími pracovníky a ten dav řídili *15*
  • GTA V, PS4 vs PS3

https://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4
  • ucho
    http://static01.gog.com/upload/forum/2014/06/8556f80d5865027cdde890620e3d6646fdd79484.jpg

podle toho obrázku, co pleskli do fóra a na twitter, kdo ví. vyvolává to ve mně dojem call of cthulhu od bethesdy, ale proč by to oznamovali ve středu netuším :)
  • Keyz
    A pak, že vydělávat na dětech je nemorální! Tady je mistr kasíruje jedna radost skrze google. Díky tomu, že čučí na blbosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit