-
Myslíš Phantasmagoria ne interaktivní film od Sierra... -
Otázka pro znalce
Z minulosti si vybavuji jednu starou hru, ale zaboha si nemůžu vzpomenout na název, tak snad někdo poradí. Ale moc indicií nemám :D
- klikací adventura (mám za to, že tam není vidět postava, ale tím si nejsem jistý)
- prostředí bylo tuším složené z digitalizovaných fotek, tedy snaha o reálné prostředí, stejně tak případné postavy, co tam vystupovali
- vybavuji si jakýsi dům, kde se dělalo něco hadicí, možná na nějakém ostrově, možná se tam cestovalo i nějak časem nebo nějak se tam cestovalo, ještě si vybavuji nějakého šamana. bylo to světlé prostředí.
no bude zázrak, jestli z tohodle popisu někdo něco pozná -
Jsem myslel že si rozumnější a ty si z toho děláš jen srandu*7*. Co no, vždyt COD série je taky pěkně zastaralej engine z COD2 tak to že je Cryengine starej a má hnusné hlavně v této hře textury nikoho trápit nemusí natož aby se přitom naštval. Je třeba si zvyknout že už to asi lepší nebude no. *4*
Takový Source engine, vypadá mnohem lépe a to už mu je kolik let... nebo i jiné starší engines a to je co říct. Chápu, plácneme tam efekty at není ten humus skrz to vidět a hned je z toho "lepší" hra.
PS: (hlavně je důležité aby honibrci si naklikali mínuska páč bez toho není ani možné mít komenty, ti honibrci co v noci naklikávají ano oni... !!!) -
Tak ted hlavne pozor at se ti nerozmazou ve tvem enginu chude textury...
-
Dobrý, ja ti neberu že si fanboy je to zdravé v omezené míře . Cryengine není zastaralý? Cha no to bych se hádal, já se ale nerad hádám takže se hádat samozřejmně nebudu. Já ti to neberu, neberu ti nic. Jen to napíšu jo ? nevadí jasně že ne. Až teprve teď ahoj. *3*
-
Jacku Jacku Jacku... Uz jsem ti to psal milionkrat ale napisu ti to jeste po milionte prvni. Ja nikdy netvrdil ze BF4 je perfektni hra. Ja jenom tvrdim ze i pres vsechny svoje chyby ktery mnohdy nejsou maly je to porad jedna z nejlepsich MP military strilecek a je zabava ji hrat s kamarady (pokud mate radi podobny typ her). Muzes s tim nesouhlasit a muzes proti tomu i protestovat ale to je asi tak vsechno co s tim muzes delat.
Dal jsem ti chtel napsat ze tvoje baba je zastaralej engine a ze o tom vis jeste vetsi prd nez jsem si puvodne myslel. Ahoj -
Nemáš důvěru, jo to já taky v tebe moc nemam, ale to je jedno viz ( BF4 fanboyismus).
Plivu špínu na cry engine a Crysis odkdy? je to zastaralej engine a bez pár grafickejch fičur by byl jen hnusnej rozmazanej s chudejma texturama šmejd. STG44 fakt prdděl... to si nevymejšlim.
*3* -
Vegas1 bylo v pohodě... Vegas2 byla už dost velká střílečka... ale i to se se zatlými zubami nák dalo. *4*
Maxi zapař si RS:Vegas1 , vyělo to i na Level DVD tak si to asi dám i já no. *4* -
Peter Gelencser (CD Projekt): Dohrání The Witcher 3 do sta hodin je možné ve stylu hry rovnající se speedrunu.
jo to urcite -
http://static.fjcdn.com/pictures/S.W.A.T_fc92f3_4686185.jpg *5*
A teď vážně, z novodobých Rainbow Six bych nedokázal doporučit ani jeden. Možná Lockdown, ale ani za ten bych nedal ruku do ohně. Zkus ten SWAT 4, je to skvělý. *3*
Kdyžtak zkusím zapátrat v paměti a pak dám vědět.
Edit: Možná ještě Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 -
swat jsem taky nehrál ale čeknu co to je
-
Ty jsi možná na Drasťáky, ale já bych se asi fakt poprdál. :-)
-
A ten posledni Swat jsi hral? Ja totiz z toho Rainbow Six Las Vegas byl takovej smutnej a nedoporucil bych ani jeden z nich :D
-
to už je moc stary
-
Proc sebevrah? Precteni toho vyplodu zabere maximalne 20 sekund i s premyslenim nad tim co Jack zrovna asi myslel. Tady je videt ze nemas zadnej zpetnej tah... pri nem by sis totiz jinak uplne popradaval!
-
Tady jde hlavně o to, že nebudu přece takový sebevrah, abych četl slohovku od někoho, kdo nedokáže napsat srozumitelně ani jednu jedinou větu. :-)
-
Raven Shield :D
-
premyslim ze bych si zahral rainbow six vegas, nebo vegas 2. nevite ktery z tech dilu je lepší?
-
Vývojáři Uncharted 4 si dali za cíl, aby hra vypadala ještě lépe než v E3 traileru.
Pokud toto dodrží, tak to bude grafika století... A celkem v to i věřím, že to dokáží. -
Ja myslim ze zbytecne prehanite. Neni to sice slohove nejpovedenejsi dilo na internetu a mozna by to mel napsat spis do ctenarskych recenzi ale tak strasne strasny to zase neni. Nejaky zakladni informace o hre to asi doda. Ale je teda fakt ze vetu " při zpetném tahu STG 44 poprdával že by zburcoval celou armádu" jsem taky nedal. Asi nemam dost zpetneho tahu.
I kdyz ja popravde nemam az tak velkou duveru v Jackovo hodnoceni her protoze se s nim vetsinou neshodnu. Navic nevim proc ma porad tendenci plivat spinu na cry engine a crysis :D