Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já taky nechápu co na něm tolik lidí vidí, mě přijde že se na něj půlka dívá jenom proto, že je nejsledovanější
  • Rozhodně něco lepšího, než o čem vypovídá velikost žluté čáry líbivosti o vlákno níž.
  • oktavius66

PewDiePie, tvůrce Let's Play videí na YouTube, vydělává na záznamech z hraní 4 miliony dolarů ročně.

Já ho nemám rád... Koho zajímá že vydělává 4 melouny ročně ... Já si také mohu koupit nahrávací kartu a mohu se jak id*ot vyblbovat na internetu. Neříkám že se sem tam nepodívám na nějaký ten Let's Play. Podívám, ale radši se podívám na nějaký klidný, příjemný ve kterém se něco o hře dozvím a ne abych poslouchal 20 minut uřvaného blba. Ale to je každého věc. Má hodně odběrů, ale kolik z toho je nad 15+ ? Jsou to samé 10-13 leté děti...
  • MrSanta
    Řekl bych, že nic výrazného. Hodně lidí vydrží se na tu hrůzu koukat a za shlédnutí dostává penízky z reklam. Horší by to bylo, kdyby mu ti diváci platili *1*
  • Zaklínač 2 - sleva

http://www.gog.com/game/the_witcher_2

pozor, velmi brzo končí, ideální příležitost pro každého, kdo chce dvojku zahrát, než vyjde trojka - jen 4 dolary
  • Malleth

PewDiePie, tvůrce Let's Play videí na YouTube, vydělává na záznamech z hraní 4 miliony dolarů ročně.

Co to vypovídá o lidské rase?
  • owny
    to není špatná optimalizace, ten problém je mnohem hlouběji, závislost rychlosti hry na počtu fps může navrhnout jen diletant
  • PewDiePie, tvůrce Let's Play videí na YouTube, vydělává na záznamech z hraní 4 miliony dolarů ročně.

A přitom je to takovej buzík....
  • Největší videoherní sbírka světa se vydražila za 750 250$.

To koupím zejtra na steamu za polovic. Amatér. *5*
  • ucho
    to se brzy dozvíme :)
    mohli by zpřístupnit všechny ty daily deals (ale to si spíš nechají na konec) a nebo by to mohla být hra zdarma (k tomu bych se přikláněl)
  • Ucho,prosím tě,nevíš co dnes vypukne na gogu?prsí se nějakým speciálem.Díky
  • Oni dají hráčům odemknout fps ale za výsledek prý neručí
  • ty tomu asi fakt moc nerozumíš viď že jo?
  • Jack1947
    Já nevím tak odemknou ten zámek na 30FPS... nic nepředstavitelného v tom nevidím. Ona ta optimilizace že bude špatná s tím se nedá asi nic dělat ale aspon se to nebude trhat v omezení 30FPS.
  • To je otázka, pokud mají časovače nastavené na fps, tedy na 30fps, tak to může být problém (2xtak rychlej damage v ohni třeba), což je v podstatě špatná optimalizace a potom to asi nepude komunitně opravit.
  • to by mi oni museli platit abych si to zahral, a mnohem víc nez 3 €
  • trapné, muj nazor
  • Řekl bych, že do týdne nějakej člověk z komunity tu "nepřekonatelnou bariéru, kterou se nepodařilo překonat přes tvrdou práci celého studia" opraví, jako ostatně skoro vždycky *2*
  • kejo

PC verze Dead Rising 3 nepoběží v 60fps z důvodu nedostatečné optimalizace kódu.

tak to si robia srandu :DDD
  • Kozy
    Ještě líp, na Amazonu je za 3 dolary *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit