Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na mobilu byl problém ...

Doména vyprší v říjnu , schválně kdo všechno asi má bordel v DNS ;) *13*
  • Vrook
    Officer Jack..
  • Obrazem: Nové screeny z fanouškovské předělávky hry Mirror's Edge do Unreal Engine 4.

MI má takovou čistou a jednoduchou grafiku, která moc nestárne. Sice tam samozřejmě rozdíl je, ale že bych nad tim jen zíral se říct nedá.
  • E3 drinking game

https://i.imgur.com/KIWLhqF.jpg
  • Mně to připadá, že ta kuše je místo skryté čepele, tedy upoutána na zápěstí...
  • Jack1947
    Příště doo připomínek...
  • Vpohodě, mám herní programovatelnou klávesnici a chodím sem přes jedno tlačítko, takže jsem jen změnil cestu přes tiscali. Jen jsem chtěl upozornit na chybu.
  • Mortal Kombat X poběží na upraveném Unreal Engine 3 v rozlišení 1080p při 60fps.

zkus CTRL + F5
  • Pilgrim66
    Mně to jede v poho ale možná je to načtený v cache.
  • Když dám games.cz, tak stránka nejede, vám taky?
  • Jack1947
    Nahodou simsy byly sranda, vždyt tam bylo tolik blbostí co dělat ( zapnout plyn, utopení, nebo jiná legrační smrt) mohl vás vybrat zloděj, nejlepší bylo vždycky volat všechny ty služby hasiče,pizzu a policii jak se tam pak rojily *15* . O DLC ani nemluvě jsem nehrál všechny... takže Sims bude očekávaná hra.
  • MrSanta
    To by musel být sakra nadupaný, abych v tom byl schopen něco takového zakulaceného vyrobit *1*.

Jsem zvědav, jestli se něco dozvíme ohledně té teoretické překopávky Mass Effect 1 - 3 na nové konzole. Já bych to docela bral. Kdyby to bylo v jednom balíku vč. důležitých DLC (hlavně Zaeed a Prothean) s cenou do jedné nové hry. Zahrát si Mass Effect na velké obrazovce by bylo fajn.
  • Keyz
    *14*
    Hlavně aby zase postava nešla z prvního patra do přízemí na WC 2 hodiny. To bylo teda něco.
    Jak to někdo mohl hrát i přes tyhle šílenosti, to se nedá pochopit. I když, na YT to komentují většinou mladé holky a seká se jím to jako prase.. Tedy asi se to dá pochopit.
  • Tilwaen
    Neházej flintu do žita, The Sims 4 mají mít nějaký nový, nadupaný editor postav *1*
  • Keyz
    To není no *13*
  • MrSanta
    Tož nevím, Simíky jsem nikdy nehrál. Ale jsem si jistej, že v simech není žádná Quariánka se sexy bokama, takže to jako náhrada neprojde *1*
  • Keyz
    Bude tam Sims 4. To dobrá náhrada. Někdy byl Mass Effect stejně dětský *3*
  • MrSanta

EA s sebou na E3 přiveze Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition, The Sims 4, FIFA 15, EA Sports UFC, NHL 15, nový titul od Criterion Games a Mirror's Edge 2.

Běda jak nepřivezou Mass Effect 4, běda jim *15*
  • a co jsem rikal s tou replayabilitou? nakonec jsem mel jedinej pravdu ja *5*

ale hlavne, ze to tu musel nekdo promazat *6*
  • A bude to indie a herně se sveze na úspěchu Trine...;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit