-
AMD: Nástupci Xbox One a PS4 dorazí pravděpodobně za kratší dobu než tomu bylo u nových konzolí.
*1* Za kratší dobu ? A co si tedy zahrajeme na těch stávajících na které v podstatě nic stále nevychází ? Nevydává se tu náhodou někdo zkratkou do pekel ? V době kdy herní tituly ani zdaleka netěží z výkonu stávajícího hardware a trh se potácí z rohu do rohu ? Jestli konzole kdy byly o něčem , pak o tom že minimálně čtyři roky nikdo nebyl tlačen do nového hardwaru a stejně si zahrál poslední pecky (Bože odpusť kvalitu Just Cause na PS2 a podobných ...) -
Ridley Scott natáčí v Belfastu válečný sci-fi film na motivy Halo.
Scott je producent, natáčí to Sergio Mimica-Gezzan -
Měl by být zdarma do 19:00
-
Sniper Elite V2
Vypadá to, že Sniper Elite V2 je zdarma a napořád.
http://store.steampowered.com/app/63380/
//Nemyslel jsem to tak, že bude navždy zdarma v obchodě. Chtěl jsem vám zůstane zdarma napořád, pokud si ho v této akci pořídíte, což není pravidlem. -
AMD: Nástupci Xbox One a PS4 dorazí pravděpodobně za kratší dobu než tomu bylo u nových konzolí.
Zdá se mi to, nebo ta věta nedáva smysl? *15* -
Tak si nezapomeň otřít mobil, než to budeš hrát. Jestli se tomu dá říkat hraní, já myslel, že doby Tetrisu pominuly.
-
Zív. -
Taky máte teď dvě lodě v Hangáru ve Star Citizen? Jednu v plné palebné síle a jednu základní?
-
Na STEAMu je dočasně zdarma k dispozici plná hra Sniper Elite V2. (thx RavenHolm)
to jo, vtipne to je, kdyz clovek co popira svoji pubertu hned za to napise slovo "ftipne". -
Zadarmo je drahá !
-
Třeba konečně půjde do školy a naučí se psát česky
Sladké sny co? -
Hitman GO už je i na android.
-
Hipstr jo ? to už přeháníš a to pubertální to je velice ftipné... jinak o tom dítěti věřím že každý má svým způsobem v sobě to "vnitřní dítě". *4* (je neskutečné co dokáže udělat pár řečí ohledně vylhané hry ).
-
Vida, Jacku, ty nám normálně procházíš jakýms takýms vývojem. Do nedávna jsi byl jako pětiletý děcko - nedával jsi žádnej smysl, ač jsi se snažil sebevíc ( kus toho dítěte si v sobě asi poneseš pořád ). A najednou je z tebe pubertální hipstr nas*anej na celej svět. Jsem zvědavej, kam to dotáhneš příště.
-
Nedržkuju, pyčo *3* jen konstatuji zavedená fakta a díky nechci. Jednou mi stačilo - kdyby radší dali 1čku to byla mnohem lepší hra než většina her dneska co si na hry jen hrají. *4*
-
Na STEAMu je dočasně zdarma k dispozici plná hra Sniper Elite V2. (thx RavenHolm)
mas to zadarmo, tak nedrzkuj pitcho! -
Ještě by bylo fajn kdyby si to všichni hned nezačali stahovat :(
-
24,99 € výzva přijata
-
Béčkárny zajímaj jen málo koho - jestli to je reklama na nadcházejicí Ubercrap tak to je fakt pecka. *7*
-
Takovéhle reklamy na další díly her se mi začínají líbit. *1*