Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To víš už mám po výplatě. *5*
  • ucho
    a kde se to tam vyskytuje?
  • Miserius
    Krome rozliseni a travy na horach teda nemuzu najit rozdil grafickej... To město je ale znatelně živejší
  • ucho
    nevím, jestli nejsem slepej, ale já jsem tam naprosto žádný dema nenašel...
  • uvidime, vid GTA 4 na PC
  • Miserius
    Je, jeste FIFA a 3 Lego hry
  • Inak vyzera to tak, v jednom momente tam aj presne taka postava je mam pocit :)) na konci to vyzera trosku ako royal rat ale teoreticky to moze byt kludne nejaky Magnus zas :) celkovo k Dark sa od DLC 1ky tahaju stale..takze nedivil by som sa :) Som zvedavy na to ci budu strelne zbrane pouzivane tak ako Kuse (co by nebolo moc fajn, lebo tie som sa nikdy nenaucil moc pouzivat).
    kazdopadne FULL HAVEL so shotgunom bude asi sranda :)
  • Kozy
    Že by to byl svět ze kterýho přišel Marvelous Chester? :D
  • nova hra od From software - Bloodborne

http://youtu.be/5mVW6tu0-eU
    takze nie Demon souls 2 ale Bloodborne..Rezirovane Hidetaka Miyazaki-im (demon souls, dark souls1)
    Vyzera to temnejsie nez vsetky souls hry dokopy :) Kazdopadne sa posuvame dalej do Viktorianskej ery a vyzera to, ze Darkdiver Grandahl si strihol cameo :)
    tesim, chcelo by to ale este gameplay (Vraj v stredu).
    ako niekto na fextralife fore podotkol - Dark souls with shotguns..
  • PS4 dema

Ahoj,

mohl by mi někdo s PS4 říct, jaká dema v ČR se tam teď dají stáhnou? Je tam to UFC?
  • E3 program

Cau kde si muzu najit program na dalsi dny ? Zajima mě Konami a pro evo 15, nevite jestli je pravdepodobny ze tam bude nejaka zminka ?
  • Musím uznat ze čekání na GTA5 na PC se vyplatí a ze to nebude žádná obyčejná konverze stávající hry, ale dle vypuštěného videa to bude graficky posunuto zase dale . za to ma rock u me velké plus
  • $101,001.00 by offshorecz

že by někdo místní? *1*
  • tonnymontana

Wildstar

Ahoj koupil jsem si hru a dostal nekolik guess passu tzn muzete si hru vyzkouset tusim 7dni zdarma pokud mate zajem pisnete samozdrejme zdarma
  • shefield2
    Supported by Internet Explorer.
  • E3: Double Fine pracuje na remasterované verzi Grim Fandango, která vyjde na PS4 a PSV. 

snad časem i na PC, když jsem se pořád nedostal k původní verzi
  • GTA 5 je oficiálně potvrzen na nové konzole a PC !!!

vychází letošní podzim
  • Je tam moc pixelů...nechci
  • Vypada to jako crysis 2. Stejny koridor, prostredi aj vetrelci.
  • Keyz
    Borci si dali praci aby vyžili dané zdroje na max. To je vždy dobré vidět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit