-
Tak nepochubuju, že hra zase bude vypadat prvotřídně, ale že by už měli tahle vymakanou fyziku vody pro ingame? -
Jasně, já to řikám bez srandy je život nudný, pořád. Jenže vtip je v tom že já nevtipkuji opravdu to tak beru... jasně tak budu tady pořád. To bezesporu když tu bude něco zajímavého ale přijde na to když bude o čem diskutovat. *3*
-
Jacku Jacku *1* *1* , ty ses vazne vtipalek. Doufam, ze nas zde budes svym svebytnym humorem obohacovat jeste dlouho.
*****JACK NA HRAD***** -
http://games.tiscali.cz/recenze/le-mans-24-hours-recenze-50222 *4*
-
Pár detailů... divím se že to ještě dneska někoho vytrhne ze židle... *7* nezapomen že dnešni n-gen konzole se výkonem přibližují více stolnímu pc takže ano, může to vypadat ještě lépe ale s tím co bylo v trailer bych se bohatě spokojil. Tečka. *4*
-
To není pravda Uncherted 3 vypadalo na E3 mnohem líp než ve skutečnosti viz. http://www.lazygamer.net/ps3/uncharted-3-looked-way-better-at-e3/
-
Kolik z těch zminovaných případů bylo Uncharted 0... tahle hra prostě musí vypadat minimálně tak jako bylo v traileru... Když COD tak jak bylo prezentováno bude vypadat tak tohle musí ještě lépe a ne snad třeba překvapí to neberu. *3*
-
Vývojáři Uncharted 4 si dali za cíl, aby hra vypadala ještě lépe než v E3 traileru.
Trailer vypadá vizualně hezky, ale tak trochu pochybuju, že finalni hra bude vypadat stejně. Jedna věc je ingame filmeček a druha věc je samotny gameplay s fyzikou, AI nepřatel a tunou dalších věcí, které musí konzole počítat.
Navíc kolikrát už sme zde měli podobné případy, kdy finalni hra vypadala značně hůře, než původně prezentovaný materiál.
Ale tak třeba překvapí. -
a kde si to videl ?
-
Co to mektáš? Maxíku alias Joe, nesnaž se o něčem bavit o čem víš prd.
-
trat mam najetou z gran turisma a jezdi se to paradne,ja bych ale chtel jet zavod se vsema tridama najednou coz nejde a rocnik 2014.holt musime pockat zda nebude casem nejaka modifikace,GT6 me bude muset stacit.
PS:Webber v boxech z druhyho mista,Porsche ma problem -
vždyt jsi wowko ani nehrál, tak jak mužeš vedet ze to neni kopírka
-
Trať LeMans je v hodně hrách (rFactor/Rf2/GTR série/) ale s P1 kárama je to horší a s aktuální sezónou to taky potrvá. pCars má LeMans taky, i nějaké ty káry, ale zase není venku pro všechny. Ve Forze4 mně ta trať taky bavila ale nejsilnější "jízdní" zážitek je asi v RF2. Pevně věřím, že se později oficiálně nebo neoficiálně trať objeví i v Assetto Corsa, stejně tak jako nějaký ten hybridní speciál, ale to vše spolu s PitStopy, driver swap atd. bude asi taky otázka delšího čekání :/
-
Podle mě úžasnej článek o (ne)vývoji postav ve hrách (anglicky)
Je to sice primárně postavený jako obrana traileru Rise of the Tomb Raider proti feministický kritice, ale autorka se tam o tématu vyjadřuje vcelku obecně.
http://hellmode.com/2014/06/09/in-defense-of-lara-crofts-humanity-how-a-trailer-changes-everything-if-gamers-let-it/ -
Třeba první Grid, máš tam všechny třídy a i 24 hodinovej mód
-
le mans
mam dotaz,nevznika hra vylozene na le mans?od vcera koukam na prenos a je to pecka.nebo nejaky mod kde budou vsechny tridy i vozy (2014) -
*1*
-
Také to není dokument o vzniku hry.
-
Pošli to Bobovi, ten si to užije. *14*
-
co jsem viděl tak na stare konzole tak i + "nextgen"