-
Už ho 10 min mám v knihovně *14*
-
Makali na tom tvrdě *4*
Díky za opravu. -
Sniper Elite V2
Sniper Elite V2 je momentálně na 24 hodin zadarmo na Steamu. Stačí si ho přidat do knihovny. -
Já jsem zvědavej kudy se do DLC poleze, v jedničce to byl docela oříšek
-
Ubisoft Game: The Review
games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/ -
Obrazem: Čeští vývojáři z Dreadlocks představily vylepšené animace, nové lokace a hlavní cover art ke kyberpukovému RPG Dex.
vývojáři představily? -
Do konce tohoto roku budou nadobro zastaven prodej handheldu PSP na evropském a japonském trhu. V Severní Americe se neprodává již od začátku tohoto roku.(thx ringmancz)
a zase si to po sobě bleskař nečte -
Dark Souls 2 DLC
Odhalení DLC pro Dark Souls 2, rozsekaný na 3 epizody, to se mi principielně nelíbí, ale uvidíme jakej bude výslednej poměr cena/výkon.... https://www.youtube.com/watch?v=HcjmioTofm8
Update: Tak už je na Steamu i Season pass na všechny ty 3 části najednou, za 25 éček, tak jsem fakt zvědavej na herní dobu za ty peníze.... -
Super já teprve tahám. a nakonec to zpoždění nebylo ani tak hrozné.
-
Mě to dělalo taky, tak jsem to teď celé odinstaloval a dal znova instalovat a už se to stahuje naprosto normálně:)
-
DVTV jedou pomalu lepší herní zpravodajství, než games.cz. *15* *15*
-
A je to super, na pre-alphu stabilné, zábavné, nádherné :D :D
Nelutujem tých pár dní odkladu koli blockerom. -
Zítra bude Martin Veselovský natáčet ve Warhorsu
-
Star citizen
vyšel Arena Command, bylo by možná vhodné to uvést, alespoň do bleskovek. -
Homefront: The Revolution prý nabídne mnohem delší kampaň, než měl předešlý díl.
Místo 4-5 hodin to bude tak asi 6-7 hodin -
https://www.youtube.com/watch?v=632kyLysP6c
-
Tak zatím nic. U launcheru mi to vypíše "Unable to load Metafile", a když dám repair, donekonečna se to načítá. :X
-
Pro Star Citizen fanoušky, dneska vyšel dogfight module
-
McNamara se očividně nalil (i dle předchozích tweetů)
-
Na E3 konferenci společnosti Sony se ukáže i Valve. Pravděpodobně ohlásí novou hru, avšak prý nejde o Half-Life 3, ani o Agent.
Nejde o Half-Life 3.
Half-Life 3 potvrzen.