-
To je fajn, teď by ještě mohla zlevnit PS4ka tak na 8 litříku a šel bych do toho *3* -
Za co mínusy? Snad si UPlay může dokázat ohlídat, jestli stáhlo všechno a správně...
-
Sabertron Kickstarter
https://www.kickstarter.com/projects/levelup/sabertron-foam-swords-with-electronic-scoring?ref=category
Super video! *1* -
No neviem, tento mesiac tam je Muramasa Rebirth a budúci to isté v bledomodrom....Vanillaware fans budú iste v nirváne, ale osobne by som privítal zmenu (napr. Atelier Totori Plus)
-
Měl by někdo zájem o přístup do bety Dead Island: Epidemic? Koukám, že to má hodnotu 15€, tak bych za něco směnil...
-
Watch Dogs - modrá smrt
Jak jsem zaznamenal na zahraničních serverech (a osobně se mi to bohužel také včera stalo) tak Watch Dogs u grafických karet ATI 6970 (a dle některých serverů i 6950) hází modrou smrt. Oprava je relativně snadná (i když ne vždy stabilní) a to nainstalování nejnovějších ovladačů grafické karty... už ovladače 14.4 to pomáhají řešit, ale i tam to dle zahraničí občas padne, lepší jsou ovladače 14.6 (beta), ale ty ještě nejsou dostatečně stabilní...
Takže jestli se vám stane modrá smrt tak nejprve přeinstalujte ovladače... -
Spíš si myslim, že technickou kvalitu hry sprasil "next-gen" díky kterému je to podstatně horší technicky než na E3..a neuvěřitelně náročný na HW v 1080p.
-
Nevadí..tak zahraju na Vitě...ale potěšilo by i na ps3..sem přehlídl, že uvadí jen Vitu..u takové hry my naskočila hned ps3
-
a dokonca sa siria informacie, ze nvidia naschval sprasila kvalitu hrania pre cca 35-40% ludi ktori si tu hru kupili alebo este kupia
*11* -
Jak psal Aoyagi, tak to pravne nejde. Spousta to ale dela tak, ze ma vlastni stranky a muzes jim prispet pres donate. Zase podle me je jen dobre ze to je takhle. Kdyby se mody normalne prodavali, tak si myslim, ze by se objevila spousta lidi, co by sla jen po penezich a vydavali by uplny kraviny jak na bezicim pasu a dobry mody by tak v te zaplave zapadli.
Ostatne velke projekty s velkym mnozstvim fanousku nejake finance od nich asi maji, ale v zasade to ti lidi delaji, protoze je to bavi a maji to jako konicek. To, ze z toho mame prospech vsichni je jen bonus *1* -
Watch Dogs
Tak si to shrňme... Ve hře nejde zvuk (v menu jo) a po najetí na (domnělý) gameplay je černá obrazovka. No to je teda start...
Takže to bylo špatným stáhnutím - pomohlo ověření souborů a oprava. -
Ja tu hru vubec nepochopil :(
-
NBA je fajn, Lone Survivor taky, ale to bych si zahrál radši na PC. pořád mi tam ale chybí ještě jedna hra na Vitu
-
Už jsem tam.
-
hm, infamous second son už za 999,-
to zlevnilo nějak rychle. -
Ne
-
je pravděpodobné, že bude jen na vitu...
-
Dragon Crown pecka...teším se...to až si pořídím ps3 tak nebudu díky ps+ vědět co dřív..
-
Díky, opraveno.
-
Spekulace: Členové PS Plus programu obdrží v březnu zdarma hry PixelJunk Shooter Ultimate (PS4), NBA 2K14 (PS3), Lone Survivor (PS3) a Dragon Crown (PSV).
Trošku jsi netrefil ten měsíc